Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Ευαισθητοποιημένος καταναλωτής
Αρχίατρος:
Το skroutz λειτουργεί απ το 2005, ελπίζω να μην το μαθαίνουμε το 2018. :)
Στα πλυντήρια η μεγαλύτερη σύγχρονη "εφεύρεση" είναι η τεχνολογία direct drive, πατέντα της LG χωρίς τροχαλίες, δουλεύει με μαγνήτες, μιλάμε για πλήρη απουσία κραδασμών.
Υπάρχουν και μοντέλα με wifi για χειρισμό εξ' αποστάσεως, προσωπικά δεν θεωρώ την λειτουργία τόσο σημαντική.
schumifer:
Το σκρουτζ έχει από πίσω του και κακό κομμάτι, μπορείτε να διαβάσετε στο ίντερνετ πώς χρησιμοποιεί τη δύναμή του αλλά και πώς χρησιμοποιείται από πονηρίδηδες για να πουλήσουν και να την κάνουν με ελαφρά λίγο πριν να πρέπει να αποδώσουν ΦΠΑ. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα κόλπα σαν και αυτό που έχω διαβάσει εγώ. Ταυτόχρονα δεν είναι τυχαίο που τεράστια καταστήματα όπως Πλαίσιο και eshop έχουν αποφασίσει να την κάνουν από εκεί.
Αρχίατρος:
'Ενα βασικό μείον που μάλλον δεν αφορά το skroutz αλλά τα μαγαζιά καθαυτά, είναι που συχνά κάποια μαγαζιά βάζουν προϊόντα ως κατόπιν παραγγελίας ή 4-5 μέρες διαθέσιμα, και κάνεις την παραγγελία, σου χρεώνουν την κάρτα με το ποσό, και μετά από μια βδομάδα σε παίρνουν απ΄το κατάστημα (έχει συμβεί να μην με πάρουν καν) να σου πουν ότι το προϊόν δεν είναι καθόλου διαθέσιμο.
Επιλέγω ένα ελληνικό μαγαζί για να έχω το προϊόν ταχύτερα στο σπίτι μου, αν είναι να το παραγγείλω απ το εξωτερικό, το κάνω μόνος μου και δεν περιμένω απ΄τον Έλληνα ιντερνετομαγαζάτορα.
Πάντως η επανάσταση δεν ήταν το skroutz φυσικά, αλλά το άνοιγμα των παραγγελιών στο εξωτερικό, κάποτε είμασταν δεσμευμένοι στις επιλογές των ελληνικών μαγαζιών.
Argirios Argiriou:
Πάντως εγώ αγόρασα το πλυντήριο ηλεκτρονικά στις 22/10/2018 και μου παραδόθηκε στο σπίτι στις 25/10/2018. Ήμουν και τυχερός γιατί το αγόρασα από το Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος που έχει έδρα το Ορφάνι Καβάλας ( και ζω μέσα στην πόλη της Καβάλας).
Argirios Argiriou:
Ενδιαφέρον σχόλιο συναδέλφου, στην παραπάνω ανάρτηση, στο facebook (την δημοσίευσα και εκεί):
Βοηθάει πολύ για έρευνα αγοράς το skroutz, κοιτάζεις τα συν και τα πλην και αποφασίζεις. Εχω καταλήξει ότι το καλύτερο είναι ένα μαγαζί ηλεκτρικών που είσαι σταθερός πελάτης, ψαγμένος πελάτης όμως. Πας και του λες "εγω θελω να το παρω απο σενα αλλά δες πόσο το βρίσκω στο skroutz..." οπότε συνήθως σου κάνει την τιμή που θες, στηριζεις την τοπική αγορά, έχεις και service και όλα καλά.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση