Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Η αξία των φαρμάκων του 2014 δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% του 2013.

<< < (43/123) > >>

D-Michalis:
""- Σε περίπτωση που θα πας να ζητήσεις αύξηση, αυτόματα ενοχλείς το τέρας που λέγεται ΕΟΠΥΥ. Κάποιος θα ασχοληθεί μαζί σου.""

Αν πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις -και πολύ περισσότερο τις προσβολές και τους αποκλεισμούς με αυτό το φόβο, τότε, ας λουφάξουμε στη γωνιά μας και ας πάρουμε σαν έπαθλο την κότα.

Στη ζωή το δίκιο σου πρέπει να το απαιτείς ακόμη και με απειλή της ίδιας σου της ζωής. Έτσι τουλάχιστον θα προασπίσεις τη ζωή (και την ποιότητά της) όλων. Αλλά, το αν θα ‘ρθεί η Άνοιξη ή αν εμείς θα τα κουτσοβολέψουμε, είναι ένα δίδυμο που από τη μιά συγκεντρώνει τους άξιους (πόσοι άραγε?) και από την άλλη τους συμβιβασμένους.

Και επιτρέψτε μου να πώ ότι εδώ που φτάσαμε γενικώς, φτάσαμε γιατί οι δεύτεροι πλειοψηφούν

george fagogenis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλημέρα!

Πώς μπορώ να μάθω το μέσο όρο της ειδικότητας μου; Θεωρώ οτι είμαι τραγικά πιο κάτω αφού ξεκίνησα μέσα στο 2013 και ουσιαστικά δεν είχα δουλειά.

--- Τέλος παράθεσης ---

Απο το e-syntagografisi :
"Ανακοινώσεις

Όσοι ιατροί αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το όριο δαπάνης συνταγογράφησης που τους έχει τεθεί από τον ΕΟΠΥΥ, μπορούν να απευθύνονται στο e-mail : plafoniatroi@eopyy.gov.gr"

Εναλλακτικά παίρνεις τηλεφωνο στην ΗΔΙΚΑ

--- Τέλος παράθεσης ---

Η ΗΔΙΚΑ πετάει την μπάλα στην εξέδρα. Δεν ασχολείται με τα πλαφόν. "Αυτά τα όρια μας δώσανε, αυτά βάλαμε" λένε....

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ ΗΔΙΚΑ πετάει την μπάλα στην εξέδρα. Δεν ασχολείται με τα πλαφόν. "Αυτά τα όρια μας δώσανε, αυτά βάλαμε" λένε....

--- Τέλος παράθεσης ---

Και πολύ ορθώς. Αν ανακατεύονταν επί της ουσίας, θα ομιλούσαν αναρμοδίως και θα υπέπιπταν σε απιστία και παράβαση καθήκοντος.

ioannis thessaloniki:
Το μέτρο του πλαφόν δεν πρόκειται να αρθεί, ας το πάρουμε απόφαση. Θα γίνουν όμως διορθώσεις, ειδικά σε συναδέλφους με χαμηλά όρια, απλά για να χρυσώσουν το χάπι. Τα περί αντιδράσεων των ιατρικών συλλόγων, συναντήσεων κλπ, θα έχουν την ίδια μοίρα με τόσα άλλα όπως πχ η δραστική ουσία.
Υ.Γ Αλήθεια εκείνη η από τον Σεπτέμβριο αναμενόμενη απόφαση του ΣτΕ τι απέγινε;

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
οπότε, εις αύριον τα σπουδαία...

--- Τέλος παράθεσης ---
  Γιατί περιμένεις τίποτα απο τον ΠΙΣ. Θα πει μόνο όχι σε όλα. Πρότεινε μήπως τίποτα για το πλαφόν (εδώ -στο forum- τόσες ιδέες βρέθηκαν); Εξάλλου (πχ) καποιος μέσος όρος (ειδικότητας) θα βλάψει προτίστως τα δικά μας (δικά τους) παιδιά.
   Γίνομαι κακός, αλλά άνετα στον ΠΙΣ θα έπιναν το (πικρό; ) χάπι του πλαφόν αν κάποιοι διπλοθεσίτες κρατούσαν τις θέσεις τους.
   Και φυσικά ο υφηπουργός θα πει τελικά ότι είναι απόφαση του προϊσταμένου, όχι δικιά μου... Ο Κοντός δεν χρειάζεται καν να απαντήσει.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση