Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Η αξία των φαρμάκων του 2014 δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% του 2013.

<< < (77/123) > >>

Γ.Κτιστάκης:
Εγώ πιστεύω ότι τελικά πολλοί ιατροί   το θέλουν το μέτρο, ίσως με κάποιες διορθώσεις και ειδικά να ισχύει και στους νοσοκομειακούς , γιατί έτσι πιστεύουν ότι η πίτα θα μοιραστεί  και θα αυξήσουν τις επισκέψεις  τους. (δεν βλέπω άλλο λόγο που να δικαιολογεί την αποδοχή τέτοιου είδους μέτρων. Το ίδιο ακούω και από τους εργαστηριακούς που πιστεύουν ότι το πλαφόν θα μοιράσει δουλειά από τα μεγάλα διαγνωστικά στους υπόλοιπους). Το θέμα είναι ότι τελικά την πληρώνει ο ασθενής, είτε με οικονομικό κόστος είτε με ταλαιπωρία.

Denominator:
Διακατέχομαι από ένα άγχος μη με τιμωρήσει κάποιος από όσους πήραν σήμερα συνταγή και την εκτελέσει αύριο...

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςκαλα μας κανουν!!!!!!!
Κανενας δεν εχει επαναστατησει. Την προηγουμενη Πεμπτη που ειχαμε διαδήλωση εξω απο το υπουργείο υγείας δεν πάτησε κανένας!

--- Τέλος παράθεσης ---
   Η διαδήλωση έγινε για πολλούς λόγους με κυριο (λόγο) την μή κατάργηση των γιατρών του ΙΚΑ (εγώ ακόμα ΙΚΑ το λέω). Δεν έγινε για το πλαφόν συνταγογράφησης. Η συμμετοχή σε μια τέτοια διαμαρτυρία θα χρησιμοποιηθεί κατα το δοκούν απο τους συνδικαληστές...

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο αυθαίρετο (συγγνώμη επιταγή των δανειστών μας) ποσοστό 20% ,που πρέπει να μειωθεί η φαρμ. δαπάνη το 2014 από πού προκύπτει ?

--- Τέλος παράθεσης ---
Απαντάει ο Άδων: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος  (απόσπασμα):
   .....   «Είναι αυτοκτονία για σας (μιλάει στο ΣΦΕΕ) να καταργηθεί το παφόν γιατί θα αγοράζονται φάρμακα και δε θα σας τα πληρώνουν» απεφάνθη ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας για τους κλειστούς προϋπολογισμούς που διαθέτει πια ο ΕΟΠΥΥ και για κάθε τομέα διατίθενται συγκριμένα κονδύλια.
    Μάλιστα συμπλήρωσε: «αν καταργηθεί λοιπόν αυτό το πλαφόν το claw back (σ.σ.: αυτόματη επιστροφή χρημάτων με την υπέρβαση του προϋπολογισμού) θα φθάσει 600 εκατ. ευρώ. Εγώ δεν έχω πρόβλημα αν εσείς μπορείτε να τα πληρώσετε» είπε κάνοντας τους εκπροσώπους του κλάδου να …βγουν από τα ρούχα τους.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγώ πιστεύω ότι τελικά πολλοί ιατροί   το θέλουν το μέτρο, ίσως με κάποιες διορθώσεις και ειδικά να ισχύει και στους νοσοκομειακούς , γιατί έτσι πιστεύουν ότι η πίτα θα μοιραστεί  και θα αυξήσουν τις επισκέψεις  τους. (δεν βλέπω άλλο λόγο που να δικαιολογεί την αποδοχή τέτοιου είδους μέτρων. Το ίδιο ακούω και από τους εργαστηριακούς που πιστεύουν ότι το πλαφόν θα μοιράσει δουλειά από τα μεγάλα διαγνωστικά στους υπόλοιπους). Το θέμα είναι ότι τελικά την πληρώνει ο ασθενής, είτε με οικονομικό κόστος είτε με ταλαιπωρία.

--- Τέλος παράθεσης ---
   Ιδιώτης μη ΙΚΑτζής δεν νομίζω να θέλει το μέτρο. Θα είναι η εξαίρεση (ίσως κάποιοι που ανοίξαν πρόσφατα και έχουν μεγαλύτερο πλαφόν απο τους παλιούς (απο εμένα σίγουρα). Όσο για τους νοσοκομιακούς μάλλον θα μείνον εκτός (δήλωση απο το πουλάκι τσίου )

george fagogenis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςκαλα μας κανουν!!!!!!!
Κανενας δεν εχει επαναστατησει. Την προηγουμενη Πεμπτη που ειχαμε διαδήλωση εξω απο το υπουργείο υγείας δεν πάτησε κανένας!

--- Τέλος παράθεσης ---
   Η διαδήλωση έγινε για πολλούς λόγους με κυριο (λόγο) την μή κατάργηση των γιατρών του ΙΚΑ (εγώ ακόμα ΙΚΑ το λέω). Δεν έγινε για το πλαφόν συνταγογράφησης. Η συμμετοχή σε μια τέτοια διαμαρτυρία θα χρησιμοποιηθεί κατα το δοκούν απο τους συνδικαληστές...

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο αυθαίρετο (συγγνώμη επιταγή των δανειστών μας) ποσοστό 20% ,που πρέπει να μειωθεί η φαρμ. δαπάνη το 2014 από πού προκύπτει ?

--- Τέλος παράθεσης ---
Απαντάει ο Άδων: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος  (απόσπασμα):
   .....   «Είναι αυτοκτονία για σας (μιλάει στο ΣΦΕΕ) να καταργηθεί το παφόν γιατί θα αγοράζονται φάρμακα και δε θα σας τα πληρώνουν» απεφάνθη ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας για τους κλειστούς προϋπολογισμούς που διαθέτει πια ο ΕΟΠΥΥ και για κάθε τομέα διατίθενται συγκριμένα κονδύλια.
    Μάλιστα συμπλήρωσε: «αν καταργηθεί λοιπόν αυτό το πλαφόν το claw back (σ.σ.: αυτόματη επιστροφή χρημάτων με την υπέρβαση του προϋπολογισμού) θα φθάσει 600 εκατ. ευρώ. Εγώ δεν έχω πρόβλημα αν εσείς μπορείτε να τα πληρώσετε» είπε κάνοντας τους εκπροσώπους του κλάδου να …βγουν από τα ρούχα τους.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγώ πιστεύω ότι τελικά πολλοί ιατροί   το θέλουν το μέτρο, ίσως με κάποιες διορθώσεις και ειδικά να ισχύει και στους νοσοκομειακούς , γιατί έτσι πιστεύουν ότι η πίτα θα μοιραστεί  και θα αυξήσουν τις επισκέψεις  τους. (δεν βλέπω άλλο λόγο που να δικαιολογεί την αποδοχή τέτοιου είδους μέτρων. Το ίδιο ακούω και από τους εργαστηριακούς που πιστεύουν ότι το πλαφόν θα μοιράσει δουλειά από τα μεγάλα διαγνωστικά στους υπόλοιπους). Το θέμα είναι ότι τελικά την πληρώνει ο ασθενής, είτε με οικονομικό κόστος είτε με ταλαιπωρία.

--- Τέλος παράθεσης ---
   Ιδιώτης μη ΙΚΑτζής δεν νομίζω να θέλει το μέτρο. Θα είναι η εξαίρεση (ίσως κάποιοι που ανοίξαν πρόσφατα και έχουν μεγαλύτερο πλαφόν απο τους παλιούς (απο εμένα σίγουρα). Όσο για τους νοσοκομιακούς μάλλον θα μείνον εκτός (δήλωση απο το πουλάκι τσίου )

--- Τέλος παράθεσης ---

τον ιδιώτη τον τσακίζει. Ουσιαστικά του ρυθμίζει τις μηνιαίες αποδοχές του.
Τον νέο ιδιώτη, τον κλείνει. Με πλαφόν 1- 2 χιλιάρικα δεν υπάρχει ούτε μισή προοπτική αναπτυξης.
Ιδιώτες με πλαφόν μερικές δεκάδες χιλιάρικα, απλά θα έρθουν στη θέση των νέων σε μια πενταετία. γι αυτό και δεν παραπονιούνται τώρα.

διαίρει και βασίλευε...

Γ.Κτιστάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο αυθαίρετο (συγγνώμη επιταγή των δανειστών μας) ποσοστό 20% ,που πρέπει να μειωθεί η φαρμ. δαπάνη το 2014 από πού προκύπτει ?

--- Τέλος παράθεσης ---
    Μάλιστα συμπλήρωσε: «αν καταργηθεί λοιπόν αυτό το πλαφόν το claw back (σ.σ.: αυτόματη επιστροφή χρημάτων με την υπέρβαση του προϋπολογισμού) θα φθάσει 600 εκατ. ευρώ. Εγώ δεν έχω πρόβλημα αν εσείς μπορείτε να τα πληρώσετε»*** είπε κάνοντας τους εκπροσώπους του κλάδου να …βγουν από τα ρούχα τους.

--- Τέλος παράθεσης ---
*** Αλλά επειδή εσείς δεν θέλετε να τα πληρώσετε, θα τα πληρώσουν οι ασθενείς που είναι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση από εσάς!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση