Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Εφημερίες ιατρών.

<< < (16/41) > >>

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈγω για 8 καθημερινες,1 σαββατο και 2 κυριακες που έκανα σε 2 μήνες(Ιανουάριο-Φεβρουάριο) πήρα 998 ευρω!

--- Τέλος παράθεσης ---
Συνάδελφε στα πετσοκόψανε ή μου φαίνεται? Κι εμείς τώρα θα κάτσουμε έτσι αδιαμαρτήρητα να τους λέμε κι ευχαριστώ για τα αποφάγια?

--- Τέλος παράθεσης ---

Σε όλους μας στο νοσοκομείο.
Συνάδελφος που έκανε αυτούς τους δυο μήνες, 7(5καθ,1Σαβ,1Κυρ) και 8(5καθ,1Σαβ,2Κυρ) πήρε 1120!!!!

ΑΡΗΣ:
Η νομοθεσία που είναι σε ισχύ και διέπει τις εφημερίες είναι - ο 3984/2011 άρθρο 66 παρ. 27
                                                                               - ο 3918/2011 άρθρο 55 παρ. 4
                                                                               - ο 3754/2009 άρθρο 2 και 5
                                                                               - ΦΕΚ Β 2381 2011 Ωράριο εργασίας  υπαλλήλων προσωπικου Φορέων Παροχής Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Αλλήλεγγύης.

ΑΡΗΣ:
Ξέρει κάποιος ποιοι είναι οι εκκαθαριστές αποδοχών στα νοσοκομεία?

anastasios theodoridis:
ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Έλεγχος, εκκαθάριση και εντολή πληρωμής δαπανών εφημεριών ιατρών και υπερωριακής αποζημίωσης του λοιπού προσωπικού των νοσοκομείων και κέντρων Υγείας του Ε.Σ.Υ. και του Ε.Κ.Α.Β. κλπ


eliastheod:
το παραθέτω
γιατί μου άρεσε ο τρόπος που σκέφτεται ο διοικητής του Νοσοκομείου Σητείας
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Την ίδια ώρα, ο διοικητής του Νοσοκομείου Σητείας αναφέρθηκε στο θέμα της μείωσης των εφημεριών. Όπως είπε, η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει και σε μείωση των εφημεριών, αλλά αυτό δεν αποτελεί πηγή ιδιαίτερων προβλημάτων για το Νοσοκομείο Σητείας. Και δεν προκαλεί προβλήματα γιατί στόχος, κυρίως, είναι η αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών. Περιστατικών όπου η ζωή κάποιου πολίτη βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Από αυτήν την άποψη, το Νοσοκομείο Σητείας εφημερεύει κάθε μέρα και δεν έχει υπάρξει ποτέ κάποιο πρόβλημα. Το πρόβλημα με τη μείωση των εφημεριών αφορά κάποιες δευτερεύουσες ειδικότητες, όπου η ζωή του ασθενούς δεν εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ύπαρξη ή όχι γιατρού[/i].

η ζωή του ασθενούς δεν εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ύπαρξη ή όχι γιατρού !!!

είναι ο τρόπος που βλέπουν πολλοί το εφημεριακό ζήτημα αλλά και γενικά την λειτουργία των μονάδων υγείας
είναι οριακή η κατάσταση, ζήτημα ζωής ή θανάτου; χρειάζεται γιατρός (λέει η εξουσία)
είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου; θα πληρώσεις όσο όσο, θα λαδώσεις, θα βάλεις βύσμα, θα ψάξεις για γνωστό, θα "βγεις στα κανάλια" αν δε βρεις γιατρό (λέει ο λαός)
   αν όμως δεν πεθαίνεις σήμερα, αν είσαι εν δυνάμει ασθενής και μελλοθάνατος ή ανάπηρος του αύριο και μεθαύριο, τι μας νοιάζει αν δε βρεις γιατρό, αν δεν έχεις ένα σύστημα υγείας που θα σε υποστηρίξει (σου λέει διαχρονικά η εξουσία).
Το θέμα σου "μεγάλε" δεν πουλάει, ποιός θα ασχοληθεί μαζί σου;...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση