Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Εφημερίες ιατρών.

<< < (15/41) > >>

thepap:
Το παρακάτω τραγούδι εκτός απο την ενότητα (πολιτιστικό στέκι) ταιριάζει κι εδώ γάντι

Άντε να ξυπνάμε σιγά σιγά...

ΑΡΗΣ:
Με έγγραφο του υπουργείου οικονομικών προς τις διοικήσεις των νοσοκομείων Θεσσαλονίκης η εφημερία υπολογίζεται πλέον τις καθημερινές ως 16ωρη.
Ο 3754/2009 ορίζει το πρωινό εδπίσημο ωράριο σε 7/ωρο.

Η 1 ώρα που υπολοίπεται για τη συμπλήρωση του 24ωρου, τι γίνεται? Ποιός δουλεύει στα νοσοκομεία και κέντρα υγείας τότε?
Ή αλλιώς, υπάρχει νόμος που κατήργησε το 24ωρο και θεσπίστηκε 23ωρο ώστε να μην υπάρχει κενό στη λειτουργία των νοσηλευτικών ιδρυμάτων?

D-Michalis:
Άρη, δεν έχω πρόχειρες τις σχετικές διατάξεις, αλλά η εργασία ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ του ΕΣΥ είναι πλέον 8ωρη ελέω μνημονίου.

D-Michalis:
Εγώ προσωπικά κατάντησα να θεωρώ πτωχό το λεξιλόγιό μου, γιατί δεν βρίσκω λέξεις να τους χαρακτηρίσω.
Γι' αυτό και αρκέστηκα σε περιγραφή και διατύπωση απορίας παραπάνω με το:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚράτος το οποίο έχει επιλέξει ανερυθρίαστα και θρασέως ως μέθοδο αντιμετώπισης των προβλημάτων του την παρανομία, δεν αντιλαμβάνομαι σε τι διαφέρει από τους λήσταρχους κάποιων εποχών ή από τους κοτζαμπάσηδες και τους κατακτητές.

--- Τέλος παράθεσης ---

(Όλοι ξέρουμε [ή μπορούμε να μάθουμε] τι ήταν οι κοτζαμπάσηδες.
Παραθέτω όμως ένα εύγλωττο λογίδιο ενός (δεν ξέρω πόσο αθώου και αυτού) από τα πρώτα πολιτικο-δημόσια πρόσωπα την "σύγχρονης" Ελλάδας. Γράφει λοιπόν ο Κοραής, αναδεικνύοντας μία από τις πτυχές τους: « Γελώ και μη θέλων οσάκις συλλογισθώ ότι εις τους νυν (αρχές ΙΘ’ αιώνα) ονομαζόμενους και νομίζοντες άρχοντας των Γραικών προσφυέστατα ήθελε τις συγκρίνει με τα πολλά εκείνα τετράποδα αρχοντόπουλα, όσα βλέπομεν εις τας αυλάς των μακελλείων τρεφόμενα »)

ΑΡΗΣ:
Η εγκύκλιος είναι η ΔΙΑΔΠ/Φ.Β.1/22088/3.11.2011.
Ο 3754 δεν αναφέρεται στους καταργούμενους.

Η ίδια αναφέρει ρητά ότι εξαιρούνται οι γιατροί ΕΣΥ νοσοκομείων και κέντρων υγείας.

Επίσης ΦΕΚ Β 2381 26/10/2011 όπου σε υπουργική απόφαση εξαιρούνται οι γιατροί από το 8/ωρο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση