Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Πλαφόν Συνταγογράφησης (και παραπεμπτικών)
ioannis thessaloniki:
Ο ασθενής φίλε μου samsok, δεν έχει όριο πόσα φάρμακα θα πάρει. Έχει όριο σε ότι αφορά εσένα. Μπορεί κάλιστα το απόγευμα να πάρει το βιβλιαράκι του και να πάει να γράψει spiriva, janumet και ότι άλλο θέλει κάπου αλλού.
spyros:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤα ΑΜΚΑ (επισκέψεις) χωρίς όμως συνταγογράφηση (που ρίχνουν δραματικά το μέσο όρο) μετράνε; ;) ;) ;)
--- Τέλος παράθεσης ---
Απ' ό,τι λένε και οι συνάδελφοι παραπάνω, μάλλον όχι (θα πρέπει να υπάρχει συνταγή και να εκτελεστεί).
Η άποψη αυτή ενισχύεται και από το ότι κάνοντάς το, δεν βλέπω καμία μεταβολή στο μέσο όρο μου. Παρόλα αυτά, ακόμα και σημερινές συνταγές που εκτελούνται, πάλι δεν βλέπω να μεταβάλλουν το μέσο όρο, οπότε δεν ξέρω... Ίσως ο υπολογισμός δεν είναι real-time, αλλά πχ κάθε 24/ωρο;
samsok:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ ασθενής φίλε μου samsok, δεν έχει όριο πόσα φάρμακα θα πάρει. Έχει όριο σε ότι αφορά εσένα. Μπορεί κάλιστα το απόγευμα να πάρει το βιβλιαράκι του και να πάει να γράψει spiriva, janumet και ότι άλλο θέλει κάπου αλλού.
--- Τέλος παράθεσης ---
εχει ομως οριο σε ποσους ιδιωτες γιατρους μπορει να παει να πληρωσει αλλα και σε ποσες εργασιμες ημερες/μηνα (ή ημερες μη εργασιμες αλλα με μετακινηση πολλων χιλιομετρων καθε φορα) να χασει περιμενοντας στις ουρες των ΚΥ ή πολυιατρειων ΠΕΔΥ....
ioannis thessaloniki:
Ναι δυστυχώς έτσι είναι, όμως δεν γίνεται διαφορετικά. Αυτό είναι το πλαφόν και προς το παρόν έτσι θα κινηθούμε. Στα όρια που ορίζει ο νόμος. Μακάρι αύριο πρωί να καταργηθεί ή να υπάρξουν εξαιρέσεις και να γλιτώσουν όλοι την ταλαιπωρία.
Πατρωνάκης Μάνος:
Απο τηλεφώνημα στην ΗΔΙΚΑ τα νούμερα είναι ενδεικτικά, δηλ. το όριο μηνιαίας δαπάνης ΕΟΠΥΥ ανά ασφ/νο καθορίζεται ανά νομό, Ειδικότητα και βάσει
της απάντησης που πήρα ότι πέφτει μέσα στο σύστημα, κάθε μέρα δηλ. θα βλέπουμε να αλλάζουν τόσο ο δικός μας μέσος όρος όσο και ο δικός τους,
με τη προυπόθεση ότι έχουν απ' αυτό. Ενα είναι σίγουρο, απ' αύριο κομμένες οι δίμηνες. Α και κάτι άλλο καθησυχαστικό, το μήνυμα είναι καθαρά ενημερωτικό,
προς το παρόν.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση