Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Πλαφόν Συνταγογράφησης (και παραπεμπτικών)

<< < (31/94) > >>

Denominator:
Πάντως με το νέο σύστημα αναδείχθηκε το ότι κάποιοι συνάδελφοι, κατά μέσο όρο, υπήρξαν αρκετά πιο συγκρατημένοι. Άραγε, με το σύστημα του πλαφόν θα δοθεί κάποιο κίνητρο να συνεχίσουν να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο ή θα αφεθούν να πλησιάσουν όσο μπορούν το Μ.Ο.;

GAD2:
Δεν άντεξα και τα έγραψα όλα σε μια ασθενή........τα πάντα....και ξέφυγα από το όριο....κατάρα

Ιορδάνης Καπάνταης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν άντεξα και τα έγραψα όλα σε μια ασθενή........τα πάντα....και ξέφυγα από το όριο....κατάρα

--- Τέλος παράθεσης ---

Και εγώ το ίδιο εκανα σήμερα σε 2-3 ασθενείς μου (ειδικα 1 με φαρμακα που κοστιζουν 300 € --> Invega/Cymbalta κλπ. και 1 με Pradaxa), αλλα για να πω την αλήθεια δε θα σκασω κιόλας,ουτε θα διώξω & θα ταλαιπωρήσω παλιους ασθενείς μου εξαιτίας την ανεγκεφαλίασης του εκάστοτε ΒΟΛΕΥΤΗ υπουργού  >:(
Ναι το ξέρω οτι αυριο ο μεσος όρος μου θα εχει εκτοξευθει στα 80 €/ατομο απο τα 56 που είναι σήμερα (48 ειναι ο δικος μου μεγιστος), αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου,αι σιχτιρ πια................................................. >:( >:( >:(

Περιθωριακός:
Η συζητηση εδω, με ολο το σεβασμο προς ολους,  δειχνει οτι αυτοι τους οποιους συχνα αποκαλουμε αχρηστους, ανοητους, ασχετους κτλ., χτυπανε παλαμακια και εμεις χορευουμε. Αν διαφωνουμε με το πλαφον αυτου του τυπου ας μην δωσουμε σημασια. Το 80% απο εμας θα το ξεπερασει και οι κυρωσεις θα αφορουν σχεδον ολους τους γιατρους της χωρας. Μαζικες κυρωσεις δεν ειναι ευκολα εφαρμοστεες. Αλλα ακομα και να υποστουμε κυρωσεις... περιμενουμε να αλλαξουμε οτιδηποτε, εντελως αζημιωτα? Οσο προσπαθουμε εναγωνιως να βρουμε τροπους να πειθαρχισουμε σε ανοησιες, με τροπο μαλιστα που αναιρει το σκοπο υπαρξης του (γραφοντας λοναριντ σε παρθενα αμκα απλα ανεβαζουμε τελικα τη δαπανη συνολικα, γλιτωνουμε ομως τον κ@λαρικο μας) θα ειμαστε απολυτως αξιοι της μοιρας μας, το οτι δηλαδη απο γιατροι γιναμε μιζεροι μπακαληδες...

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο 80% απο εμας θα το ξεπερασει και οι κυρωσεις θα αφορουν σχεδον ολους τους γιατρους της χωρας. Μαζικες κυρωσεις δεν ειναι ευκολα εφαρμοστεες.

--- Τέλος παράθεσης ---

Κι όμως θα διαφωνήσω. Οι φμφ με τα ριμπέτια που πλερώνουν ξέρουν από μαζικές τιμωρίες και σε ανάλογο καθεστώς πάνε να εντάξουν κι εμάς.

Άρα, γράφουμε φάρμακα στον ασθενή κατά σειρά σπουδαιότητας (ενδεικτικά: καρδιά>ψυχολογικά>χαπ>προστάτης>ορθοπεδικά ) μέχρι το ύψος του πλαφονιού (44 ευρώ εγώ), και από κει και πέρα αφήνουμε τον ασφαλισμένο να πάει να πάρει κι άλλα πλαφόνια από άλλους συναδέλφους.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση