Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
4 Ιουνίου 2024, 22:04:14

Αποστολέας Θέμα: Η χειραγώγηση της Κοινωνίας  (Αναγνώστηκε 1627 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

7 Φεβρουαρίου 2012, 21:57:23
Αναγνώστηκε 1627 φορές
Αποσυνδεδεμένος

D-Michalis

Administrator
Ι. Πρετεντέρης, Δημοσιογράφος, 7-2-2012, Βραδινό Δελτίο ειδήσεων Mega

«Αφού δεν έχουμε χρόνο, να ψηφιστούν τα μέτρα και η σύμβαση (2ο μνημόνιο με την τρόικα) και όποιος διαφωνεί ή πιστεύει ότι δεν είναι σύννομο (με το Σύνταγμα ή τις Ευρωπαϊκές συνθήκες) ας προσφύγει στη δικαιοσύνη, όπως δικαιούται»
(το είπε σα σχόλιο στις δηλώσεις Καρατζαφέρη που ζητούσε να υπάρξει τοποθέτηση αυτών των οργάνων για την ετοιμαζόμενη 2η σύμβαση, και με αφορμή τα ασφυκτικά όρια που μας θέτουν οι εταίροι μας για να καταλήξουμε ως τις 12-2-2012, για μέτρα που θα εισάγουν την ελληνική κοινωνία σε μία ύφεση 10ετιών).

Σχόλιο: Συμφωνεί ή όχι -γενικώς- κανείς με τον κ. Καρατζαφέρη, όντως τα Κράτη δικαίου οφείλουν να ελέγχουν τη νομιμότητα των σχεδιαζομένων αποφάσεών τους –σκέψεών τους, πρίν καταστούν νόμοι. Το να αφήνεις την αξιολόγηση της νομιμότητας στην κρίση ή την ευχέρεια για προσφυγή του κάθε θιγόμενου πολίτη, είναι τουλάχιστον ανεύθυνη άσκηση πολιτικής. Και όμως, δημοσιογράφοι που αποτελούν «opinion makers» ανερυθρίαστα υποστηρίζουν τέτοιες στάσεις, ως δημοκρατικές επιλογές, συμβάλλοντας στην μεθοδική –σταθερή αποψίλωση της εναίσθησης περί δικαίου των πολιτών και εν τέλει στην παθητική αποδοχή πράξεων χωρίς ηθική αναστολή σε θέματα δικαίου της δημόσιας ζωής και της διοίκησης.
Αν και επιθυμώ διακαώς να τραγουδώ το «μην κλαις, δεν πειράζει, θα ’ρθει άσπρη μέρα και για μας», με τα γεγονότα που ζούμε (σε κοινωνία και υγεία) νομίζω πως ταιριάζει καλύτερα το «γέρασα μ’ ένα κοντό παντελονάκι και ο ήλιος (πού είχε μισοφανεί, όχι μόνο) δεν φάνηκε ακόμη (αλλά έχει ολότελα κρυφτεί)».

7 Φεβρουαρίου 2012, 22:17:39
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

Ορθοπαιδικός


Τον είδα και τον άκουσα τον "κ." Πρετεντέρη έφριξα, τράβηξα τα μαλλιά μου και... άλλαξα κανάλι. Βέβαια διαφημίζει την πεπατημένη πολλών προηγούμενων κυβερνήσεων που νομοθετούν αντισυνταγματικές αποφάσεις αν και ξέρουν ότι πιθανότατα θα απορριφθούν απο το συμβουλιο Επικρατείας (ή όποιο άλλο νομικό όργανο) αλλά βέβαια δεν τους ενδιαφέρει...  Δεν περίμενα βέβαια τίποτα περισσοτερο απο την παρέα του μέγκλα. (Καλά μου λέει η γυναίκα μου να μην βλέπω ειδήσεις αφού τσατίζομαι).

7 Φεβρουαρίου 2012, 22:24:51
Απάντηση #2
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Τον είδα και τον άκουσα τον "κ." Πρετεντέρη έφριξα

Ρίψη αντικειμένων στο 0:30

Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

Λέξεις κλειδιά: