Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Η αξία των φαρμάκων του 2014 δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% του 2013.

<< < (52/123) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Πριν λίγο σε ανοικτή σύνδεση με το φαρμακοποιό εκτελέστηκε συνταγή μου.
Η τρέχουσα μηνιαία δαπάνη ήταν ..57 ευρώ κι έγινε αμέσως ..75 ευρώ.
Το πληρωτέο ποσό από το ταμείο ήταν 16,86. Προσπαθώ να καταλάβω τις στρογγυλοποιήσεις που κάνουν.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠριν λίγο σε ανοικτή σύνδεση με το φαρμακοποιό εκτελέστηκε συνταγή μου.
Το πληρωτέο ποσό από το ταμείο ήταν 16,86. Προσπαθώ να καταλάβω τις στρογγυλοποιήσεις που κάνουν.

--- Τέλος παράθεσης ---
Μπορείς να δεις την επιλογή "Τα στοιχεία μου" ανοίγοντας το "Στοιχεία δαπάνης ΕΟΠΥΥ ιατρού" και να δείς και τα λεπτά του ευρώ.

Πετράκης Νϊκος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠριν λίγο σε ανοικτή σύνδεση με το φαρμακοποιό εκτελέστηκε συνταγή μου.

--- Τέλος παράθεσης ---

Αν υποθέσουμε ότι η διαφορά 18 Ευρώ είναι το 75% που καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ από την/ις συνταγή/ες τότε το 25% είναι 6 Ευρώ. Λογικά μπορείς να δεις από τις αναζητήσεις, τι ποσό παραπάνω δείχνει η συνταγή ότι πρέπει να πληρώσει ο ασφαλισμένος για να δεις τι ακριβώς σου χρεώσανε.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Ευχαριστώ για την ενδιαφέρουσα πληροφορία.
Με τα στοιχεία που μου δώσατε όμως κάτι δεν κολλάει καθόλου.
Δεδομένου ότι δεν είχα δει προηγουμένως την ακριβή δαπάνη, ας δεχθούμε την ανώτατη περίπτωση να έγραφε ...57,99. Αν προσθέσουμε 16,86 μας κάνει ..74,85 ενώ η τρέχουσα δαπάνη είναι τώρα ...75,75. Διαφορά 1+ ευρώ!
Λέτε να μας χρεώνουν και το 1 ευρώ της συνταγής;;;;
Τα 16,86 ευρώ είναι το ποσό που μου είπε ο φαρμακοποιός ότι γράφει στη δική του εκτυπωμένη και εκτελεσμένη συνταγή ως ποσό που έχει να λαμβάνει από το ασφαλιστικό ταμείο.

Harper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚανονικα το πλαφόν χρηματικού ποσού πρέπει να το χει ο ασφαλισμένος.
Κύριε αυτά ειναι τα χρήματα σου , ψάξε και βρες το ποιοτικότερο σε καλή τιμή.

--- Τέλος παράθεσης ---

Πολυ σωστο αλλα οι πονηροι στο υπουργειο σκεφθηκαν πως:
1.εαν ο ασθενης καψει το οριο τοτε θα τα χωσει κατευθειαν στο υπουργειο ενω τωρα τα χωνει στο γιατρο που πονοκεφαλιαζει να εξηγει
2.ο ασθενης που εκαψε πλαφον θα φερνει το συνταγολογιο του πατερα-μανας-θειάς και θα γραφει φαρμακα δικα του σε βιβλιαρια αλλων,απλαφοναριστα...

Αμ πως?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση