Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Η Άνοδος της Χρυσής Αυγής

<< < (5/12) > >>

Gatekeeper:
Η ΧΑ θα εξαφανιστεί μετά την τελική υπερδιαπραγμάτευση του ελληνικού χρέους, η οποια πλησιάζει.
Η υπερβολική διαπόμπευση της ΧΑ είναι επικίνδυνη διοτι μπορεί να προκαλέσει φαινόμενο rebound.

Δημήτρης Μακρέας:
Διακοσμητή τις απόψεις που με εκφράζουν τις παραθέτω μόνος μου, είτε τις γράφω μόνος μου.
-Αλήθεια έχεις κάτι να μας πεις επί του θέματος? Επί οποιουδήποτε θέματος , εστω?
-Ως γνώστης του "χώρου" μήπως μπορείς να μας απαντήσεις αν ο Μιχαλολιάκος ήταν-είναι έμμισθος υπάλληλος της ΚΥΠ?

defencenet βλέπω? Ούτε καν ο σχολιασμός δεν ήταν δικός σου!!!
Τώρα είμαι 100% σίγουρος ότι μπορείς να απαντήσεις στην ερώτηση μου...
Με τ'ετοιες πηγές...
Αλήθεια, επειδή δεν το έχω παρακολουθήσει το site ,είναι ανοιχτά χρυσαυγίτικο ή κρυφοχρυσαυγίτικο?

Δημήτρης Μακρέας:

[/quote]

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔιακοσμητή τις απόψεις που με εκφράζουν τις παραθέτω μόνος μου, είτε τις γράφω μόνος μου.
-Αλήθεια έχεις κάτι να μας πεις επί του θέματος? Επί οποιουδήποτε θέματος , εστω?
-Ως γνώστης του "χώρου" μήπως μπορείς να μας απαντήσεις αν ο Μιχαλολιάκος ήταν-είναι έμμισθος υπάλληλος της ΚΥΠ?

defencenet βλέπω? Ούτε καν ο σχολιασμός δεν ήταν δικός σου!!!
Τώρα είμαι 100% σίγουρος ότι μπορείς να απαντήσεις στην ερώτηση μου...
Με τ'ετοιες πηγές...
Αλήθεια, επειδή δεν το έχω παρακολουθήσει το site ,είναι ανοιχτά χρυσαυγίτικο ή κρυφοχρυσαυγίτικο?

--- Τέλος παράθεσης ---

Το μνημείο βλακείας το σώζω για να μη προλάβει να το σβήσει ο δημιουργός του.

Δημήτρης Μακρέας:
Καμιά απάντηση έχεις στις βλακώδεις απορίες μου, Ω πανέξυπνε διακομιστή?
Κάποια άποψη επί του θέματος?

Υ.Γ Καλύτερα βλάκας παρά... ξέρεις εσύ!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση