Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Ευαισθητοποιημένος καταναλωτής

<< < (60/115) > >>

Argirios Argiriou:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Argirios Argiriou:
23/02/2018 Καθημερινή.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αρχίατρος:
Αυτό το... καημένο το SMS που κάποτε ήταν ο βασικός τρόπος messaging το έχουν απαυτώσει μέχρι εκεί που δεν πάει, θα μου πείτε ποιός στέλνει πλέον SMS, και όμως υπάρχουν κάποιοι ψηφιακά αναλφάβητοι με features phones που έχουν πακέτο με πολλά SMS και σου στέλνουν SMS αφήνοντας την επιλογή σε κάποιον που έχει μόνο δεδομένα, είτε να στείλει και αυτός SMS (οπότε... 25 cents το ένα για 160 χαρακτήρες!), είτε να πάρει τηλέφωνο.
Ο,τι να ναι.

iceman:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑυτό το... καημένο το SMS που κάποτε ήταν ο βασικός τρόπος messaging το έχουν απαυτώσει μέχρι εκεί που δεν πάει, θα μου πείτε ποιός στέλνει πλέον SMS, και όμως υπάρχουν κάποιοι ψηφιακά αναλφάβητοι με features phones που έχουν πακέτο με πολλά SMS και σου στέλνουν SMS αφήνοντας την επιλογή σε κάποιον που έχει μόνο δεδομένα, είτε να στείλει και αυτός SMS (οπότε... 25 cents το ένα για 160 χαρακτήρες!), είτε να πάρει τηλέφωνο.
Ο,τι να ναι.

--- Τέλος παράθεσης ---

δηλαδη  οικονομικη καταστροφη τα 25 cent για αυτον που εχει smart phone των 500 ευρω και προγραμμα κινητης 40ευρω/μηνα..... ;D ;D

schumifer:
Η δική μου αντίδραση στο κόστος των μηνυμάτων είναι ότι βάσει των άρθρων που έχω διαβάσει, η λειτουργία των μηνυμάτων έχει ΜΗΔΕΝΙΚΟ κόστος στις εταιρείες. Κάθε λεπτό του ευρώ που βγάζουν από αυτά είναι κέρδος για αυτούς. Αντίθετα το ίντερνετ και η ομιλία έχουν κόστος.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση