Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Η αξία των φαρμάκων του 2014 δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% του 2013.
ioannis thessaloniki:
Ιδιώτης Νευρολόγος μου έστειλε ακόμη και σήμερα λευκό χαρτί με ebixa tablets. Δυστυχώς ή ευτυχώς εδώ και ένα χρόνο δεν δείχνω κανένα έλεος σε τέτοιες περιπτώσεις. Από που αντλούν τέτοια αλαζονεία μερικοί συνάδελφοι, μου είναι δύσκολο να καταλάβω. Είχε μάλιστα το θράσος να πει στον ασθενή ότι δεν είναι στον ΕΟΠΥΥ.
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΙδιώτης Νευρολόγος μου έστειλε ακόμη και σήμερα λευκό χαρτί με ebixa tablets. Δυστυχώς ή ευτυχώς εδώ και ένα χρόνο δεν δείχνω κανένα έλεος σε τέτοιες περιπτώσεις. Από που αντλούν τέτοια αλαζονεία μερικοί συνάδελφοι, μου είναι δύσκολο να καταλάβω. Είχε μάλιστα το θράσος να πει στον ασθενή ότι δεν είναι στον ΕΟΠΥΥ.
--- Τέλος παράθεσης ---
Τον ενημερώνεις τι έχει πει ο υπουργός για το πλαφόν (ότι δε δικαιολογείται άρνηση έκδοσης συνταγής αν δεν έχει διαπιστωμένα κάποιος υπερβεί το πλαφόν) και τον ξαναστέλνεις πίσω στο συνάδελφο.
thepap:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο μέτρο του πλαφόν δεν πρόκειται να αρθεί, ας το πάρουμε απόφαση.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ας το πάρουμε απόφαση γενικώς ότι μας έχουν γραμμένους στα παλιά τους τα παπούτσια.
Και δεν βλέπω κανείς να συγκινείται για την από καιρό χαμένη αξιοπρέπεια του Έλληνα Γιατρού.
Μας βάζουν να ασχολούμαστε με οτιδήποτε άλλο εκτός από Ιατρική.
Θεωρώ ότι δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών για αυτά που συμβαίνουν τώρα, αφού πληρώνουμε το λογαριασμό του party που προηγήθηκε.
Το πρόβλημα είναι ότι καίγονται και τα χλωρά μαζί με τα ξερά.
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή Είσοδοςυποχρεωτική έκδοση ηλεκτρονικής συνταγής για όλα τα συνταγογραφούμενα φάρμακα
--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτό θεωρητικά ισχύει ήδη, αλλά στην πράξη το καταστρατηγούν οι φμφ. Και δεν γνωρίζω κανέναν φμφ που να έχει αχθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης γι' αυτό το λόγο.
EzeΤΡΟΛ:
Άραγε, μεταφορά υπολοίπου στον επόμενο μήνα μπορεί να γίνει σε περίπτωση που δεν εξαντλήσω όλο το διαθέσιμο χρόνο ομιλίας πλαφόν; ???
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση