Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα

Ο Βαρνάβας και το κουσούρι του....

<< < (2/7) > >>

Harper:
Ανήκω και εγώ σε εκείνους που λαμβάνουν περιοδικά μηνύματα από τον κ.Βαρνάβα.Χωρίς να τον ξέρω ομολογώ πως τα μηνύματά του είναι διανθισμένα συχνά από ισχυρές δόσεις χιούμορ και εν τέλει είναι ο μόνος που μας ενημερώνει για κάποιες εξελίξεις στον χώρο μας.Τα μηνύματα που στέλενει συχνά είναι μακροσκελή και πάντα απορούσα πως στο καλό έχει το χρόνο να τα συντάσει μόνος του.Πάντως αν το κάνει,διπλό μπράβο!

Θα συμφωνήσω με τον Κουναλάκη ότι ζούμε σε χαλεπούς καιρούς και πως η κριτική ανάγνωση κειμένων είναι επιτακτική αλλά προσωπικά δεν εντόπισα ποτέ κάτι το επιλήψιμο στον κ.Βαρνάβα.Τα μηνύματά του εκτός από ενημερωτικό χαρακτήρα συχνά μου φτιάχνουν τη μέρα με τη σπιρτάδα τους.Εντελώς ενστικτωδώς νιώθω πως δεν απειλούμαι.

Ίσως ο Δημήτρης να ξέρει και κάτι άλλο που αγνοούμε ή να έχει απλά εντοπίσει κάτι άλλο και προσωπικά θα ήθελα να το γνωρίζω.Νομίζω πως κάτι προσπαθεί να μας πει...

Αυτό δε το "κουσούρι" είανι και μία έκφραση που είχε χρησιμοποιήσει ο μακαριστός Χριστόδουλος στο παρελθόν και αναφερόταν σε μία ευαίσθητη ομάδα...Συνειρμικά με πάει εκεί..¨. ;D για αυτό και το θεωρώ λίγο ατυχή έκφραση :)

Εν τέλει δεν πυροβολώ κανένα...Ο κ.Βαρνάβας μου δίνει την εντύπωση ενός αξιοπρεπούς και έξυπνου ανθρώπου ενώ ο Δημήτρης ενός έξυπνου και πολύ προσεκτικού...Για αυτό με ξένισε η τοποθέτησή του...Προσωπικά,αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω θα ήθελα να μου στείλει προσωπικό μήνυμα,μη ορατό σε όλους,ώστε να αποκρυσταλλώσω άποψη

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος.....Όταν το ζευγάρι μαλώνει, στο τέλος τα ξαναβρίσκουν και εσύ βγαίνεις  ο κακός της υπόθεσης....
--- Τέλος παράθεσης ---
Είναι ένα κουσούρι κι αυτό.... και το καλλιτεχνικό μου Κασσάνδρα, γιατί τα κακά νέα βγαίνουν εξαιρετικά συχνά αληθινά....

Για την ιστορία της υπόθεσης, πριν φτάσω να δημοσιεύσω αυτό έχει προηγηθεί επικοινωνία μαζί του στο παρελθόν, τουλάχιστον δύο φορές που θυμάμαι. Αλλά καθένας έχει το δικαίωμα να επιλεγεί το δρόμο του.

Για ξαναδιάβασε όμως την απάντηση μου iGP γιατί από αυτά που γράφεις έχω την αίσθηση ότι η απάντηση σου ήταν εν θερμώ και κάποια που έγραψα τα έχεις καταλάβει λάθος. Η απόφαση φυσικά είναι δική σου.

@jack
Δεν έχω τίποτα να πω εν κρυπτό, που να μην το λέω φανερά, και δεν βλέπω λόγο να επαναφέρω πράγματα του παρελθόντος στην επιφάνεια.
Το μόνο που προτείνω για όλους είναι κριτική ανάγνωση, διπλή ανάγνωση σε δεύτερο χρόνο και διασταύρωση κάθε πληροφορίας.
Οι καιροί χαλεποί και πονηροί....

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Για να ρωτήσω κάτι αφελές:
Ποιο είναι το περίφημο "κουσούρι" του κ. Βαρνάβα που γίνεται τόση συζήτηση;
Και ποια είναι αυτή η ιδιότητα που του δίνει το χαρακτηρισμό "κουσούρι";

Δημήτρης Μακρέας:
Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τους γιατρούς του ΕΣΥ κ μπροστά σε μια ιστορική ευκαιρία που δύσκολα θα ξαναεμφανιστεί,επιχειρείται η απαξίωση ενός ανθρώπου που έχει κάνει απίστευτη "βρώμικη" δουλειά στον τομέα της ενημέρωσης κ του συντονισμού των κινήσεών μας.Χωρίς τα μυνήματα του Βαρνάβα οι περισσότεροι από εμάς ,θα κινούμασταν στο σοκτάδι.Γιατί τώρα?Ποιοι ενοχλούνται απότον Βαρνάβα?Μήπως στεναχωρεί κάποιους η σύμπνοια γιατρών Κ.Υ. κ νοσοκομειακών?Προτείνω σε όλους κριτική ανάγνωση κ δεύτερη ανάγνωση σε δεύτερο χρόνο.

Υ.Γ Να θυμίσω ότι στο προηγούμενο φόρουμ όσοι είχαμε "κακοχαρακτηρίσει" την αυτούμεγαλειότητα , τον πρωθυπουργό κ την κυβέρνησή του είχαμε δεχθεί επίθεση.

Δ. Κουναλάκης:
Από το λεξικό του Τριανταφυλλίδη:
κουσούρι το [kusúri] O44 : (οικ.) 1. ελάττωμα στην κατασκευή, μειονέκτημα: Tο φόρεμα έχει ένα ~ στο γιακά. Kάποιο ~ θα έχει το αυτοκίνητο για να πουλιέται τόσο φτηνά. || μικρή σωματική αναπηρία: Kουτσαίνει ελαφρά και νομίζει πως όλοι προσέχουν το ~ του. 2. κακή συνήθεια, ελάττωμα: Έχει το ~ να τρώει τα νύχια της. Έχει χιλιάδες κουσούρια, αλλά την αγαπώ.   [τουρκ. kusur (από τα αραβ.) -ι]

- Δεν κατάλαβα γιατί η λέξη κουσούρι έχει την έννοια της "ύβρης" και όχι την έννοια που αναφέρεται παραπάνω.
- Πως δηλαδή πρέπει να εκφράσω ότι αυτό είναι τεχνική προπαγάνδας; Είμαι ανοικτός να μάθω πως θα το λέγατε εσείς.
- Έστειλε το μήνυμα ο άνθρωπος και το σχολίασα άμεσα. Δεν έγραψα για κάτι του παρελθόντος που θυμήθηκα τώρα. Ούτε και συνδέεται με τίποτα άλλο. Όποιος βλέπει φαντάσματα, απατάται.
- Δεν σχολίασα την προσωπική του ζωή, σχολίασα τμήμα κειμένου που στέλνεται σε λίστα αποδεκτών, αφορά θέματα του κλάδου μας, και επιπλέον καλώς ή κακώς ο κ. Βαρνάβας είναι εκλεγμένος συνδικαλιστής άρα δημόσιο πρόσωπο. Η κριτική συνεπώς μπορεί να γίνει και δημόσια.
- Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι δεν σέβομαι το θεάρεστο έργο του στις διεκδικήσεις μας, δεν σημαίνουν ότι ανεξαρτήτως πολιτικών απόψεων ή πεποιθήσεων δεν τον στηρίζω στο έργο που επιτελείται αλλά την κριτική μου σε αυτό το θέμα θα την έχει.
- Δέχομαι ότι η έκφραση "Είτε πήγε σε κανένα γάμο ή βάπτιση είτε πέρασε από καμιά εκκλησιά απέξω, ξυπνάει κάτι το καταπιεσμένο και γράφει διάφορα στα e-mail του." ίσως είναι λίγο υπερβολική αλλά γιατί αυτό δεν μπορεί να είναι "humor" όταν η φράση "Vote for Macro, the other's one is malaka" χρησιμοποιείται για να ειπωθεί:"Δίπλα βλέπετε τη θέση της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας." και αυτό το θεωρούμε χιούμορ;;;;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση