Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Ετήσιες Αξιολογήσεις Ιατρών ΕΣΥ
Μαρία Χόρτη:
Ευχαριστώ πολύ κ.Μιχάλη.
Harper:
Συγνωμη @mchorti (και λοιποι συναδελφοι)...καπου σας εχασα...
Η ετησια αξιολογηση δεν ειναι κατι που κανει ο διευθυντης του Κ.Υ. συνηθως με καποιον ιατρο του επιστημονικου συμβουλιου του νοσοκομειου αναφορας?Εννοω πως ζητησαν απο σενα να κανεις αξιολογηση όντας ιατρος σε Π.Ι. και αν δεν κανω λάθος πρεπει να εισαι επιμελ Β' ή Α'???
Μαρία Χόρτη:
Είμαι επιμ.Β' σε Π.Ι.
Μου ζητήθηκε (όπως και στους υπόλοιπους συναδέλφους του ΚΥ) να συντάξουμε έκθεση όπου να αναφέρουμε λεπτομερώς στατιστικά στοιχεία για το κλινικό μας έργο για το 2011.
Harper:
Οπως το ειχα διαβασει νομισα πως σε εβαλαν να αξιολογησεις αλλους συναδελφους.Και μου ειχε φανει περιργο..Ευχαριστω για την απαντηση και σορρυ για τη δυσερμηνεια
Clemence:
Το 2012 είναι η πρώτη χρονιά που θα έπρεπε να αξιολογηθώ, καθώς ορκίστηκα στα τέλη 2010 σε μόνιμη θέση επιμ. Β' ΕΣΥ, περίμενα από τα τέλη Μαρτίου να μου κοινοποιηθεί κάτι αλλά έπεφτα στην άρνηση της γραμματείας της επιστημονικής επιτροπής να το κάνει, με τη δικαιολογία του φόρτου εργασίας και με την παράκληση ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΑΙΤΗΣΗ. Αίφνης αρχές Αυγούστου, μετά από άλλη μια προσπάθειά μου να μάθω κάτι, μου λένε ότι την έκθεση που με αφορά δεν την βρίσκουν πουθενά, πιθανόν να μην υπάρχει, και μου δίνουν τα έντυπα να τα δώσω εγώ στους δυο κριτές μου, και αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει διάθεση εκ μέρους τους να καθυστερήσουν και πάλι. Τι πιστεύετε ότι μπορεί να σημαίνουν αυτά όλα, γιατί διαβάζοντας τον νόμο αντιλαμβάνομαι ότι έχουν ΕΚΕΙΝΟΙ πρόβλημα για ''παράληψη εκτέλεσης υπηρεσιακού καθήκοντος'' και τι πρέπει να πράξω εγώ ώστε να είμαι καλυμμένη σε περίπτωση που όλα αυτά δεν είναι τυχαία; Σκέφτομαι και ετοιμάζω γραπτή αίτηση στην οποία θα τους ενημερώνω και για όσα έγιναν και ότι στις αρχές του 2013 θα πρέπει να με συμπεριλάβουν σε αξιολόγηση για αναβάθμιση από Β' σε Α'. Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πού προσκομίζω βιογραφικό απ΄τη στιγμή που κανένας δεν μου το ζητά; Σε καθέναν απ΄τους δυο κριτές ξεχωριστά, το ζητήσει δεν το ζητήσει; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι για όλους τους γιατρούς του νοσοκομείου αυτά έγιναν από το 1ο τρίμηνο και μόνο για μένα όχι.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση