Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Παύσιπονο με καφεϊνη κάνει αϋπνία

<< < (2/5) > >>

Zachariadis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν έχω συναντήσει κανένα μέχρι τώρα εκτός από σένα που να του λες "lonarid" και μην πηγαίνει ο νους του στο Lonarid N

--- Τέλος παράθεσης ---
Ισως επειδή τα μοιράζεται στους ασθενείς σαν καραμέλες.Όπως και τις βενζοδιαζεπίνες.Φαρμακαποθήκη συνταξιούχων
δίχως Lexotanil είναι σαν κήπος χωρίς λουλούδια.Ιατρός που δεν γράφει συνταγές με κόκκινη γραμμή ..είναι ψευτοιατρός!

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν έχω συναντήσει κανένα μέχρι τώρα εκτός από σένα που να του λες "lonarid" και μην πηγαίνει ο νους του στο Lonarid N

--- Τέλος παράθεσης ---
Ισως επειδή τα μοιράζεται στους ασθενείς σαν καραμέλες.Όπως και τις βενζοδιαζεπίνες.Φαρμακαποθήκη συνταξιούχων
δίχως Lexotanil είναι σαν κήπος χωρίς λουλούδια.Ιατρός που δεν γράφει συνταγές με κόκκινη γραμμή ..είναι ψευτοιατρός!

--- Τέλος παράθεσης ---

Συγνώμη αλλά ξέχασες ότι δεν μιλάς σε καρδιολόγο. Και ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί επιτρέπουν συνταγολόγιο με κόκκινη γραμμή σε καρδιολόγους.

Denominator:
1) Είμαστε εκτός θέματος
2) Η αλήθεια είναι κάπου ενδιάμεσα. Υπάρχουν σαφέστατες ενδείξεις για την κωδείνη και επίσης οι καρδιολόγοι χρειάζονται ορισμένες φορές μία ήπια αγχόλυση με φαρμακευτικά μέσα.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Το Lonarid ΑΠΛΟ ή το Lonarid Mono παλαιότερα, δεν κυκλοφορεί εδώ και χρόνια στην Ελλάδα.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Αν και θα "προτιμούσα" στο άρθρο μια ερώτηση και στον θεράποντα ιατρό για το θέμα της αϋπνίας που σίγουρα κι εκείνος θα απαντούσε αρνητικά στο αν φταίνε τα Lonarid.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο Lonarid ΑΠΛΟ ή το Lonarid Mono παλαιότερα, δεν κυκλοφορεί εδώ και χρόνια στην Ελλάδα.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---
Σωστά, Διαμαντή.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση