Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Η Άνοδος της Χρυσής Αυγής

<< < (6/12) > >>

thepap:
Κεντρώοι ορθολογιστές δεν διαπόμπευσαν τις ιερόδουλες της Αθήνας προεκλογικά?

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Έχει αυτό καμιά διαφορά απο τις χρυσαυγίτικες πρακτικές?

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαμιά απάντηση έχεις στις βλακώδεις απορίες μου, Ω πανέξυπνε διακομιστή?

--- Τέλος παράθεσης ---

Ειδικά για σένα και τις βλακείες σου, καμία!

Gatekeeper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔιακοσμητή τις απόψεις που με εκφράζουν τις παραθέτω μόνος μου, είτε τις γράφω μόνος μου.
-Αλήθεια έχεις κάτι να μας πεις επί του θέματος? Επί οποιουδήποτε θέματος , εστω?
-Ως γνώστης του "χώρου" μήπως μπορείς να μας απαντήσεις αν ο Μιχαλολιάκος ήταν-είναι έμμισθος υπάλληλος της ΚΥΠ?

defencenet βλέπω? Ούτε καν ο σχολιασμός δεν ήταν δικός σου!!!
Τώρα είμαι 100% σίγουρος ότι μπορείς να απαντήσεις στην ερώτηση μου...
Με τ'ετοιες πηγές...
Αλήθεια, επειδή δεν το έχω παρακολουθήσει το site ,είναι ανοιχτά χρυσαυγίτικο ή κρυφοχρυσαυγίτικο?

--- Τέλος παράθεσης ---

Το defencenet είναι ΡωσοΒουλγαρικων συμφερόντων .

Δ. Κουναλάκης:
Τελικά ενοχλεί πολύ ο "κεντρώος ορθολογιστής"... Να πω την αλήθεια τον προσπέρασα αδιάφορα... Δεν ένιωσα και πολύ ουσία στα λεγόμενα του...
Αναρωτιέμαι όμως τι έκανε το Μακρέα να ξεφύγει...σε σημείο να μοιάζει με αυτούς που κατηγορεί. Ο Διακομιστής τον διεγείρει βλέπω....

Ίσως ο τίτλος που έβαλα "Η Άνοδος της Χρυσής Αυγής" να είναι λάθος. Αυτό που συμβαίνει μακροπρόθεσμα είναι η άνοδος των άκρων... και ακολουθεί ο εμφύλιος. Και ιστορικά αυτό έχει ξανασυμβεί. Και συμβαίνει ξανά.
Καταναλώνω πολύ χρόνο τα τελευταία χρόνια διαβάζοντας κάθε άποψη, και αυτό έχει συνέπειες... Έχω απομυθοποιήσει πολλά. Αυτό που φοβάμαι πλέον είναι ότι είμαστε ξανά στην εποχή που ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ο σκοπός είναι πλέον αυτοσκοπός. Η τιμή της ανθρώπινης ζωής είναι απίστευτα μικρή. Παλαιότερα ήταν διαστροφή των ολίγων, σήμερα είναι των πολλών.
Αφιερώνω χρόνο από το ιατρείο μου να αφουγκραστώ εμπειρίες από ανθρώπους που σήμερα είναι στα τελευταία χρόνια της ζωής τους. Αυτή η γνώση μου προβάλει σκιές του σήμερα που με τρομάζουν. Τυφλοί τυφλούς οδηγούν.

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω.

kapioskanis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος...
Αναρωτιέμαι όμως τι έκανε το Μακρέα να ξεφύγει...σε σημείο να μοιάζει με αυτούς που κατηγορεί. Ο Διακομιστής τον διεγείρει βλέπω....

Ίσως ο τίτλος που έβαλα "Η Άνοδος της Χρυσής Αυγής" να είναι λάθος. Αυτό που συμβαίνει μακροπρόθεσμα είναι η άνοδος των άκρων... και ακολουθεί ο εμφύλιος. Και ιστορικά αυτό έχει ξανασυμβεί. Και συμβαίνει ξανά.
Καταναλώνω πολύ χρόνο τα τελευταία χρόνια διαβάζοντας κάθε άποψη, και αυτό έχει συνέπειες... Έχω απομυθοποιήσει πολλά. Αυτό που φοβάμαι πλέον είναι ότι είμαστε ξανά στην εποχή που ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ο σκοπός είναι πλέον αυτοσκοπός. Η τιμή της ανθρώπινης ζωής είναι απίστευτα μικρή. Παλαιότερα ήταν διαστροφή των ολίγων, σήμερα είναι των πολλών.
Αφιερώνω χρόνο από το ιατρείο μου να αφουγκραστώ εμπειρίες από ανθρώπους που σήμερα είναι στα τελευταία χρόνια της ζωής τους. Αυτή η γνώση μου προβάλει σκιές του σήμερα που με τρομάζουν. Τυφλοί τυφλούς οδηγούν.

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω.

--- Τέλος παράθεσης ---

ΣΥΜΦΩΝΩ

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση