Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Κρίση και Απόγνωση-Αυτοκτονίες

<< < (6/9) > >>

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ συνολικός αριθμός των αυτοκτονιών οι οποίες εκτελέστηκαν ή επιχειρήθηκαν στην Ελλάδα αυξήθηκαν το 2010 κατά 27,6% σε σύγκριση με το 2009: 622 από 507 (στοιχεία ΕΛ.ΑΣ).

--- Τέλος παράθεσης ---
Δυστυχώς στην Ελλάδα ποτέ δε θα έχουμε σωστή ενημέρωση στα νούμερα των αυτοκτονιών. Τα παραπάνω νούμερα είμαι 100% σίγουρος πως δεν μπορούν να ληφθούν ως σοβαρά έρευνα αφού αυτή δε μπορεί να πραγματοποιηθεί λόγω έλλειψης στοιχείων.

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγώ προσωπικά περίμενα να δώ συζήτηση πάνω σ’ αυτό το σημείο με αφορμή τον επίσημο αυτόχειρα (γιατί υπάρχουν και άλλοι που πέρασαν στην αφάνεια, αφού δεν επέλεξαν την πλατεία Συντάγματος για την πράξη τους), την οποία όμως δυστυχώς δεν είδα.

--- Τέλος παράθεσης ---
Την ίδια ημέρα έγιναν άλλα τρία περιστατικά. Κρήτη, Εύβοια, Θεσσαλονίκη...δυστυχώς για τα ΜΜΕ όχι σε κεντρικές πλατείες.

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπό το σημείωμα του αυτόχειρα:

--- Τέλος παράθεσης ---
Έχουν ακουστεί διάφορα και έχουν γραφτεί ακόμα περισσότερα.
1. Ο αυτόχειρας άφησε ένα σημείωμα στους συγγενείς και ένα το οποίο βρέθηκε επάνω του.
2. Το παραπάνω σημείωμα είναι αυτό που άφησε στους συγγενείς και όχι αυτό που βρέθηκε επάνω του.

Και τώρα να θέσω τα δικά μου ερωτήματα:
1. Αυτό το σημείωμα είναι γραμμένο από τον αυτόχειρα;
2. Σημείωμα που αφήνει ένας αυτόχειρας σε συγγενείς κάνει αναφορά στους ίδιους, γίνεται πουθενά αναφορά στο παραπάνω σημείωμα σε αυτούς;
3. Υπάρχει περίπτωση αυτό το σημείωμα να βρέθηκε επάνω του γιατί ο αυτόχειρας ήθελε να γίνει γνωστό στις αρχές; Αν ναι, πως βρέθηκε στα χέρια δημοσιογράφων;

Προσωπικά εκφράζω τις επιφυλάξεις μου για τη γνησιότητα του σημειώματος. Είναι πρώτη φορά που βλέπω "τέτοιο" σημείωμα από αυτόχειρα. Έχω δει δεκάδες σημειώματα που αφήνουν πίσω τους οι αυτόχειρες, δυστυχώς δεν μπορώ να δημοσιεύσω κανένα γιατί αποτελούν μέρος της ανάκρισης ώστε να βλέπαμε τις διαφορές.

EzeΤΡΟΛ:
Και αυτό το "Να πάρουμε τα Καλάσνικωφ, να καθαρίσουμε τους Τσολάκογλου και να κρεμάσουμε τους Μουσολίνι (μαζί με τις Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος προφανώς)", δεν είναι λίγο extreme αν το πάρουμε τοις μετρητοίς;
Αλήθεια, πώς βρίσκει κανείς ένα Καλάσνικωφ (ή τουλάχιστο ένα περίστροφο) ; Ποιοί είναι οι Τσολάκογλου και ποιοί οι Μουσολίνι;
Ξέρω, ο καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του, που ταυτίζονται ή όχι με αυτές των άλλων.

Η δύναμή μας όμως να μην εκτελούμε ανθρώπους σαν τους Μουσολίνι, είναι αυτή που μας ξεχωρίζει από εκείνους.
Τέσπα.

Περιθωριακός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Η δύναμή μας όμως να μην εκτελούμε ανθρώπους σαν τους Μουσολίνι, είναι αυτή που μας ξεχωρίζει από εκείνους. Το ίδιο και το να μην οπλοφορούμε.
Τέσπα.

--- Τέλος παράθεσης ---

Nαι, αυτη ειναι η πολιτισμικη διαφορα μας. Αλλα οταν η κοινωνια μας αρχιζει να μοιαζει με ζουγκλα, ο πολιτισμος και το να ξεχωριζουμε απο τα ''ζωα'' θα γινει και η αιτια του αφανισμου μας.
Σκεψου φιλε διακο(σ)μι(σ)τη σε καιρο πολεμου, να μην πιανουμε το οπλο, και να αντιτασσουμε επιχειρηματα στο ενοπλο και αδηφαγο ασπονδυλο που ερχεται να καρπωθει τους κοπους μας.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση