Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Η αξία των φαρμάκων του 2014 δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% του 2013.
ioannis thessaloniki:
Σε γνωστό μου ιδιώτη ΩΡΛ δόθηκε πλαφόν 410 ευρώ. Δέχεται περίπου 10 άτομα την ημέρα, και οι 8 συνταγές του ήταν σε λευκό χαρτάκι, που τις έστελνε για ξέπλυμα σε περιφερειακά ιατρεία. Σε αυτόν τον συνάδελφο ο ΕΟΠΥΥ ήταν ανοιχτοχέρης!!! Άντε να δω τώρα πως θα εξυπηρετήσει τα πελατάκια του
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣε γνωστό μου ιδιώτη ΩΡΛ δόθηκε πλαφόν 410 ευρώ. Δέχεται περίπου 10 άτομα την ημέρα, και οι 8 συνταγές του ήταν σε λευκό χαρτάκι, που τις έστελνε για ξέπλυμα σε περιφερειακά ιατρεία. Σε αυτόν τον συνάδελφο ο ΕΟΠΥΥ ήταν ανοιχτοχέρης!!! Άντε να δω τώρα πως θα εξυπηρετήσει τα πελατάκια του
--- Τέλος παράθεσης ---
Με τον ίδιο τρόπο.
Και θα έχει και δικαιολογία (ο "κακός" ΕΟΠΥΥ).
ioannis thessaloniki:
Μόνο που δεν θα τα ξεπλένει κανένας
Harper:
Χμμμμ,με αφορμη το παραδειγμα του ΩΡΛ....να και κατι θετικο σε αυτο το αμβλωμα που λεγεται πλαφον:οι ιδιωτες που εβγαζαν μαυρα και πασαραν συνταγες σε γιατρουδακια β'εθνικης για να μην κοβουν αποδειξεις (και γινει ετσι διασταυρωση επισκεψεων απο το συστημα ) τωρα θα τρεχουν πανικοβλητοι για να αυξησουν τα προκλητως χαμηλα ποσοστα πλαφον...δε νομιζω πλεον να ξεπλενει συνταγες κανεις...
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΧμμμμ,με αφορμη το παραδειγμα του ΩΡΛ....να και κατι θετικο σε αυτο το αμβλωμα που λεγεται πλαφον:οι ιδιωτες που εβγαζαν μαυρα και πασαραν συνταγες σε γιατρουδακια β'εθνικης για να μην κοβουν αποδειξεις (και γινει ετσι διασταυρωση επισκεψεων απο το συστημα ) τωρα θα τρεχουν πανικοβλητοι για να αυξησουν τα προκλητως χαμηλα ποσοστα πλαφον...δε νομιζω πλεον να ξεπλενει συνταγες κανεις...
--- Τέλος παράθεσης ---
Jack, ουτοί που το έκαναν δεν καταλαβαίνουν τίποτε.
Επέτρεψέ μου να είμαι πιο κοντά στη νοοτροπία του ιδιώτη.
Θα κατεβάσουν κατά τι τις τιμές και θα συνεχίσουν ακάθεκτοι.
Οι τελικοί αποδέκτες της πίεσης θα είναι όσοι εκπροσωπούν το κράτος.
Άσε που αν κάποιος έχει συνηθίσει τον κόσμο στο ξέπλυμα, είναι δύσκολο να δικαιολογηθεί.
Η λύση που πιστεύω ότι βοηθάει περισσότερο είναι η υποχρεωτική έκδοση ηλεκτρονικής συνταγής για όλα τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, ακόμη και αυτά που βρίσκονται στην αρνητική λίστα, ανεξάρτητα από την ασφαλιστική ικανότητα του ασθενή. Πίστεψέ με, το χαμηλό πλαφόν είναι βούτυρο στο ψωμί πολλών - όσο πιο μεγάλο το όνομα, τόσο το καλύτερο.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση