Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Η αξία των φαρμάκων του 2014 δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% του 2013.

<< < (53/123) > >>

Harper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος Διαφορά 1+ ευρώ!

--- Τέλος παράθεσης ---

Λες να βαζουν και κανα ΦΠΑ?

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕυχαριστώ για την ενδιαφέρουσα πληροφορία.
Με τα στοιχεία που μου δώσατε όμως κάτι δεν κολλάει καθόλου.
Δεδομένου ότι δεν είχα δει προηγουμένως την ακριβή δαπάνη, ας δεχθούμε την ανώτατη περίπτωση να έγραφε ...57,99. Αν προσθέσουμε 16,86 μας κάνει ..74,85 ενώ η τρέχουσα δαπάνη είναι τώρα ...75,75. Διαφορά 1+ ευρώ!
Λέτε να μας χρεώνουν και το 1 ευρώ της συνταγής;;;;
Τα 16,86 ευρώ είναι το ποσό που μου είπε ο φαρμακοποιός ότι γράφει στη δική του εκτυπωμένη και εκτελεσμένη συνταγή ως ποσό που έχει να λαμβάνει από το ασφαλιστικό ταμείο. (στο οποίο δεν περιλαμβάνεται το 1 ευρώ της συνταγής)

--- Τέλος παράθεσης ---

Update και επιβεβαίωση των υποψιών μου.
Προ της εκτέλεσης τρέχουσα δαπάνη ...83 ακριβώς. Μετά την εκτέλεση τρέχουσα δαπάνη....90,75. Πληρωτέο ποσό από το ασφαλιστικό ταμείο 6,75. Άρα μας χρεώνουν στο πλαφόν και 1 ευρώ για κάθε συνταγή.

Πετράκης Νϊκος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕυχαριστώ για την ενδιαφέρουσα πληροφορία.
Με τα στοιχεία που μου δώσατε όμως κάτι δεν κολλάει καθόλου.
Δεδομένου ότι δεν είχα δει προηγουμένως την ακριβή δαπάνη, ας δεχθούμε την ανώτατη περίπτωση να έγραφε ...57,99. Αν προσθέσουμε 16,86 μας κάνει ..74,85 ενώ η τρέχουσα δαπάνη είναι τώρα ...75,75. Διαφορά 1+ ευρώ!
Λέτε να μας χρεώνουν και το 1 ευρώ της συνταγής;;;;
Τα 16,86 ευρώ είναι το ποσό που μου είπε ο φαρμακοποιός ότι γράφει στη δική του εκτυπωμένη και εκτελεσμένη συνταγή ως ποσό που έχει να λαμβάνει από το ασφαλιστικό ταμείο. (στο οποίο δεν περιλαμβάνεται το 1 ευρώ της συνταγής)

--- Τέλος παράθεσης ---

Όταν λες πληρωτέο ποσό από το ταμείο, εννοείς αυτό που καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ γιατί κατάλαβα ότι εννοείς το ποσό που έδωσε ο ασφαλισμένος στο Φαρμακείο.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌταν λες πληρωτέο ποσό από το ταμείο, εννοείς αυτό που καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ γιατί κατάλαβα ότι εννοείς το ποσό που έδωσε ο ασφαλισμένος στο Φαρμακείο.

--- Τέλος παράθεσης ---
Το ποσό που οφείλει ο ΕΟΠΥΥ στο φαρμακοποιό. Μας χρεώνουν στο πλαφόν 1 ευρώ σε κάθε συνταγή. Κάντε επιβεβαίωση κι εσείς αν μπορείτε σε real time σύνδεση με το φαρμακοποιό και εκτέλεση συνταγής. Αν ισχύει είναι σημαντικότατο θέμα. Π.χ. σε 1000 συνταγές σου ανεβάζει τη δαπάνη κατά 1000 ευρώ χωρίς λόγο!

Update:Νέα επιβεβαίωση. Η δαπάνη από ...26,59 πήγε ...39,52 και το ποσό που έχει να λάβει ο φαρμακοποιός από ΕΟΠΥΥ είναι 11,93. 1 ευρώ επιπλέον χρέωση ανά συνταγή που εκτελείται, στη δαπάνη μας!

Update No2: Τελικά δεν ήταν κάτι περίεργο όπως ήθελα να πιστεύω. Απλά στο ποσό που έχει να λάβει ο φαρμακοποιός από τον ΕΟΠΥΥ έχει αφαιρεθεί το 1 ευρώ ανά συνταγή που πληρώνει ο ασθενής. Στο παράδειγμά μου ο ΕΟΠΥΥ οφείλει στο φαρμακοποιό 12,93 για τα φάρμακα. Παράλληλα ο ασθενής πληρώνει 1 ευρώ ανά συνταγή στον ΕΟΠΥΥ μέσω του φαρμακοποιού. Το 1 ευρώ συμψηφίζεται με την οφειλή του ΕΟΠΥΥ προς το φαρμακοποιό για τα φάρμακα και αυτή γίνεται τελικά 12,93 - 1 = 11,93. Όμως το κόστος (για τον ΕΟΠΥΥ) των φαρμάκων που γράψαμε παραμένει 12,93 και χρεώνεται στην τρέχουσα δαπάνη μας.

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌταν λες πληρωτέο ποσό από το ταμείο, εννοείς αυτό που καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ γιατί κατάλαβα ότι εννοείς το ποσό που έδωσε ο ασφαλισμένος στο Φαρμακείο.

--- Τέλος παράθεσης ---
Το ποσό που οφείλει ο ΕΟΠΥΥ στο φαρμακοποιό. Μας χρεώνουν στο πλαφόν 1 ευρώ σε κάθε συνταγή. Κάντε επιβεβαίωση κι εσείς αν μπορείτε σε real time σύνδεση με το φαρμακοποιό και εκτέλεση συνταγής. Αν ισχύει είναι σημαντικότατο θέμα. Π.χ. σε 1000 συνταγές σου ανεβάζει τη δαπάνη κατά 1000 ευρώ χωρίς λόγο!

--- Τέλος παράθεσης ---
   Επειδή το έχω τσεκάρει τρις διαπιστώνω κάποιες μικροδιαφορές (της τάξης των λεπτών του ευρώ) που δεν μπορώ να εξηγήσω αλλά όχι 1 ευρώ. Θα το ξαναδώ...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση