Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Ευαισθητοποιημένος καταναλωτής
Argirios Argiriou:
Σελίδα για Βρετανούς (και όχι μόνο) ευαισθητοποιημένους καταναλωτές:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
LastPass remembers all your passwords, so you don't have to.
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
17/10/2017
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
Στις 15/11/2017 έληξε το συμβόλαιό μου με την τηλεφωνία της NOVA που έχω στο Ιατρείο,
και την επόμενη ημέρα δηλαδή στις 16/11/2017 έκανα καινούριο συμβόλαιο το οποίο το αναφέρω και εδώ (με κίνδυνο να νομίσετε ότι παίρνω ποσοστά από τη Nova :) )γιατί νομίζω ότι είναι όντως συμφέρον:
Πρόκειται για το πρόγραμμα nova2play+ που σημαίνει απεριόριστα τηλέφωνα προς όλα τα σταθερά στην Ελλάδα, απεριόριστα τηλέφωνα προς όλα τα κινητά στην Ελλάδα και απεριόριστο ιντερνέτ έως 24 Mbps. Το συμβόλαιο ισχύει για 24 μήνες και το κόστος είναι 23 €/μήνα τελική τιμή.
Μπορεί κανείς να το παραγγείλει είτε πηγαίνοντας ο ίδιος σε κάποιο κατάστημα της Nova είτε μέσω της ιστοσελίδας της Nova ( Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος → εξυπηρέτηση πελατών (τέρμα κάτω στην σελίδα και λίγο δεξιά ) → Αίτηση νέας υπηρεσίας → επιλέγω "για το σπίτι" ). Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Μαθαίνω βέβαια ότι υπάρχει και το Vodafone Home double-play GR που σου δίνει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ + 400 ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝ 24ΙΝΤΕΡΝΕΤ 17,86 ΤΕΛΙΚΗ. ( Αν και κάποιος άλλος είπε ότι αυτό το πρόγραμμα της Vodafone στην ιστοσελίδα της τουλάχιστον τον δίνουν 23,86 Πιθανώς η τιμή 17,86 € ναι είναι αν συνδυάζεις με κινητό της Vodafone ).
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Αφού τελείωνε το συμβόλαιό σου, είσαι σίγουρος ότι το διαπραγματεύτηκες σωστά;
Πιστεύω ότι το ίδιο πακέτο που πήρες θα το έπαιρνες φθηνότερα αν έκανες κίνηση στροφής προς άλλη εταιρεία.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση