Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Ευαισθητοποιημένος καταναλωτής

<< < (85/114) > >>

Argirios Argiriou:
27/10/2020

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Argirios Argiriou:
Στις 26/10/2020 μου τηλεφώνησε στο κινητό μου η Vodafone και μου πρότεινε να αναβαθμίσω την συνδρομή του κινητού μου και της γυναίκας μου ως εξής:

1000 λεπτά προς όλα / μήνα

1000 sms / μήνα

2 Gb

με 60 € + ΦΠΑ (η τιμή είναι και για τα δύο τηλέφωνα συνολικά, φαντάζομαι).

Αρνήθηκα ευγενικά αλλά συνειδητοποίησα για μια ακόμη φορά πόσο πιο ακριβή είναι η κινητή τηλεφωνία σε σχέση με αυτή στις άλλες χώρες της Ε.Ε.

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤιιι λέγαμε για τα Miele ;

Ορίστε η εμπειρία ενός απ' το service τους στο φόρουμ petrolheads:

--- Παράθεση ---τωρα θα μαθουμε απο πρωτο χερι τι εστι επισκευη πλυντ. πιατων Μιελε....

δεν εχει οθονη κι αναβει ενα κοκκινο λαμπακι.
Βγαζει νερα δεν περνει.
αλλαξα την αντεπιστροφη - 40 ευρω - αλλα δεν ηταν αυτο κι ας ειχε προβλημα ( ειχε "καει") απο τα χρονια....
τηλ παρασκευη ραντεβου ΑΠΟ τριτη - θα με παρουν τηλ....

--- Τέλος παράθεσης ---

--- Παράθεση ---Να ζησυμε να το θυμομαστε.
Ηρθε ο μαστορας της Miele ( 39 ευρω ) και διεγνωσε καμενο μοτερ + αλλαγη λαστιχο akouastop + κατι αλλα ψιλά, το ολον με εργασία 400+
το μοτερ καηκε επειδη τρυπησε το λαστιχο και το πιτσιλουσε.

Απο μονος του ειπε "χαρηκα για την γνωριμία παρτε ενα καινουργιο"
--- Τέλος παράθεσης ---
Να το ξαναπούμε: δεν υπάρχει ΟΥΔΕΜΜΙΑ εγγύηση ότι το Miele προϊόν που χρυσοπληρώσατε θα αντέξει παραπάνω.

Οπότε πάρτε κάτι επώνυμο μεν, με γνωστή αντιπροσωπεία δε, και όσο το δυνατόν μακρύτερη εγγύηση, και όσο αντέξει.
Έτσι και αλλιώς όλα ηλεκτρονικές πλακέτες έχουν τωρα, άπαξ και χαλάσουν δεν θα συμφέρει να το φτιάξετε και θα αναγκαστείτε να πάρετε καινούριο, γιατί να σκάσετε στους Γερμανούς 800άρες ; ; ;
Φυσικά ό,τι θέλει κάνει κάποιος τα λεφτά του.  :)

Εγώ έχω φτάσει να θεωρώ καλύτερες επιλογές επώνυμες εταιρίες στην μεσαία κατηγορία τιμών.

--- Τέλος παράθεσης ---

Μετά από 15 χρόνια και 4 μετακομίσεις το ψυγείο μας Miele έχει βγει BLR ( Beyond Local Repair). Ο τεχνικός που μας το διόρθωνε (και τον εμπιστεύομαι από πλευράς τιμιότητας) μου είπε ότι ο ίδιος έχει αγοράσει ψυγείο PITSOS: Αρκετά φθηνά και καλά.

Επίσης μου είπε ότι προτιμά τους ψυγειοκαταψύκτες (που είναι κάτω η κατάψυξη) από ότι τα ψυγεία (που η κατάψυξη είναι πάνω).

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε έναν ψυγειοκαταψύκτη και ένα ψυγείο με διπλή πόρτα:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αρχίατρος:
Και τα Samsung καλά είναι, πχ:

Samsung Ψυγειοκαταψύκτης NoFrost Inox A+++ RB37J5249SS

schumifer:
Παίδες αυτές οι συζητήσεις βασίζονται τόσο πολύ σε προσωπικές εμπειρίες από μη ειδικούς που είναι επιπέδου ιατρικής συζήτησης στο φατσοβιβλίο από τραγουδιστές και δασονόμους.

Αν δεν δούμε στοιχεία για 1000 μίελε, 1000 σάμσουνγκ και 1000 πίτσος δε βγάζουμε άκρη από την εμπειρία του καθενός. Ο καθένας θεοποιεί τη δική του συσκευή που άντεξε (γιατί δηλαδή τι έπρεπε να κάνει;), και θάβει τη συσκευή που χάλασε αν και εντός εγγύησης ή μόλις εκτός.
Τα ίδια διαβάζω από πολύ κόσμο για πχ φορητούς, τηλεοράσεις κλπ.

Προσωπικά έχω για δεδομένο ότι μία τόσο απλή συσκευή όπως το ψυγείο απλά πρέπει να λειτουργεί για πολλά πολλά χρόνια πριν ζητήσει κάτι πλυν φρέον και λάστιχα μόνωσης. Ομοίως και τα πλυντήρια ρούχων, υπάρχουν τόσα χρόνια. Αστοχίες όμως δικαιούνται να συμβούν παντού

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση