Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
12 Μαΐου 2024, 09:16:02

Αποστολέας Θέμα: Ρευστό οικονομικό τοπίο  (Αναγνώστηκε 4300 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

28 Σεπτεμβρίου 2008, 12:20:11
Αναγνώστηκε 4300 φορές
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Οι αποταμιεύσεις των "μικροκαταθετών" που αναφέρονται στο παρακάτω δημοσίευμα είναι μάλλον εντυπωσιακές και με κάνουν να αμφιβάλλω για το αν κάνω σωστά που λογαριάζω και την οικονομική παράμετρο των συνταγών μου. Φυσικά, δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ ποιός έχει τέτοιες "μικροκαταθέσεις" και ποιός στενεύεται πραγματικά.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Μια και ο λόγος για την πρωτεύουσα του Θεσσαλικού κάμπου, θυμήθηκα την περίπτωση όπου πριν από καμιά πενταετία περίπου, ένας δαιμόνιος ελεγκτής του ΟΓΑ εκεί, παρατήρησε ότι ένα φαρμακείο που μέχρι τότε παρουσίαζε ένα φυσιολογικό καθαρό κέρδος της τάξης των 10,000 ευρώ μηνιαίως, ξαφνικά είχε εκτιναχθεί στα 30,000 ευρώ. Η έρευνα απέδειξε ότι αυτό το πέτυχε ο φαρμακοποιός παγιδεύοντας ή συνεργαζόμενος με ιατρούς, αλλά τελικά, ύστερα από πολύ καιρό, του επιβλήθηκε μόνο μια μικρή διοικητικού χαρακτήρα ποινή (έγγραφη επίπληξη), αφού ο ίδιος  ήταν νομότυπος. Εσφαλμένα κιόλας αυτή η "ποινή", αφού σύμφωνα με το σλόγκαν των τελευταίων ημερών "ό,τι είναι νομότυπο είναι και ηθικό."
« Τελευταία τροποποίηση: 17 Οκτωβρίου 2008, 15:57:32 από Ο διακομιστής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

10 Οκτωβρίου 2008, 21:24:55
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Λέτε το θρυλούμενο "κραχ" να πλήξει και τις φαρμακοβιομηχανίες και την αγορά του φαρμάκου; (Είπα-ξείπα.)
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

17 Οκτωβρίου 2008, 15:51:07
Απάντηση #2
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Ειδικότητα στην Ισλανδία;
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

27 Οκτωβρίου 2008, 12:42:18
Απάντηση #3
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

29 Οκτωβρίου 2008, 16:50:49
Απάντηση #4
Αποσυνδεδεμένος

Gatekeeper

Επώνυμοι
«Προκλητική και κακόγουστη» θεωρείται πλέον η πολυτέλεια

Σε μία εποχή όπου η διεθνής οικονομική κρίση δεν φιγουράρει μόνο στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων παγκοσμίως, αλλά έχει περάσει και στον απλό καταναλωτή, το ατέρμονο κυνήγι των υλικών αγαθών αρχίζει να αμφισβητείται και η πολυτέλεια πια θεωρείται προκλητική, ακόμα και κακόγουστη.

Μπορεί στρατιές εργατών να εργάζονται πυρετωδώς για να ανοίξει την Πέμπτη το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ευρώπης στο Δυτικό Λονδίνο (το οποίο στοίχισε 3 δισεκατομμύρια), αλλά στελέχη της ιδιοκτήτριας εταιρείας δηλώνουν πως η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει ενισχύσει την τάση των καταναλωτών να περιορίσουν τις αγορές ειδών πολυτελείας.

Υποστηρίζουν μάλιστα πως όλο και περισσότερες εταιρείες λιανικής εγκαταλείπουν τον όρο «πολυτέλεια» από το διαφημιστικό τους υλικό, προτιμώντας φράσεις που περιγράφουν τις αγορές ως χαλάρωση και ποιοτικό χρόνο με συγγενείς ή φίλους.

Στους χαλεπούς αυτούς καιρούς, με τα πιστωτικά περιθώρια να στενεύουν, την ανεργία και τα δάνεια στα ύψη, η έξυπνη διαφήμιση δεν είναι πλέον αρκετή για να πείσει όσους έχουν ακόμη χρήματα, να τα ξοδέψουν.

«Σε δύσκολες περιόδους, είναι ένδειξη κακού γούστου να ξοδεύει κανείς χρήματα στα κοινώς αποκαλούμενα είδη πολυτελείας», αναφέρει ο Ρόρι Σάδερλαντ, αντιπρόεδρος του διαφημιστικού πρακτορείου Ogilvy.

«Θα δούμε μία στροφή προς τον σουηδικό, λουθηρανικού τύπου, μινιμαλισμό», προβλέπει ο Σάδερλαντ, αναφερόμενος στον λιτό, αυστηρό τρόπο ζωής για τον οποίο φημίζονται οι λουθηρανικές χώρες.


Λιτότητα και για τους «πρίγκιπες»

Ο Σκοτ Ντέιβιντ, Βρετανός χρηματιστής και ιδιοκτήτης Μπέντλεϊ, λέει ότι ακόμη και οι άνθρωποι του Σίτι του Λονδίνου που έχουν χρήματα, διστάζουν να τα ξοδέψουν.

«Κανείς δεν θα πήγαινε σε ραντεβού οδηγώντας μία καινούρια Πόρσε, θα ήταν ένδειξη κακού γούστου», πρόσθεσε και σημείωσε ότι «οι άνθρωποι φοβούνται μήπως θεωρηθεί ότι κάνουν επίδειξη».

Η αγορά αυτοκινήτων πολυτελείας δεν αποτελεί πλέον προτεραιότητα.

Οι πωλήσεις Πόρσε στις ΗΠΑ έπεσαν κατά 58% τον Σεπτέμβριο σε σύγκριση με τον Σεπτέμβριο του 2007, ενώ οι συνολικές πωλήσεις αυτοκινήτων μειώθηκαν κατά 22%, σύμφωνα με στοιχεία της Autodata.

Ο Άντι Λίαρ, επικεφαλής σχεδιασμού στο Λονδίνο της γαλλικής διαφημιστικής εταιρείας Publicis δήλωσε πως ο αντίκτυπος της οικονομικής κρίσηςαπλά επιτάχυνε μία τάση που ήδη υπήρχε.

«Ο κόσμος είχε ήδη αρχίσει να αναζητά κάτι πιο ουσιαστικό από το κυνήγι του χρήματος και την αγορά φανταχτερών πραγμάτων», είπε.

Είναι γεγονός ότι όσοι απασχολούνται στη βιομηχανία των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και είχαν συνηθίσει να απολαμβάνουν έναν πολυτελή τρόπο ζωής, αρχίζουν να αμφισβητούν το ατέρμονο κυνήγι υλικών αγαθών και αναθεωρούν για τις πραγματικές αξίες της καθημερινότητάς τους.

Ο Πάτρικ, τραπεζίτης που θέλησε να παραμείνει ανώνυμος, είπε ότι οι εργασιακές του συνήθειες έχουν αλλάξει τους τελευταίους μήνες.

«Πηγαίνω σπίτι νωρίτερα και έρχομαι στο γραφείο αργότερα. Την περασμένη εβδομάδα πήγα τον γιο μου σχολείο πριν έρθω στη δουλειά... κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ πριν», είπε και συμπλήρωσε ότι αρκετοί συνάδελφοί του έκαναν το ίδιο.

Ο Πάτρικ αναζητά τρόπους να «ανταποδώσει» κάτι στην κοινωνία και σκοπεύει να εργαστεί αφιλοκερδώς για μία φιλανθρωπική οργάνωση που προσφέρει οικονομικές συμβουλές σε εξαθλιωμένους οφειλέτες.

Χριστούγεννα στο σπίτι με επιτραπέζια

Επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια, όπως το Scrabble, το Trivial Pursuit και η Μονόπολη αναμένεται να είναι τα «μπεστ σέλερ» των φετινών εορτών, καθώς οι περισσότερες οικογένειες έχουν ήδη απορρίψει τις ακριβές χριστουγεννιάτικες διακοπές, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Reuters την περασμένη εβδομάδα ο Μπράιαν Γκόλντνερ, διευθυντής της Hasbro, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής παιχνιδιών.

Η οικονομική κρίση μπορεί να στρέψει τους ανθρώπους ιδιαίτερα καταναλωτικών κοινωνιών, όπως είναι η αγγλική, προς τη θρησκεία, δήλωσε ο λόρδος Ρίτσαρντ Χάρις, μέλος της Βουλής των Λόρδων και πρώην επίσκοπος της Αγγλικανικής εκκλησίας.

«Ίσως, ύστερα από δεκαετίες ολόκληρες πολυτελούς κατανάλωσης και της ρηχής κουλτούρας των διασημοτήτων, να βιώνουμε μία περίοδο που μπορεί να ονομαστεί "εποχή νέο-σοβαρότητας"», είπε σε συνέντευξή του στο BBC ο Βρετανός Ρίτσαρντ Χάρις, μέλος της Βουλής των Λόρδων.

“It’s a poor sort of memory that onlyworks backwards, the Queen remarked.”
Lewis Carroll, 1872,
Through the Looking Glass

3 Δεκεμβρίου 2008, 17:19:09
Απάντηση #5
Αποσυνδεδεμένος

Gatekeeper

Επώνυμοι
MARFIN EGNATIA BANK, σε συνεργασία με τον Όμιλο MIG, δημιούργησε και σας προσφέρει αποκλειστικά, το μοναδικό λογαριασμό ταμιευτηρίου MARFIN ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ + ΥΓΕΙΑ.

Ανοίξτε σήμερα και με απλές διαδικασίες ένα λογαριασμό MARFIN ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ + ΥΓΕΙΑ και αποκτήστε για έναν ολόκληρο χρόνο για εσάς και την οικογένειά σας:

ΔΩΡΕΑΝ απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις σε ένα πλήθος επιλεγμένων ιατρικών ειδικοτήτων
ΔΩΡΕΑΝ προληπτικές εξετάσεις
Σημαντικές εκπτώσεις σε διαγνωστικές εξετάσεις
ΔΩΡΕΑΝ χρήση τηλεφωνικού κέντρου όλο το 24ωρο για ιατρικές συμβουλές
στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου MIG(ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ, ΛΗΤΩ LAB).

Οι παροχές είναι :

Απεριόριστες δωρεάν ιατρικές επισκέψεις για λήψη ιστορικού, διάγνωση, σύσταση θεραπευτικής αγωγής, σύσταση και εκτίμηση αποτελεσμάτων διαγνωστικών εξετάσεων και ηλεκτροκαρδιογράφημα :

για επείγοντα περιστατικά, 24 ώρες/24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, στις εφημερεύουσες ειδικότητες Παθολόγου, Καρδιολόγου, Ορθοπεδικού, Χειρουργού, Παιδιάτρου, Παιδοχειρουργού,.
για μη επείγοντα περιστατικά, κατόπιν ραντεβού, σε ένα πλήθος ειδικοτήτων : Ενδεικτικά: Αιματολογία, Αλλεργιολογία, Ανδρολογία, Γαστρεντερολογία, Γυναικολογία, Δερματολογία, Καρδιολογία, Ορθοπεδική, Ουρολογία, Οφθαλμολογία, Παθολογία, Παιδιατρική, κλπ.
Επιπλέον, ειδικός προνομιακός τιμοκατάλογος (έκπτωση τουλάχιστον 30%) για :

Μικροβιολογικές και μη επεμβατικές ακτινο-διαγνωστικές εξετάσεις
Επεμβατικές διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές πράξεις μόνο στα εξωτερικά ιατρεία των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων (π.χ. γαστροσκόπηση, βιοψίες, συρραφή τραύματος, τοποθέτηση γύψου ή νάρθηκα, κ.α.)
Τέλος, σε ετήσια βάση, ένα δωρεάν τεστ κοπώσεως για τους άνδρες και μία μαστογραφία για τις γυναίκες,

Χαρακτηριστικά λογαριασμού :

Κλιμακωτό επιτόκιο 0,25% για τα πρώτα € 1.000 και 0,50% για το υπόλοιπο ποσό
Εξαμηνιαία απόδοση τόκων
Τριμηνιαίο αντίγραφο λογαριασμού
Χωρίς έξοδα εξυπηρέτησης
Ελάχιστο ποσό κατάθεσης κατά το άνοιγμα λογαριασμού € 100
Αξιοποιήστε τα προνόμια ιατρικής περίθαλψης για έναν ολόκληρο χρόνο, μόνο με το ελάχιστο κόστος των :

€ 60 για κάθε ενήλικο
€ 40 για κάθε παιδί (14 ετών και κάτω)
και εκμεταλλευθείτε τη δυνατότητα επιστροφής του ποσού αυτού στο λογαριασμό σας μετά από ένα έτος, σε περίπτωση που το μέσο ετήσιο υπόλοιπο καταθέσεων είναι τουλάχιστον € 2.500.

Απευθυνθείτε σήμερα σε ένα από τα καταστήματα της
MARFIN EGNATIA BANK και ανοίξτε ένα λογαριασμό
MARFIN ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ + ΥΓΕΙΑ

MARFIN EGNATIA BANK : Ας κάνουμε τη ζωή λίγο καλύτερη.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε : 210-9304400

ΡΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ.

Ελεος με τα golden boys του Βγενοπουλου!!!!!!

Τελικά ο Mr Dubai διαμαρτύρεται για το πάκετο στήριξης των τραπεζων, διότι δεν εχει δικαίωμα πρόσβασης σε αυτό καθώς η τραπεζά του κυπριακή
“It’s a poor sort of memory that onlyworks backwards, the Queen remarked.”
Lewis Carroll, 1872,
Through the Looking Glass

3 Δεκεμβρίου 2008, 17:33:27
Απάντηση #6
Αποσυνδεδεμένος

Gatekeeper

Επώνυμοι
24/11/2008
MIG: Η Γενική Συνέλευση των Μετόχων ενέκρινε
την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 5 δισ. ευρώ
Από την Marfin Investment Group (MIG) ανακοινώνεται ότι η σημερινή Β’ Επαναληπτική
Έκτακτη Γενική Συνέλευση μετόχων ενέκρινε την προτεινόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου
ύψους 5 δισ ευρώ.
Κατά τη Γενική Συνέλευση και με δεδομένη την αναταραχή που επικρατεί στις διεθνείς
αγορές, μέτοχοι της Εταιρείας πρότειναν και η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την υλοποίηση της
αύξησης κεφαλαίου με βάση τα ακόλουθες παραδοχές που ανταποκρίνονται στις αντίξοες
συνθήκες των χρηματαγορών:
• Ελάχιστη τιμή έκδοσης των νέων μετοχών η τιμή των 5 ευρώ ανά μετοχή η οποία θα
είναι στενά συνδεδεμένη με την εσωτερική αξία της Εταιρείας τον χρόνο της έκδοσης
με πρόθεση την σύγκλιση κατά το δυνατόν στην αρχικά ανακοινωθείσα τιμή των 6
ευρώ για τις νέες μετοχές.
• Η τελική τιμή της έκδοσης θα προσδιοριστεί από το ΔΣ της MIG λαμβάνοντας υπόψη
εκτός των άλλων και την ευρεία, διαρθρωμένη διεθνή διαδικασία βιβλίου ζήτησης.
• Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της MIG, εξουσιοδοτείται να ολοκληρώσει την
αύξηση μετοχικού κεφαλαίου εντός των επόμενων 12 μηνών είτε άπαξ είτε τμηματικά
κατά την διακριτική ευχέρεια του Δ.Σ..
• Επιπλέον εναλλακτικά σχήματα προς έκδοση κοινών μετοχών, μπορούν να
εξεταστούν από το Δ.Σ.
Παράλληλα, το Δ.Σ. της MIG ενημέρωσε τους μετόχους ότι υποβλήθηκε σήμερα αίτημα
προς την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου για την χορήγηση άδεια; ανάλογα και με τις
συνθήκες των αγορών για αύξηση της συμμετοχής της εταιρείας στην Marfin Popular
Bank (MPB) έως και 30%. Το αίτημα έχει υποβληθεί προκειμένου να αποκτήσει η MIG
ευελιξία στην εφαρμογή των στρατηγικών της σχεδίων στο τραπεζικό τομέα και
αποτέλεσαν αντικείμενο μακράς διαβούλευσης από το ΔΣ.
Τέλος κατά τη διάρκεια της συνέλευσης η διοίκηση ανακοίνωσε ότι εξετάζει εναλλακτικές
ιδέες στις οποίες ανάμεσα σε άλλες περιλαμβάνονται η μερική αποεπένδυση ή και
αναδιάρθρωση κεφαλαίου σε συγκεκριμένες συμμετοχές.
Οι πρωτοβουλίες αυτές
αναμένεται να ενδυναμώσουν επιπλέον την ήδη ισχυρή ρευστότητα της εταιρείας καθώς
και την δυνατότητά της να αξιοποιήσει επενδυτικές ευκαιρίες που εμφανίζονται στις
σημερινές συνθήκες της αγοράς.
“It’s a poor sort of memory that onlyworks backwards, the Queen remarked.”
Lewis Carroll, 1872,
Through the Looking Glass

3 Δεκεμβρίου 2008, 17:38:01
Απάντηση #7
Αποσυνδεδεμένος

Gatekeeper

Επώνυμοι
Αρθρο απο το capital.gr

Δεν αγοράζουμε τα δάνεια τους!

 
2/12/2008
07:02   
 
Το στοίχημα για πολλούς επιχειρηματίες θα είναι να κρατήσουν το 2009 τις επιχειρήσεις τους. Λυπούμαστε, αλλά δεν έχουμε διάθεση να παίξουμε μαζί τους αυτό το στοίχημα...

Επί επτά χρόνια φόρτωναν συνεχώς τις επιχειρήσεις τους με δάνεια, παρασυρόμενοι από τα χαμηλά επιτόκια. Τώρα, όμως, οι τράπεζες ακολουθούν αυστηρότερη πoλιτική στις χορηγήσεις τους και αρκετές εταιρείες κινδυνεύουν να βρεθούν σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση.

Οι τράπεζες κάνουν τη δουλειά τους, καλώς ή κακώς. Το πρόβλημα βρίσκεται σε όσους αψήφησαν την κυκλικότητα της Οικονομίας. Πολλοί επιχειρηματίες τζόγαραν τα προηγούμενα χρόνια και στήριξαν την ανάπτυξή τους στον τραπεζικό δανεισμό και ξέχασαν για ποιον λόγο έβαλαν τις εταιρείες τους στο Χρηματιστήριο. Γύρισαν την πλάτη στους μετόχους και σε πολλές περιπτώσεις τους είπαν ξεδιάντροπα ότι δεν τους χρειαζόντουσαν...

Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Θεωρείστε βέβαιο ότι πολλές από αυτές τις εταιρείες δε θα μπορέσουν να βγάλουν το 2009. Μόνη τους λύση η προσφυγή στην κεφαλαιαγορά για την άντληση "φθηνών κεφαλαίων". Πείτε μας, όμως, ένα λόγο, για να τους βοηθήσουμε. Ένα λόγο για να παίξουμε μαζί τους το στοίχημα της επιβίωσης. Οδήγησαν τις εταιρείες τους στο χείλος της καταστροφής με την κακή τους διαχείριση. Τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα γίνουν ξαφνικά καλοί διαχειριστές;

Το Χρηματιστήριο δε θα κλείσει. Η άνοδος θα είναι κάποια μέρα και πάλι πρώτο θέμα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Αλλά δε θα είναι όλες οι εισηγμένες παρούσες στο νέο προσκλητήριο. Κι εμείς καλούμαστε να κάνουμε τις δικές μας επιλογές. Θέλουμε να είμαστε μέτοχοι σε εταιρείες που έχουν και παρόν και μέλλον. Άρα, αποφεύγουμε να αγοράσουμε σε αυτήν τη φάση δάνεια.

Αποφεύγουμε τις υπερδανεισμένες επιχειρήσεις. Κι όσοι υποστηρίζουν ότι σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει ευκαιρία, λόγω των χαμηλών αποτιμήσεων, θα τους πούμε ότι, ειδικά γι΄ αυτήν την περίοδο, οι χαμηλές αποτιμήσεις μπορεί να είναι το τυρί στη φάκα...

Θανάσης Μαυρίδης


 
« Τελευταία τροποποίηση: 3 Δεκεμβρίου 2008, 17:42:01 από Nektarios Nikolopoulos »
“It’s a poor sort of memory that onlyworks backwards, the Queen remarked.”
Lewis Carroll, 1872,
Through the Looking Glass

24 Φεβρουαρίου 2009, 12:17:30
Απάντηση #8
Αποσυνδεδεμένος

Raptor

Ιατροί
Global downturn: In graphics

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
« Τελευταία τροποποίηση: 24 Φεβρουαρίου 2009, 12:42:29 από Raptor »
"Success is getting what you want" "Happiness is wanting what you get"
"The secret of happiness is not found in seeking more, but in the capacity to enjoy less."

10 Δεκεμβρίου 2009, 16:15:06
Απάντηση #9
Αποσυνδεδεμένος

Raptor

Ιατροί
Πολυ ασχημη η οικονομικη κατασταση.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

και η  ιρλανδική αντιμετωπιση

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
"Success is getting what you want" "Happiness is wanting what you get"
"The secret of happiness is not found in seeking more, but in the capacity to enjoy less."

17 Δεκεμβρίου 2009, 15:59:28
Απάντηση #10
Αποσυνδεδεμένος

πρώτη & καλύτερη

Ιατροί
Από το newstime

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

17 Δεκεμβρίου 2009, 16:28:12
Απάντηση #11
Αποσυνδεδεμένος

Raptor

Ιατροί
Is Sovereign Debt the New Subprime?


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
"Success is getting what you want" "Happiness is wanting what you get"
"The secret of happiness is not found in seeking more, but in the capacity to enjoy less."

Λέξεις κλειδιά: