Γενικά > Νομικά θέματα

Πώς συνταγογραφούμε σε ασθ. με Ευρωπ .Κάρτα Ασφ. Ασθεν. ;

<< < (10/22) > >>

samsok:
Εχω 2 ερωτησεις
1)σε ευρωπαιο ασφαλισμενο με καρτα μπορει να συνταγογραφει πιστοπιημενος ιατρος?
2)σε ευρωπαιο ασφαλισμενο που εχει ομως  βιβλιαριο ΙΚΑ (αυτο που εχει μια σφραγιδα που λεει ξενος φορεας),μπορει να συνταγογραφει πιστοποιημενος ιατρος?
μεχρι σημερα ηξερα πως οχι,τωρα τι ισχυει?

ΑΡΗΣ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕχω 2 ερωτησεις
1)σε ευρωπαιο ασφαλισμενο με καρτα μπορει να συνταγογραφει πιστοπιημενος ιατρος?
2)σε ευρωπαιο ασφαλισμενο που εχει ομως  βιβλιαριο ΙΚΑ (αυτο που εχει μια σφραγιδα που λεει ξενος φορεας),μπορει να συνταγογραφει πιστοποιημενος ιατρος?
μεχρι σημερα ηξερα πως οχι,τωρα τι ισχυει?

--- Τέλος παράθεσης ---

24-06-2014
Αρικ.Πρωτ.: οικ. 23363

samsok:
ευχαριστω,απο το εγγραφο καταλαβαινω οτι

1)στην πρωτη περιπτωση απο την στιγμη που υπαρχουν ΚΥ και γενικοι ιατροι του ΕΣΥ  στην περιοχη δεν μπορω να συνταγογραφω  σε χειρογραφο συνταγολογιο

2)στην δευτερη περιπτωση,δεν εχω καταλαβει αν  μπορω αλλα απλα θα συμπληρωνω  και το εντυπο χειρογραφα ή ισχυει οτι και παραπανω?

ΑΡΗΣ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςευχαριστω,απο το εγγραφο καταλαβαινω οτι

1)στην πρωτη περιπτωση απο την στιγμη που υπαρχουν ΚΥ και γενικοι ιατροι του ΕΣΥ  στην περιοχη δεν μπορω να συνταγογραφω  σε χειρογραφο συνταγολογιο

2)στην δευτερη περιπτωση,δεν εχω καταλαβει αν  μπορω αλλα απλα θα συμπληρωνω  και το εντυπο χειρογραφα ή ισχυει οτι και παραπανω?

--- Τέλος παράθεσης ---

Χειρόγραφη συνταγογράφηση σε ευρωπαίους ασφαλισμένους δε γίνεται πια. Πλέον ηλεκτρονικά και μόνο για το το ιατρικώς έκτακτο και αναγκαίο.

samsok:
βασικα ενδιαφερομαι για αυτους που εχουν βιβλιαριο και ΑΜΚΑ ....στην περιοχη αρκετοι συναδελφοι πιστοποιημενοι τους συνταγογραφουν κανονικα(δεν ξερω ομως αν συμπληρωνουν και το εντυπο).Προ 12μηνου ειχα επικοινωνησει με την τοπικη διευθυνση ΕΟΠΥΥ και ο υπαλληλος που απαντησε  ειχε πει οτι μπορουν να συνταγογραφουν ηλεκτρονικα μονο οι συμβεβλημενοι και οχι οι πιστοποιημενοι...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση