Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
28 Μαρτίου 2024, 22:37:11

Αποστολέας Θέμα: Συστάσεις από τον ΕΦΕΤ για την κατανάλωση Coca-Cola light και Nestea  (Αναγνώστηκε 7445 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

28 Δεκεμβρίου 2013, 01:21:04
Αναγνώστηκε 7445 φορές
Αποσυνδεδεμένος

timex


Αθήνα
Έπειτα από σχετική ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. για σχεδιαζόμενη απόπειρα επιμόλυνσης τροφίμων με υδροχλωρικό οξύ, ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να μην προβούν στην προμήθεια και κατανάλωση των προϊόντων Coca-Cola light σε πλαστική συσκευασία PET των 500ml ανεξαρτήτως παρτίδας και Nestea όλες οι γεύσεις σε πλαστικές συσκευασίες PET των 500ml και ανεξαρτήτως παρτίδας.

Παράλληλα, ο ΕΦΕΤ καλεί τις επιχειρήσεις οι οποίες διαθέτουν στον τελικό καταναλωτή τα ανωτέρω προϊόντα να τα απομακρύνουν άμεσα από το χώρο πώλησης.

Σε σχετική ανακοίνωση του ΕΦΕΤ, σημειώνεται ότι η εταιρεία η οποία διακινεί στην ελληνική αγορά τα εν λόγω προϊόντα έχει αρχίσει την προληπτική απομάκρυνσή τους, συνεργάζεται δε εποικοδομητικά με την Ελληνική Αστυνομία και τον ΕΦΕΤ, συμβάλλοντας έτσι και αυτή στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του θέματος.

Coca-Cola: «Η ασφάλεια των καταναλωτών αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα»

«Η ασφάλεια των καταναλωτών μας, αποτελεί πρωταρχική και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την εταιρεία, ενώ ήδη υλοποιούμε τη διαδικασία προληπτικής απομάκρυνσης πλαστικών συσκευασιών PET 500 ml των προϊόντων Coca-Cola light και Nestea (όλων των γεύσεων) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Coca-Cola, σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσής της, σχετικά με πιθανή δολιοφθορά κατά συγκεκριμένων προϊόντων της και της ανακοίνωσης του ΕΦΕΤ.

Η Coca-Cola επισημαίνει στην ανακοίνωσή της τα εξής:

«Από την πρώτη στιγμή, συνεργαζόμαστε με τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες ερευνούν εξονυχιστικά την υπόθεση για τη διαλεύκανσή της. Η προληπτική απομάκρυνση πραγματοποιείται, σε συνέχεια προειδοποίησης που εστάλη σε ενημερωτικό site και εφημερίδα και που αφορούσε σε μικρή ποσότητα μεμονωμένων πλαστικών μπουκαλιών PET 500 ml των προϊόντων Coca-Cola light και Nestea (όλων των γεύσεων) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

»Τα προϊόντα Coca - Cola light και Nestea συνεχίζουν να διατίθενται κανονικά σε όλες τις άλλες συσκευασίες. Η προληπτική απομάκρυνση αφορά στις συσκευασίες πλαστικών μπουκαλιών 500 ml των προϊόντων Coca-Cola light και Nestea (όλων των γεύσεων) στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης. Η Coca-Cola θα συνεχίσει να διατηρεί ανοιχτή επικοινωνία με τους καταναλωτές στο νούμερο 80011-55800, χωρίς χρέωση, ενώ, ταυτόχρονα, παραμένουμε στη διάθεση των αρχών για άμεση συνεργασία σε ό,τι αφορά στη διαχείριση της υπόθεσης».


Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
1 Απαντήσεις
3479 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 15 Δεκεμβρίου 2009, 19:31:32
από πρώτη & καλύτερη
0 Απαντήσεις
2412 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 9 Αυγούστου 2011, 09:29:33
από Denominator
11 Απαντήσεις
55986 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 11 Νοεμβρίου 2011, 13:57:04
από alfie
1 Απαντήσεις
6307 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 22 Οκτωβρίου 2020, 14:03:05
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
3191 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 26 Νοεμβρίου 2023, 07:15:21
από Argirios Argiriou