Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες

ΠΩΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕ.Π.Α.

<< < (14/22) > >>

ozz:
Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνουμε για συμπλήρωση " Νοσογόνου Παχυσαρκίας¨; Δεν βρίσκω συγκεκριμένο εισηγητικό φάκελο. Ευχαριστώ.

GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα σας. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνουμε για συμπλήρωση " Νοσογόνου Παχυσαρκίας¨; Δεν βρίσκω συγκεκριμένο εισηγητικό φάκελο. Ευχαριστώ.

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν χρειάζεται συγκεκριμένος φάκελος. Συμπληρώνετε το ΒΜΙ και αν συνυπάρχει κάτι άλλο (πχ ΣΔ).
Με ΒΜΙ >40 πάντως το ποσοστό που δίδεται είναι 20% με επανεξέταση κάθε έτος και σε μικρότερες τιμές 0%.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

ozz:
Οπότε στο φάκελο του ΣΔ τύπου 2 (η ασθενής είναι διαβητική) απλά  να προσθέσω στις συνυπάρχουσες παθήσεις την παχυσαρκία (η συγκεκριμένη έχει BMI 41,9). Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Argirios Argiriou:
ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΜΕ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΥΠΟΥ Ι

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΜΕ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΥΠΟΥ ΙΙ

Διάφορους άλλους εισηγητικούς φακέλους παροχών αναπηρίας μπορεί να βρει κανείς εδώ:

Argirios Argiriou:
Χρήσιμη συζήτηση στις 09/08/2020 σε Ιατρική ομάδα στο facebook:

- Καλημερα. Ειμαι αναπληρωτρια συντονισμου σε κεντρο υγειας. Ετοιμασα μια γνωματευση για σδ για ατομο που θα περασει απο επιτροπη κεπα. Ειναι ενα ετοιμο εντυπο που ζητα θεωρηση για το γνησιο της υπογραφης μου. Ποιος κανει αυτη την θεωρηση? η συντονιστρια η' καποιος διοικητικος υπαλληλος? ευχαριστω

- Εγω στο ιδιωτικό μου ιατρείο όταν τα συμπληρώνω τα πάω για θεώρηση στο ΚΕΠ και μετά τα παραδιδω στον ενδιαφερόμενο. Λογικα όπου μπορεί να γίνει αναγνωρισμένα το γνησιο της υπογραφής είναι εντάξει.

- Κανονικά γίνεται αίτηση στο ΚΥ παίρνει αριθμό πρωτοκόλλου και η θεώρηση γίνεται από διοικητικό υπάλληλο

- Στους ιδιώτες απο τον ιατρικο συλλογο
Στο ΕΣΥ απο διοικητικο

- Μπορεί να γίνει στην διοίκηση του ΚΥ, σε ΚΕΠ, στον ιατρικό Σύλλογο. Εσύ φυσικά είναι πολύ πιο εύκολο και άμεσο να το κάνεις στο ΚΥ. Νομίζω όμως ότι η συμπλήρωση γνωμάτευσης για αναπηρίες είναι ηλεκτρονική.

- Καλησπέρα, τον εισηγητικο φάκελλο για Σακχαρώδη Διαβήτη, τον συμπληρώνει Ενδοκρινολογος ή Παθολόγος με εξειδίκευση(να το γράφει και η σφραγίδα) στο γνωστικό αντικείμενο του Σακχαρώδη Διαβήτη. Υπάρχει περίπτωση, η επιτροπή να μην εγκρίνει τον φάκελλο ή να δώσει πολύ μικρό ποσοστό αναπηρίας

- ο κυρίως νόσημα είναι η νόσος Chron. Ο γαστρεντερολογος θα κάνει τον εισηγητικό φάκελο. Η δική μου γνωμάτευση για τον διαβήτη θα είναι συμπληρωματική. Ρώτησε ο ασθενής στο ΚΕΠΑ και του είπαν ότι μπορεί και γεν ιατρός να το συμπληρώσει. Βασικά, θέλει να το χρησιμοποιήσει για να πάρει μετάθεση στον τόπο κατοικίας του. Είναι υπάλληλος σε δημο

- το πιο πιθανό είναι να μην λάβουν καθόλου υπόψιν την απλή ιατρική βεβαίωση για τον Σ. Δ. Καλό θα είναι να γίνει 2ος συμπληρωματικος φάκελλος από τον Ενδοκρινολογο, όπως σας είπα. Δείτε το ΦΕΚ με τα ποσοστά αναπηρίας και θα δείτε τι συμφέρει τον ασθενή σας. Οι επιτροπές ΚΕΠΑ, λειτουργούν βάσει του ΦΕΚ και των ειδικών φακέλλων. Φιλικά και συναδελφικα σας το λέω, καλό βράδυ.

- Καλύτερα να συμπληρώσετε αυτό το έντυπο, να κάνετε θεώρηση γνήσιου υπογραφής και να υποβληθεί ως συμπληρωματικός στον εισηγητικό φάκελο του γαστρεντερολόγου Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση