Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Η αξία των φαρμάκων του 2014 δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% του 2013.

<< < (72/123) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓιατί ο κόσμος εδώ στο κέντρο υγείας έχει αφηνιάσει

--- Τέλος παράθεσης ---

Δηλαδή έκοψαν τη συνταγογράφηση σε ιατρό Κέντρου Υγείας; Δεν θεωρούμαστε Νοσοκομειακοί; :o  Δεν εξαιρεθήκαμε από το πλαφόν;  ???
Εγώ, παρ΄ότι έχω χαμηλό πλαφόν και είχα εκδόσει και τρίμηνες, τα πάω ακόμη μια χαρά.

Αχιλλέας.Κ:
Συνάδελφοι νομίζω εχει καταντησει αστειο να ασχολουμαστε με την γελοια και αντισυνταγματικη αποφαση του ΕΟΠΥΥ,καθως και με τα σεναρια επιβιωσης μας με την αποδοχη εξ ημων του πλαφον.Θα προτεινα την ομαδικη και συντονισμενη ενεργεια (εξωδικη διαμαρτυρια,μηνυτηρια αναφορα)για την αποσυρση του μετρου.Αλλιως νομιζω δε σεβομαστε τον εαυτο μας...Ας συντονισει το forum.

giankan:
Απ'το νοσοκομείο μου είπαν ότι στο υπουργείο έχουν την πρόθεση να διορθώσουν το πρόβλημα άμεσα, τουλάχιστον σε αγροτικούς, αλλά έχει πέσει το σύστημα στην ΗΔΙΚΑ και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Από δευτέρα λέει θα το έχουν ρυθμίσει. Ό,τι μου είπαν σας λέω, ό,τι καταλάβατε κατάλαβα...

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυνάδελφοι νομίζω εχει καταντησει αστειο να ασχολουμαστε με την γελοια και αντισυνταγματικη αποφαση του ΕΟΠΥΥ,καθως και με τα σεναρια επιβιωσης μας με την αποδοχη εξ ημων του πλαφον.Θα προτεινα την ομαδικη και συντονισμενη ενεργεια (εξωδικη διαμαρτυρια,μηνυτηρια αναφορα)για την αποσυρση του μετρου.Αλλιως νομιζω δε σεβομαστε τον εαυτο μας...Ας συντονισει το forum.

--- Τέλος παράθεσης ---

Νομίζω ότι πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα των κλειστών προϋπολογισμών και του πλαφόν. Διαφορετικά, όταν έρθει η ώρα της πληρωμής των φαρμάκων και των εργαστηριακών εξετάσεων, θα βρεθούμε μπροστά σε νέο αδιέξοδο:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αχιλλέας.Κ:
Προειδοποίηση   Προειδοποίηση
    Έχετε ξεπεράσει το όριο δαπάνης ΕΟΠΥΥ. Για ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ μπορείτε να συνταγογραφήσετε μόνο σκευάσματα εκτός φαρμακευτικής δαπάνης, όπως εμβόλια, παράγωγα αίματος και ορούς............ακριβως κατω απο το καντραν

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση