Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Ευαισθητοποιημένος καταναλωτής

<< < (57/115) > >>

Αρχίατρος:
Ισχύει το παραπάνω, βασικά αν δουν ότι στρέφεσαι προς άλλη εταιρία, σου κάνουν ακόμα καλύτερη τιμή, γνωρίζω συγγενή μου που έχει το συγκεκριμένο πακέτο σε καλύτερη τιμή, αλλά εγώ έχω μια απορία: όταν σερφάρουν σε μια οικογένεια 2-3 μαζί (γονείς + παιδιά) πόσο σίγουροι είστε ότι σας καλύπτει το "έως 24" που σημαίνει 2-4, άντε 10 στην καλύτερη ; ; ;

Εγώ θα κοιτούσα λίγο και την ποιότητα των υπηρεσιών, δλδ έχει VDSL στην περιοχή μου (νομίζω Καβάλα έχουν αρχίσει και δίνουν) και αν δεν έχει πίεση στην εταιρία να αρχίσουν να δίνουν.

Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι με 23€/μήνα οι εταιρίες έχουν κέρδος...

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑφού τελείωνε το συμβόλαιό σου, είσαι σίγουρος ότι το διαπραγματεύτηκες σωστά;
Πιστεύω ότι το ίδιο πακέτο που πήρες θα το έπαιρνες φθηνότερα αν έκανες κίνηση στροφής προς άλλη εταιρεία.

--- Τέλος παράθεσης ---

Ίσως να έχεις δίκιο αλλά η προσφορά τους μου φάνηκε τόσο καλή που δεν το σκέφτηκα καν να το διαπραγματευτώ.

Ύστερα είναι και το άλλο: Πρέπει πρώτα να βρεις κάποιον να σου κάνει καλύτερη προσφορά από αυτούς και δεν είναι σίγουρο ότι θα έβρισκα.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΙσχύει το παραπάνω, βασικά αν δουν ότι στρέφεσαι προς άλλη εταιρία, σου κάνουν ακόμα καλύτερη τιμή, γνωρίζω συγγενή μου που έχει το συγκεκριμένο πακέτο σε καλύτερη τιμή, αλλά εγώ έχω μια απορία: όταν σερφάρουν σε μια οικογένεια 2-3 μαζί (γονείς + παιδιά) πόσο σίγουροι είστε ότι σας καλύπτει το "έως 24" που σημαίνει 2-4, άντε 10 στην καλύτερη ; ; ;

Εγώ θα κοιτούσα λίγο και την ποιότητα των υπηρεσιών, δλδ έχει VDSL στην περιοχή μου (νομίζω Καβάλα έχουν αρχίσει και δίνουν) και αν δεν έχει πίεση στην εταιρία να αρχίσουν να δίνουν.

Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι με 23€/μήνα οι εταιρίες έχουν κέρδος...

--- Τέλος παράθεσης ---

Πρόκειται για το Ιατρείο όπου είμαστε δύο που χρησιμοποιούμε παράλληλα το ιντερνέτ, εγώ και η Γραμματέας. Κάποτε είχαμε και VDSL αλλά δεν πρόσεξα στην πράξη καμιά σημαντική διαφορά.

Δείτε σχετική συζήτηση εδώ:  15,48 Mbps vs 28,06 Mbps. Παίζει ρόλο για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση;

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Argirios Argiriou:
Ενδιαφέρον διάλογος στις 18/11/2017 στην ομάδα ΙΑΤΡΟΙ ΕΟΠΥΥ στο facebook:

- υπαρχει ομως μεγαλο προβλημα με την τεχνικη υποστηριξη αυτων των εταιρειων διοτι δεν εχουν δικο τους δικτυο αλλα χρησιμοποιουν τις γραμμες του ΟΤΕ ....π.χ. αλλαξα διευθυνση ιατρειου στην ιδια πολη, σε αποσταση 500 μετρα . η μεταφορα της γραμμης , (του αριθμου βονταφον) απο την μια διευθυνση στην αλλη, επρεπε να γινει απο τον ΟΤΕ ... ο οποιος με διάφορες δικαιολογιες του τυπου .... δεν ηταν η πορτα της πολυκατοικιας ανοικτη (ενω ημουν μεσα, με ανοικτη την πορτα και τους περίμενα, να ειχα ειδοποιησει και τους καταστηματαρχες του ισογειου, οταν δουν υπαλληλους του οτε, να με ειδοποιησουν να κατεβω ) .... δεν βρισκουμε την νεα διευθυνση (αν και ειναι απο τα πιο κεντρικα σημεια της Αρτας) ... ηταν κλειστη η πορτα που οδηγει στην προσβαση στο κιβωτιο συνδεσεων της πολυκατοικιας (ενω την ειχα αφησει ξεκλειδωτη κρατωντας τα κλειδια ) ... τους ειχα ειδοποιησει οτι προκειται για ιατρειο , το ονομα μου , την πινακιδα του ιατρειου, εβαλα γνωστους να μιλησουν στο τεχνικο τμημα, οτι επροκειτο για επειγον αιτημα δηλ για την ηλεκτρονικη συνταγογραφηση, για ασθενεις ... ειχα ειδοποιησει τον προεδρο του ιατρικου συλλογου να μεσολαβησει ...................... αργησαν ΔΥΟ μηνες (καποιος φιλος με ειχε προειδοποιησει και εβαλα στο κομπιουτερ στικακι για την ηλεκτρονικη συνταγογαρφηση μεσω των κεραιων ασυρματης τηλεφωνιας ) .............. και οταν εφθασε η ημερα συνδεσης ,,,,, καταμουτρα ,,,, οι υπαλληλοι μου ειπαν οτι εαν ειχα γραμμη ΟΤΕ θα ειχα εξυπηρετηθει σε τρεις μερες !!!!!!!!!!!!!!

- Καλά που με προειδοποίησες γιατί και εγώ θα αλλάξω Ιατρείο σε λίγους μήνες. Σε τέτοια περίπτωση θα τηλεφωνήσω τη NOVA και θα της πω ότι αν δεν γίνει η μεταφορά της γραμμής μέσα σε μία μέρα αλλάζω σε ΟΤΕ (και θα το κάνω κιόλας, και ας πληρώσω πρόστιμο). Πάντως ένα χρόνο τώρα έχω NOVA στο Ιατρείο και δεν είχα πρόβλημα (από την άλλη πάντως δεν χρειάστηκε να μεταφέρω γραμμή).

- και στην μυτηλινη προ διμηνου εκανα αιτηση βονταφον για σταθερη γραμμη φοιτητικη και η τεχνικη υπηρεσια του οργανισμου ακομα να εμφανιστει . Εστειλα τον γιο μου να παρει στικακι για το ιντερνετ για τις σπουδες του 10 ευρω για περιπου 10 γιγα ανα μηνα (προσοχη στην ανανεωση , να γινεται τουλαχιστον την προηγουμενη ημερα απο την ληξη ) και επικοινωνουμε με τα κινητα

- προσωπικά δεν είχα τέτοιο θέμα. .αλλα όντως οι τεχνικοί του ΟΤΕ φερονται πολύ ......

Argirios Argiriou:

GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---

Είναι παράξενο που η έρευνα καταλήγει ότι το φυσικό αέριο και οι αντλίες θερμότητας είναι ακριβότερες, σαν κόστος χρήσης απ' ότι το A/C- ηλεκ. ρεύμα ???. Υπάρχει βέβαια και η σχετική, έμμεση διαφήμιση εναλλακτικών παρόχων ηλεκ. ρεύματος στο άρθρο ;)

--- Παράθεση ---Εάν χρησιμοποιείς το κλιματιστικό για τη θέρμανσή σου, εξέτασε και τις άλλες επιλογές που έχεις στην διάθεσή σου, όπως τη δυνατότητα αλλαγής παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος κερδίζοντας έως και 30% και μειώνοντας ακόμη περισσότερο το κόστος θέρμανσης! Δες και σύγκρινε τις επιλογές που υπάρχουν για φθηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα εύκολα και γρήγορα εδώ!
--- Τέλος παράθεσης ---

Περυσινή μελέτη του ΕΜΠ κατέληξε σε τελείως διαφορετικά συμπεράσματα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση