Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Είναι νόμιμη εφημερία ειδικευόμενου με τον ειδικευμένο σε εφημερία ετοιμότητας;

(1/4) > >>

manuel:
Είναι νόμιμη η εφημερία ειδικευομένου σε κλινική ΕΣΥ με τον ειδικευμένο σε εφημερία ετοιμότητας; Δεν έχω υπόψη σχετικό νόμο που να αποσαφηνίζει το θέμα.

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕίναι νόμιμη η εφημερία ειδικευομένου σε κλινική ΕΣΥ με τον ειδικευμένο σε εφημερία ετοιμότητας; Δεν έχω υπόψη σχετικό νόμο που να αποσαφηνίζει το θέμα.

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν ξέρω για την Ελλάδα, αλλά στην Σουηδία αυτό είναι και το πιο συνηθισμένο.

Γιώργος Κανελλόπουλος:
Αν η κλινική είναι σε κλειστή εφημερία, γίνεται σίγουρα.

Zachariadis:
..και ο καλύτερος χρόνος για να ζυμωθεί ο ειδικευόμενος λαμβάνοντας αποφάσεις και αναλαμβάνοντας ευθύνη.
Να ασχοληθεί με τους ασθενείς ως ιατρός αντι να κρέμεται απο το τηλέφωνο σαν σε ομφάλιο λώρο με τον επιμελητή.

sinker442:
Δεν ειναι ολοι οι ειδικευομενοι το ιδιο, για αυτο υπαρχει η εγκυκλιος Γιαννοπουλου που επιβαλλει την παρουσια ειδικευμενου ιατρου (υπο την αμεση επιβλεψη, ευθυνη και καθοδηγηση επιμελητη).
Π.χ. στο χειρουργικο ΤΕΠ, ο ειδικευομενος που τελειωνει τη γενικη χειρουργικη σε αθηναικο νοσοκομειο, δεν ειναι το ιδιο με αυτον που κανει 1 χρονο ειδικοτητα γ/χ σε νοσοκομειο της επαρχιας ή το γενικο ιατρο (ο κανονας στα επαρχιακα νοσοκομεια). Οι τελευταιοι ειναι απλα επικινδυνοι.

Σημείωση διαχειριστή για τα ανωτέρω γραφόμενα:
Επειδή τα γραπτά μένουν και μας χαρακτηρίζουν, δεν διαγράφω την καταχώρησή σας, αλλά:
Αν αισθάνεστε ότι είστε στο φόρουμ ανικάνων, τότε να εξέλθετε αυτοβούλως από αυτό γιατί διαφορετικά είστε ή ηλίθιος ή τυφλός.
Επειδή όμως οι Γ.Γ. -όπως και κάθε ειδικότητα- μπορούν να σας αποδείξουν εύκολα ποιοι είναι τι, δεν θα επεκταθώ παρά μόνο θα σας ζητήσω να αλλάξετε την ιδιότητα στο προφίλ σας όπου λέτε ότι είστε Γ.Γ. Αν πάλι είστε, τότε σας τιμά η πολύ χαμηλή άποψη που έχετε για τον εαυτό σας, αλά μη κρίνετε εκ των ιδίων τα αλλότρια.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση