Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
12 Μαΐου 2024, 23:29:16

Αποστολέας Θέμα: Μαστόροι vs Ντοττόροι  (Αναγνώστηκε 3386 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

3 Μαρτίου 2014, 14:49:42
Αναγνώστηκε 3386 φορές
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτριος


Ζητώ συγνωμη προκαταβολικά για την αναιδή σύγκριση..αλλωστε αλλο θεμα ειχα στο νου μου: προφεσόροι βς ντοττοροι αλλά μιας και ο μηχανικος δεν ηθελησε να τα συζητησει αυτά με γιατρούς καταθέτω εδω τους προβληματισμούς του.
  Το ανεκδοτο με το μηχανικό και το γιατρο που συγκρινουν τις δουλειές του πιθανόν να το γνωρίζετε και αποψη μου ειναι ότι εκφράζει κάποιες αληθειες:
 Η μοδα της εποχης εχει επιβάλει μια μηχανικοποιημενη η τεχνοκρατική αν θέλετε αντιληψη της ζωης ότι ας πούμε τα πάντα είναι τεχνολογία/μηχανική και ότι ακομη και ο γιατρός θεωρείται μηχανικός του σώματος..Μου ελεγε χθες αυτός ο μηχανικός: γιατι ο γιατρος πληρωνεται να κάνει διάγνωση και όχι εγώ οταν βγάζω "γνωμάτευση" για το οχημά σου και οτι χωρίς την τεχνολογία ο γιατρός δεν είναι τίποτα το τρομερό και στην τελική ο γιατρός με έχει περισσότερο ανάγκη να του φτιάξω το όχημα διότι άμα λάχει εγώ...αυτοεπισκευάζω τον εαυτό μου!!!!
  Απαραδεκτα πράγματα ..ντρέπομαι και που τα γράφω εδώ.
Τι φταίει και μερικοί τύποι έχουν τόση αλαζονεία δεν ξέρω..και τους καθηγητές καθηγητάκηδες μας έλεγε αλλά όπως και να το κάνεις και κάποιοι γιατροί σε φόρουμ μας τα χωνανε χοντρά προ καιρού.
  Για τα των εκπαιδευτικών δεν εχω αντιρρήσεις.
    Και εδώ που τα λέμε ο γιατρός μπορεί να είναι και τεχνικός λχ μηχανοτεχνίτης (οχι μηχανολογος βεβαια να σχεδιαζει μηχανες).Σημειωτεον ξέρω πολύ καλο μαθηματικό που "πιάνουν" τελεια τα χερια του στα πάντα όλα Άλλωστε υπάρχει παθολόγος στο νετ που διδάσκει τελεια την ιστορία της πατρίδας μας και όχι μόνο.
Ο ιστορικος δεν μπορεί να είναι γιατρός όμως. η ακομη σε κάποιο φορουμ τα φιλολογικά τα διδάσκουν άψογα δυο...μηχανολόγοι..οι δε φιλόλογοι μοκο..Και φυσικα ο φιλόλογος δεν μπορεί να είναι μηχανολόγος!!
Είναι απίστευτο το τι μυαλό κουβαλάνε μερικοί άνθρωποι!
  
« Τελευταία τροποποίηση: 3 Μαρτίου 2014, 15:32:07 από Δημήτριος »

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
5044 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 13 Σεπτεμβρίου 2014, 14:06:30
από Δημήτριος