Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Ευαισθητοποιημένος καταναλωτής

<< < (38/113) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εμπειρία από συναλλαγή προ 20 ημερών.
Το e-bay δε δουλεύει όταν ο λογαριασμός χρήστη στο Paypal είναι συνδεδεμένος με κάρτα ελληνικής τράπεζας.
Θέλει διάφορες άλλες πατέντες για να δουλέψει. Δε γνωρίζω τι γίνεται σε άλλα site με online αγορές, ελληνικά ή ξένα.

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕμπειρία από συναλλαγή προ 20 ημερών.
Το e-bay δε δουλεύει όταν ο λογαριασμός χρήστη στο Paypal είναι συνδεδεμένος με κάρτα ελληνικής τράπεζας.
Θέλει διάφορες άλλες πατέντες για να δουλέψει. Δε γνωρίζω τι γίνεται σε άλλα site με online αγορές, ελληνικά ή ξένα.

--- Τέλος παράθεσης ---

American Express της Alpha με paypal δουλεύει άψογα από τον Οκτώβρη μετά τα capital controls

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Η κάρτα που έχω συνδέσει στο paypal είναι Visa και δεν δουλεύει.
Να και μια φορά που η American Express υπερτερεί.

Αρχίατρος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ Στερλίνα καταρρέει.

Δείτε π.χ. το παρακάτω γράφημα, που δείχνει πως κινείται η Στερλίνα σε σχέση με την Σουηδική Κορώνα.

Αν θέλετε να αγοράσετε πράγματα μέσω του ebay από την Αγγλία ή εάν ονειρεύεστε να κάνετε διακοπές εκεί, είναι ευκαιρία. Κρίμα όμως για τους Άγγλους.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι, είναι να τους λυπάσαι τους καημένους τους Άγγλους, καιρός να αγοράσουμε εκείνο το διαμερισματάκι στο Λονδίνο που ζαχαρώναμε... προβλέπω να έρχονται κατά κύματα οι Άγγλοι γιατροί να εργαστούν στην Ελλάδα, και να επιστρέφουν οι Έλληνες που εργάζονται Αγγλία.  :D

Τελικά πως θα ζήσουν οι Άγγλοι χωρίς ΕΣΠΑ ; ; ;  Ρητορικό το ερώτημα.  :P

Δ. Κουναλάκης:
εγώ πάντως αγόρασα κάποια πράγματα για το αμάξι μου από αγγλία και μου ήρθαν 30% σε σχεση με παλαιότερα.
ξανακοιτώ και το medisave. και συμφωνω με τον κ. Εκο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση