Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Η αξία των φαρμάκων του 2014 δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% του 2013.

<< < (73/123) > >>

george fagogenis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝα το αυξήσει όχι,να το...μειώσει (!!) κατάφερε γνωστός μου μετά από τηλέφωνο στον ΕΟΠΥΥΥ....!!

--- Τέλος παράθεσης ---

αυξήθηκε σε όσους έκαναν έναρξη μέσα στο 2013 και μάλλον όχι μετά το τηλέφωνο στον εοπυυ.
 Υποτίθεται θα αυξηθεί σε όσους έκαναν έναρξη μέσα στην τελευταία τριετία, αλλά ως τώρα, τίποτα.
Υποτίθεται επίσης οτι εξαιρέθηκαν κάποιες κατηγορίες ασθενών, εμβόλια κλπ αλλά πολλοί παιδίατροι αναφέρουν οτι χρεώνονται κανονικά.

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔηλαδή έκοψαν τη συνταγογράφηση σε ιατρό Κέντρου Υγείας; Δεν θεωρούμαστε Νοσοκομειακοί; :o  Δεν εξαιρεθήκαμε από το πλαφόν;  ???
Εγώ, παρ΄ότι έχω χαμηλό πλαφόν και είχα εκδόσει και τρίμηνες, τα πάω ακόμη μια χαρά.

--- Τέλος παράθεσης ---
   Πως να εξαιρεθείτε; Είδατε ΥΑ; Μόνο τσίου-τσίου βιβλιοπωλών είδαμε όλοι. Αν τα τσίου είναι νόμος τότε ΟΚ....
   Χαμηλό πλαφόν αλλά δεν το ξεπεράσατε φαντάζομαι....

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπ'το νοσοκομείο μου είπαν ότι στο υπουργείο έχουν την πρόθεση να διορθώσουν το πρόβλημα άμεσα, τουλάχιστον σε αγροτικούς, αλλά έχει πέσει το σύστημα στην ΗΔΙΚΑ και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Από δευτέρα λέει θα το έχουν ρυθμίσει. Ό,τι μου είπαν σας λέω, ό,τι καταλάβατε κατάλαβα...

--- Τέλος παράθεσης ---
   Πλάκα μου κάνεις :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Πάντως να ξέρετε αν κρίνω απο την ώρα του μηνύματος (Σήμερα στις 11:11:46), είναι η ώρα του δεκατιανού (+καφέ) στην ΗΔΙΚΑ.
Απο Δευτέρα αλλάζει ο μήνας και δεν θα χρειαστεί ρύθμιση. Ωραίοι τύποι (αυτοί του νοσοκομείου που το μετέφεραν σίγουρα). Ακόμα γελάω  :D

george fagogenis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔηλαδή έκοψαν τη συνταγογράφηση σε ιατρό Κέντρου Υγείας; Δεν θεωρούμαστε Νοσοκομειακοί; :o  Δεν εξαιρεθήκαμε από το πλαφόν;  ???
Εγώ, παρ΄ότι έχω χαμηλό πλαφόν και είχα εκδόσει και τρίμηνες, τα πάω ακόμη μια χαρά.

--- Τέλος παράθεσης ---
   Πως να εξαιρεθείτε; Είδατε ΥΑ; Μόνο τσίου-τσίου βιβλιοπωλών είδαμε όλοι. Αν τα τσίου είναι νόμος τότε ΟΚ....
   Χαμηλό πλαφόν αλλά δεν το ξεπεράσατε φαντάζομαι....

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπ'το νοσοκομείο μου είπαν ότι στο υπουργείο έχουν την πρόθεση να διορθώσουν το πρόβλημα άμεσα, τουλάχιστον σε αγροτικούς, αλλά έχει πέσει το σύστημα στην ΗΔΙΚΑ και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Από δευτέρα λέει θα το έχουν ρυθμίσει. Ό,τι μου είπαν σας λέω, ό,τι καταλάβατε κατάλαβα...

--- Τέλος παράθεσης ---
   Πλάκα μου κάνεις :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Πάντως να ξέρετε αν κρίνω απο την ώρα του μηνύματος (Σήμερα στις 11:11:46), είναι η ώρα του δεκατιανού (+καφέ) στην ΗΔΙΚΑ.
Απο Δευτέρα αλλάζει ο μήνας και δεν θα χρειαστεί ρύθμιση. Ωραίοι τύποι (αυτοί του νοσοκομείου που το μετέφεραν σίγουρα). Ακόμα γελάω  :D

--- Τέλος παράθεσης ---

πάρα πολύ σωστή παρατήρηση.
"έπεσε το σύστημα και θα δούμε από δευτέρα"...
αύριο είναι παρασκευή- εργάσιμη.
Κι έπειτα, το σύστημα της ΗΔΙΚΑ είναι, η ΗΔΙΚΑ το ανεβοκατεβάζει οποτε θέλει "για εργασίες συντήρησης"....όχι δεν μπορεί να κάνει τίποτα...

giankan:
Αλήθεια το κοντέρ θα μηδενίσει την 1η Φλεβάρη ή στις 15, όταν θα 'χει κλείσει ένα μήνα το μέτρο? Πλάκα θα 'χει ε?

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑλήθεια το κοντέρ θα μηδενίσει την 1η Φλεβάρη ή στις 15, όταν θα 'χει κλείσει ένα μήνα το μέτρο? Πλάκα θα 'χει ε?

--- Τέλος παράθεσης ---

Πολύ ορθή παρατήρηση. Κατά τη γνώμη μου, θα (πρέπει να) μηδενιστεί από 1ης Φλεβάρη και κάθε 1η νέου μηνός, προκειμένου να έχουμε έναν μπούσουλα κι εμείς, και ο κόσμος.
Βεβαίως, αν γίνει έτσι, από τη Δευτέρα 3/2, αναμένεται panic σε όλα τα ιατρεία της χώρας, ιδιωτικά τε και δημόσια.
Σε διαφορετική περίπτωση, αν δλδ το πάνε στις 15/2, το αγνό χάος που έχει ήδη έλθει, θα παραταθεί για μισό μήνα ακόμη και ο panic θα μετατεθεί για τις 17/2 (Δευτέρα).

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση