Γενικά > Ενδιαφέροντα Links

mymd.gr

<< < (2/8) > >>

medicus:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕλπίζω επίσης να έχετε καλούς δικηγόρους, προσωπικά εάν έβλεπα δίπλα στο όνομα μου αρνητικά ή απαξιωτικά σχόλια την αγωγουλα για συκοφαντική δυσφήμιση την είχατε στο τσεπακι.
...

--- Τέλος παράθεσης ---

Για να λάβεις, όμως, αρνητικά σχόλια θα πρέπει να κάνεις εγγραφή. Εάν κάνεις εγγραφή τότε να είσαι έτοιμος για "Tatiana's Show"!!!  :D

Ή όπως πολύ σοφά ο λαός λέει σε αυτές τις περιπτώσεις: "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες"...

Xouzouris:
Είσαι σίγουρος; Για ψάξου.

Χωρίς να έχω γραφτεί, βλέπω οτι το όνομα μου υπάρχει ήδη στην σελίδα τους.

medicus:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕίσαι σίγουρος; Για ψάξου.

Χωρίς να έχω γραφτεί, βλέπω οτι το όνομα μου υπάρχει ήδη στην σελίδα τους.

--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτό είναι σοβαρό και μάλιστα άκρως παράνομο!!! Καλά που το είπες για να αρχίσουμε να ψάχνουμε τα ονόματά μας. Με ποιο δικαίωμα "εκθέτουν" έναν ιατρό χωρίς τη συγκατάθεσή του;  :(

παναγιώτης βούρτσης:
Καλημέρα σας,
Η γνώμη των ασθενών είναι ανώνυμη και εμπιστευτική.
Τα σχόλια δεν εμφανίζονται πουθενά παρά μόνο στον ιατρό (ανώνυμα) σε στατιστικά για την βελτιστοποίηση της δουλειάς του και μόνο.
Στο ευρύ κοινό εμφανίζονται μόνο όσοι ψήφισαν θετικά τον ιατρό και κανένα αρνητικό σχόλιο η αρνητική ψήφος δημοσιεύεται.
Οι λίστες με τους ιατρούς που ήδη υπάρχουν είναι δημόσιες λίστες από ΕΟΠΥΥ που έχουν δοθεί στην δημοσιότητα

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλημέρα σας,
Η γνώμη των ασθενών είναι ανώνυμη και εμπιστευτική.
Τα σχόλια δεν εμφανίζονται πουθενά παρά μόνο στον ιατρό (ανώνυμα) σε στατιστικά για την βελτιστοποίηση της δουλειάς του και μόνο.
Στο ευρύ κοινό εμφανίζονται μόνο όσοι ψήφισαν θετικά τον ιατρό και κανένα αρνητικό σχόλιο η αρνητική ψήφος δημοσιεύεται.
Οι λίστες με τους ιατρούς που ήδη υπάρχουν είναι δημόσιες λίστες από ΕΟΠΥΥ που έχουν δοθεί στην δημοσιότητα

--- Τέλος παράθεσης ---
Δηλαδή το site αξιολογεί τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ;;; Και η έλλειψη θετικών σχολίων δε σημαίνει τίποτε;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση