ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων

Εξετάσεις ειδικότητας - Έως πότε αυτή η ανοχή εκ μέρους σας συνάδελφοι;;;;

<< < (15/22) > >>

samsok:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠόσοι δώσατε; Πόσοι περάσατε;

--- Τέλος παράθεσης ---
ακριβη αριθμο δεν θυμαμαι (νομιζω 26-28) και νομιζω οτι κοπηκαν περιπου 13 (μπορει να κανω λαθος στους αριθμους αλλα θυμαμαι οτι ηταν περιπου οι μισοι).Το περιεργο ηταν οτι ολοι κοπηκαν στα γραπτα ενω στα προφορικα δεν κοπηκε κανεις.Θυμαμαι επισης 3 συναδελφους απο το γκρουπ μου(ειμασταν 2 γκρουπ)  που κοβοταν για δευτερη φορα...

Harper:
Παντως ,σα να επιβεβαιωνεται καπως αυτο που σιγοψιθυριζοται εδω και καιρο απο πολλους....μιλαμε για ποσοστα αποτυχιας και "κοψιμο" ανω των 30%(και ειμαι νομιζω επιεικης).Εμενα συγχωρειστε με-το ξερω επαναλαμβανομαι αλλα θελω να δωσω εμφαση-κατι μου βρωμαει...

Αναρρωτιεμαι:μηπως υπάρχει καποια ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ για μπλοκαρισμα-ηθμο-φρενο στον αριθμο των επιτυχοντων γενικων ιατρων στην αγορα εργασιας???Λεω...μηπως???

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑναρρωτιεμαι:μηπως υπάρχει καποια ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ για μπλοκαρισμα-ηθμο-φρενο στον αριθμο των επιτυχοντων γενικων ιατρων στην αγορα εργασιας???Λεω...μηπως???

--- Τέλος παράθεσης ---
Υπάρχει περίπτωση @jack αυτό να μη γίνεται από άνωθεν εντολή αλλά να το κάνουν οι δικοί σας;
Το λέω γιατί μου φαίνεται απίθανο ότι ακόμη και το Υπουργείο μπορεί να ξέρει καλύτερα τη ΓΙ από τους εκπροσώπους της.

samsok:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠαντως ,σα να επιβεβαιωνεται καπως αυτο που σιγοψιθυριζοται εδω και καιρο απο πολλους....μιλαμε για ποσοστα αποτυχιας και "κοψιμο" ανω των 30%(και ειμαι νομιζω επιεικης).Εμενα συγχωρειστε με-το ξερω επαναλαμβανομαι αλλα θελω να δωσω εμφαση-κατι μου βρωμαει...

Αναρρωτιεμαι:μηπως υπάρχει καποια ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ για μπλοκαρισμα-ηθμο-φρενο στον αριθμο των επιτυχοντων γενικων ιατρων στην αγορα εργασιας???Λεω...μηπως???

--- Τέλος παράθεσης ---
δεν βλεπω ποιον θα εξυπηρετουσε μια τετοια πρακτικη ειδικα με τοσες κενες θεσεις σε ΚΥ & περιφερειακα ιατρεια...μου διαφευγει κατι?

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠαντως ,σα να επιβεβαιωνεται καπως αυτο που σιγοψιθυριζοται εδω και καιρο απο πολλους....μιλαμε για ποσοστα αποτυχιας και "κοψιμο" ανω των 30%(και ειμαι νομιζω επιεικης).Εμενα συγχωρειστε με-το ξερω επαναλαμβανομαι αλλα θελω να δωσω εμφαση-κατι μου βρωμαει...

--- Τέλος παράθεσης ---

Συγνώμη αλλά σου λένε ότι συνήθως στη μια επιτροπή περνάνε 3 στους 28 και αυτή τη φορά κατ εξαίρεση μετά από σόου πέρασε το 55%, και στην άλλη επιτροπή κόβονται κλασσικά 13 στους 26-28...
Και εσύ κατάλαβες "μπλοκαρισμα-ηθμο-φρενο στον αριθμο των επιτυχοντων γενικων ιατρων στην αγορα εργασιας".....

Τώρα τι να πω.....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση