Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Ευαισθητοποιημένος καταναλωτής
Argirios Argiriou:
Ένα Βουλγάρικο ΙΚΕΑ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
Την Παρασκευή 17/07/2020 πήγα σε κατάστημα της vodafone της Καβάλας και έβαλα πάγια εντολή ώστε να πληρώνεται αυτόματα ο λογαριασμός του κινητού τηλεφώνου μου.
(Μάταια είχα προσπαθήσει να βάλω αυτή την πάγια online μέσω της winbank ή από το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς. Έμαθα εκ των υστέρων ότι για να βάλεις να πληρώνεται με πάγια εντολή ο λογαριασμός του κινητού σου τηλεφώνου στην vodafone μπορείς να το κάνεις μόνο αν πας ο ίδιος σε κατάστημα της vodafone...)
Αναρωτιέται κανείς για πιο λόγο έκανε αίτηση η Vodafone στην Πειραιώς να την εντάξει στο σύστημα πάγιων πληρωμών από την στιγμή που αυτό δεν είναι δυνατόν.
Αναρωτιέται επίσης κανείς για πιο λόγο η Vodafone δεν σου λέει εξαρχής όταν γίνεσαι συνδρομητής της πως να βάλεις πάγια εντολή πληρωμών.
Η αίσθησή μου είναι ότι η Vodafone δεν θέλει οι πελάτες της να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους μέσω πάγιων εντολών, έτσι ώστε να εισπράττει τόκους υπερημερίες από αυτούς που ξεχνούν να πληρώσουν στην ώρα τους και σίγουρα δεν είναι και λίγοι.
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤην Παρασκευή 17/07/2020 πήγα σε κατάστημα της vodafone της Καβάλας και έβαλα πάγια εντολή ώστε να πληρώνεται αυτόματα ο λογαριασμός του κινητού τηλεφώνου μου.
(Μάταια είχα προσπαθήσει να βάλω αυτή την πάγια online μέσω της winbank ή από το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς. Έμαθα εκ των υστέρων ότι για να βάλεις να πληρώνεται με πάγια εντολή ο λογαριασμός του κινητού σου τηλεφώνου στην vodafone μπορείς να το κάνεις μόνο αν πας ο ίδιος σε κατάστημα της vodafone...)
Αναρωτιέται κανείς για πιο λόγο έκανε αίτηση η Vodafone στην Πειραιώς να την εντάξει στο σύστημα πάγιων πληρωμών από την στιγμή που αυτό δεν είναι δυνατόν.
Αναρωτιέται επίσης κανείς για πιο λόγο η Vodafone δεν σου λέει εξαρχής όταν γίνεσαι συνδρομητής της πως να βάλεις πάγια εντολή πληρωμών.
Η αίσθησή μου είναι ότι η Vodafone δεν θέλει οι πελάτες της να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους μέσω πάγιων εντολών, έτσι ώστε να εισπράττει τόκους υπερημερίες από αυτούς που ξεχνούν να πληρώσουν στην ώρα τους και σίγουρα δεν είναι και λίγοι.
--- Τέλος παράθεσης ---
Είχα επίσης μία δυσάρεστη εμπειρία με την εν λόγω εταιρία αιτούμενος να έχω ενημέρωση για το λογαριασμό μου με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Με πληροφόρησαν (αφού με άφησαν να κάνω σχετική αίτηση και έχοντας περάσει ένα διάστημα μηνών) ότι η υπηρεσία αυτή δεν προσφέρεται σε εταιρικούς λογαριασμούς, τουτέστιν πρέπει κανείς να έχει το μυαλό του πότε θα έρθει ο φάκελος του λογαριασμού με το (απλό) ταχυδρομείο με κίνδυνο να χαθεί, να ανοιχθεί κ.λ.π.
Argirios Argiriou:
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
Κόστος 1GB ανά χώρα
Ινδία 0,09
Ισραήλ 0,09
Κυργιστάν 0,21
Ιταλία 0,43
Ουκρανία 0,46
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Ελλάδα 12.06
Μια καλησπέρα στις εταιρίες κινητής και όλες τις ελεγκτικές αρχές.
What Does 1GB of Mobile Data Cost in Every Country?
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση