Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα
Ο Βαρνάβας και το κουσούρι του....
Δ. Κουναλάκης:
Δείτε και αυτό για να ξεχάσετε τα φαντάσματα....
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Η πολιτική μου ταυτότητα να ξέρετε ότι αποτελεί θέμα στοιχημάτων. Το λέω για να προλάβω τη μύγα.
Δημήτρης Μακρέας:
Το μήνυμά μου ήταν επίτηδες προβοκατόρικο!Αυτό που θέλω να πω ,είναι ότι αρκεί μια μικρή δόση εμπάθειας,μια μικρή δόση εγωισμού,μια μικρή δόση "εξυπνακισμού"κ μια ροπή προς τη συνωμοσία για να καταλήξει κάποιος σε αληθοφανή συμπεράσματα ,που όμως απέχουν πολύ από την αλήθεια.Ετσι κι εγώ κατέληξα σε ένα συμπέρασμα σε σχέση με το αρχικό μήνυμα του Δημήτρη,που όσα κ να γραφούν δε θα παύει να είναι αληθοφανές.Στην πραγματικότητα αυτά που έγραψα δεν τα πιστεύω ,μπορώ όμως αν θέλω να τα στηρίξω ή ακόμα να επεκτείνω το σενάριο.Είναι πολύ εύκολο.
Δημήτρη συγνώμη!!
D-Michalis:
Νομίζω ότι έχουν πολύ ενδιαφέρον όλες οι απόψεις –σκέψεις που ακούστηκαν.
Θεωρώ ότι η παρουσίαση της εν λόγω φωτογραφίας με πιο σαφή τρόπο (περί του ότι δεν προερχόταν από την εν λόγω εκκλησία) θα ήταν πιο δόκιμο, αφού πολλοί από τους παραλήπτες των e-mails του κ. Βαρνάβα δεν είναι και τόσο high Technology άτομα.
Βρήκα πολύ παραγωγική την «ξιφομαχία» σας και πραγματικά χάρηκα γιατί διαπιστώνω συνεχώς ότι εδώ υπάρχουν σκεπτόμενοι άνθρωποι.
Ωστόσο, προσωπικά θα προτιμούσα να μη συνεχιστεί η συζήτηση γιατί μπορεί να εκφύει της «φιλοσοφικής» της διάστασης και να θίξει άτομα και όχι καταστάσεις.
Αν όμως συνεχιστεί, θα είμαι υποχρεωμένος στους ανώνυμους να κάνω «περικοπές» εκφράσεων ((για τους επώνυμους, ας ασχοληθούν οι θιγόμενοι, εκτός και αν είναι ξεκάθαρα εκφεύγοντες των κανόνων του forum).
Ελπίζω όμως ότι κατανοείτε τις ευθύνες ενός υπευθύνου forum και δεν θα αναγκαστώ σε τέτοια ενέργεια.
Δ. Κουναλάκης:
Στο σημερινό ενημερωτικό του κ. Βαρνάβα περιλαμβάνεται το ακόλουθο κείμενο:
--- Παράθεση ---Στο προηγούμενο μέηλ είχα βάλει μιά φωτογραφία, η οποία κραυγαζε από μακριά πως είναι φταχτή. Είχε κυκλοφορήσει σε πολλές ιστοσελίδες και ήταν εκείνη που έγραφε "Vote for the Mavro, the other one is malaka". Ελα μου που ένας Κρητικός ντέτεκτιβ την εξέλαβε ως υποχθόνια κομμουνιστική προπαγάνδα, για την οποία λέει του μίλησε η Αλβανίδα παραδουλεύτρα που έχει στο σπίτι του και η οποία στα νιάτα της σπούδαζε στη σχολή προπαγάνδας του Εμβέρ Χότζα!
Δεν κατάφερα ποτέ μου να απολαμβάνω των υπηρεσιών Αλβανίδας Μάτα Χάρι και ομολογώ ότι μου έχει μείνει ένα κουσούρι, όπως άλλωστε ανακάλυψε το εξασκημένο μάτι του Κρητικού ντέτεκτιβ και συνάμα Γενικού Ιατρού κυρίου Δημήτρη Κουναλάκη, ο οποίος αμέσως άνοιξε post στο Φόρουμ της ΠΦΥ με τίτλο "Ο Βαρνάβας και το κουσούρι του " (κλικ εδώ).
Βέβαια όλοι θυμούνται πως ο εν λόγω λαλίστατος κύριος ενώ ήταν στο ΔΣ της Ενωσης Γενικής Ιατρικής κρατούσε το στόμα του ερμητικά κλειστό όταν διώκονταν -και μάλιστα με απειλή απόλυσης- οι συνάδελφοί του Γενικοί Γιατροί στο Ζαγκλιβέρι. Κανένα κουσούρι δεν είχε βρεί τότε στον ενορχηστρωτή της δίωξης που κρατούσε τη μαγκούρα αντί της μπαγκέτας. Καμιά υποστήριξη δε θυμάμαι να εκδήλωσε η γλαφυρή του πένα για κείνους που απειλούνταν να πεταχτούν στο δρόμο. Τώρα ξεθάρρεψε και μάλιστα ανέλαβε συνεχιστής του έργου του μακαριστού Χριστόδουλου και της παραχριστιανικής "Ζωής".
Του αφιερώνω λοιπόν τη διπλανή φωτογραφία για να κρατάει σε ετοιμότητα τα αντανακλαστικά του και του εύχομαι πολύχρονος.
--- Τέλος παράθεσης ---
Οφείλω κατ' αρχήν να ευχηθώ στο κ. Βαρνάβα Χρόνια Πολλά για την ονομαστική του εορτή.
Προσωπικά, κ. Βαρνάβα, δεν είμαι σίγουρος για το πόσοι μπορούσαν να καταλάβουν ότι ήταν φτιαχτή. Ενδεικτικό του πόσο χρησιμοποιήθηκαν τα generators μετά από αυτό το θέμα. Συνεπώς, μάλλον κάποιοι δεν γνωρίζαν την ύπαρξη τους πριν.
Θα μου επιτρέψετε όμως να αναφέρω ότι ήμουν σαφέστατα λαλίστατος στο εν λόγω θέμα (Ζαγκλιβέρι) παρά την απουσία μου από την έδρα μου εκείνες τις ημέρες και λυπάμαι που σας απατά η μνήμη σας. Το εν λόγω φορουμ δεν είναι πλέον σε δημόσια θέα και αυτό σας επιτρέπει να λέτε ότι κρατούσα ερμητικά κλειστό το στόμα μου, υπάρχουν ακόμη όμως αρχεία του συγκεκριμένου φορουμ στα χέρια μου και δεν συμφωνούν με τα γραφόμενα σας. Θα μου επιτρέψετε να δημοσιεύσω ότι έχω στην κατοχή μου μετά από παρέλευση τουλάχιστον πενταετίας.
Σέβομαι την γνώμη σας και θα μου επιτρέψετε να προτιμώ την επώνυμη, δημόσια τοποθέτηση και το δικαίωμα της γνώμης για όλους.
Ν.ΔΗΜΟΥ:
Η απάντηση του κ.Βαρνάβα με στεναχώρισε γιατί θυμίζει μονομαχία πολιτικών σε τηλεοπτικό πάνελ του στύλ ,, αφού λές αυτό θα σου θυμίσω ότι στο παρελθόν εσύ είχες κάνει εκείνο,,
Για την αποκατάσταση της αλήθειας ο κ. Κουναλάκης είχε αρκετές φορές αναφερθει γιά το Ζαγκλιβέρι (και σχολιάσει το συμβάν) στο forum .
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση