Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Πλαφόν Συνταγογράφησης (και παραπεμπτικών)

<< < (20/94) > >>

ioannis thessaloniki:
Κανείς δεν ξέρει, αλλά υη υπουργική απόφαση μιλάει για ΑΜΚΑ. Επομένως δεν παίζει ρόλο πόσες φορές θα έρθει κάποιος σε ένα μήνα, αλλά τι αξία θα έχουν τα φάρμακα που θα εκτελέσει με τη δική σου σφραγίδα. Υποθέτω ότι μία δεύτερη εκτέλεση 3μηνης συνταγής στον ίδιο μήνα, θα τινάξει.....τη μπάνκα στον αέρα!!!

Argirios Argiriou:
Γενικά πάντως νομίζω ότι το νέο σύστημα υπολογισμού του πλαφόν ( δαπάνη ΑΜΚΑ/μήνα) είναι πιο δίκαιο από το προηγούμενο.

spyros:
Εγώ με το καλημέρα είδα "Προειδοποίηση: Έχετε ξεπεράσει το όριο μηνιαίας δαπάνης του ΕΟΠΥΥ ανά ασφαλισμένο." (Όριο μηνιαίας δαπάνης 57€ - Τρέχουσα μηνιαία δαπάνη 57€)!

Αλήθεια, εκείνο που συζητούσαμε ότι θα είναι "ανάλογα με τις παθήσεις, τις διαγνώσεις κτλ" τι έγινε; Τους ασθενείς με πολλαπλά προβλήματα πρέπει να τους διώχνουμε δηλαδή;

Και αυτοί που εξετάζουμε αλλά δεν τους γράφουμε τίποτα και δίνουμε μόνο οδηγίες (πχ. υγρά και αντιπυρετικά, παρόλο που μπορεί να ζητάνε "μια αντιβίωση"), δεν θα φαίνονται πουθενά; Θα ήμασταν καλύτεροι για το σύστημα αν τους γράφαμε την αντιβίωση που ζητάνε (εφόσον είναι πιο φτηνή από 57 ευρώ);;;

Τι να πω...

samsok:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓενικά πάντως νομίζω ότι το νέο σύστημα υπολογισμού του πλαφόν ( δαπάνη ΑΜΚΑ/μήνα) είναι πιο δίκαιο από το προηγούμενο.

--- Τέλος παράθεσης ---
αν το καταλαβαιναμε  κιολας θα ηταν καλυτερα!!!επισης ,ακουσατε πουθενα στις ειδησεις να βγαινει κανενας υπουργος να να λεει στους πολιτες οτι θα εχουν δικαιωμα να γραφουν φαρμακ αξιας  πχ μεχρι 40 ευρω /μηνα  ? εγω οχι και προβλεπω να γινεται χαμος ....παλι εμεις το τρωμε το μπαλακι.
Ειλικρινα δεν εχω καταλαβει πως πρεπει να υπολογιζω  και τι....πχ αν ισχυει το δαπανη/ΑΜΚΑ/μηνα , γιατι υπαρχει ακομα το συνολικο πλαφον συνταγογραφησης/μηνα στα στοιχεια μας???

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Τα ΑΜΚΑ (επισκέψεις) χωρίς όμως συνταγογράφηση (που ρίχνουν δραματικά το μέσο όρο) μετράνε;  ;) ;) ;)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση