Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

ΠΕΔΥ

<< < (34/67) > >>

eliastheod:
δεν μπορεί , βρε συνάδελφοι να γίνονται αυτά τα πράγματα, που λέτε,
ο υπουργός είναι σοβαρός
η κυβέρνηση λειτουργεί με πρόγραμμα
κάπου θα "σκάλωσε" (που λέει κ η διαφήμιση) ο σχεδιασμός

μπορεί να είναι, και κάποιο από τα θαύματα, που συμβαίνουν τελευταία
όπως εύστοχα σατυρίζει σήμερα, ο σκιτσογράφος Γιάννης Ιωάννου στο "The Press Project"
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

καλή ανάσταση να έχουμε
του ΠΕΔΥού την ανάσταση, και εγώ δεν την βλέπω...

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςμπορεί να είναι, και κάποιο από τα θαύματα, που συμβαίνουν τελευταία
όπως εύστοχα σατυρίζει σήμερα, ο σκιτσογράφος Γιάννης Ιωάννου στο "The Press Project"
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---
Στρατευμένος σκιτσογράφος αν κρίνω από τα τελευταία 20 σκίτσα που είδα.
Κατά τα άλλα δεν έχεις άδικο.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜόλις χώρισαν τα τσανάκια τους.

--- Τέλος παράθεσης ---

Και το Εθνικό Σύστημα Υγείας τι περιλαμβάνει?

--- Τέλος παράθεσης ---

Υπάρχουν πλέον το ΠΕΔΥ με τους ιατρούς του και το ΕΣΥ με τους ιατρούς του.

Kαι η Ελληνική Δικαιοσύνη περιλαμβάνει Ειρηνοδικεία, Πρωτοδικεία, Εφετεία και Άρειο Πάγο.
Έχετε δει ποτέ να παίρνουν έναν Πρωτοδίκη για να καλύψει τα κενά ενός Εφετείου;

Και η Δημόσια Εκπαίδευση περιλαμβάνει Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια.
Έχετε δει ποτέ να παίρνουν έναν δάσκαλο για να καλύψει τα κενά ενός Γυμνασίου;

Και ο Ε.Σ. περιλαμβάνει Στρατό Ξηράς, Ναυτικό και Αεροπορία.
Έχετε δει ποτέ να παίρνουν έναν Λ/γο (ΠΖ) και να τον βάζουν στη θέση ενός Σμηναγού ή Πλοιάρχου;

aggheliki:
Καλημερα!!! Καλο πασχα!!!  Από ποτέ ισχύει η εγκυκλιος? αφού δε μας έχει κοινοποιηθεί δεν ισχύει ακόμη. Εγώ έχω μετακίνηση χωρίς ορισμένη λήξη υποθέτω περιμένω κάποιο χαρτί από τη διοίκηση ότι. Δεν είναι πλέον αρμόδια για τη μετακίνηση μου και να γυρίσω στο  κέντρο υγειας που ανήκω. Η όχι ; πρέπει να πάω να παρουσιαστών πάραυτα χωρίς κάποια ειδοπποιηση;  Είμαι μπερδεμένη δεν ξέρω τι με περιμένει τριάμισι χρόνια  στη Λάτσα του νοσοκομείου πανε στράφι!; Ελπίζω να μας αξιοποιήσουν τουλάχιστον και να μην ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε!!!

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλημερα!!! Καλο πασχα!!!  Από ποτέ ισχύει η εγκυκλιος? αφού δε μας έχει κοινοποιηθεί δεν ισχύει ακόμη. Εγώ έχω μετακίνηση χωρίς ορισμένη λήξη υποθέτω περιμένω κάποιο χαρτί από τη διοίκηση ότι. Δεν είναι πλέον αρμόδια για τη μετακίνηση μου και να γυρίσω στο  κέντρο υγειας που ανήκω. Η όχι ; πρέπει να πάω να παρουσιαστών πάραυτα χωρίς κάποια ειδοπποιηση;  Είμαι μπερδεμένη δεν ξέρω τι με περιμένει τριάμισι χρόνια  στη Λάτσα του νοσοκομείου πανε στράφι!; Ελπίζω να μας αξιοποιήσουν τουλάχιστον και να μην ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε!!!

--- Τέλος παράθεσης ---

Καλημέρα και χρόνια πολλά.
Ο Υφυπουργός Υγείας με την Απόφασή του, σας υποχρεώνει από 17/4/2014 να γυρίσετε στην έδρα σας, μετά από τη λήξη της όποιας πράξης σας μετακινούσε.
Αν δεν αναφέρεται λήξη στην πράξη μετακίνησής σας, τότε αυτή δεν έχει συνταχτεί με σύννομο τρόπο και δεν μπορεί να σταθεί ως διοικητική πράξη.

Εφεξής πλέον, για τις μετακινήσεις είναι αρμόδιος μόνο ο ΔΥΠΕάρχης.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση