Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Πλαφόν Συνταγογράφησης (και παραπεμπτικών)

<< < (38/94) > >>

ioannis thessaloniki:
Κανείς όμως δεν ξέρει τα τρέχοντα ποσοστά του σε γενόσημα στις επίμαχες κατηγορίες. Και μάλλον δεν θα τα μάθουμε ποτέ. Όταν πάμε να γράψουμε ένα σκεύασμα τότε θα κόβεται και θα μας λέει επιλέξτε γενόσημο. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι οι συσκευασίες δεν είναι ίδιες. Για παράδειγμα αν επιλέξεις γενόσημο inspra, που υπάρχει πλέον, δεν μπορεί να πάρει το πρωτότυπο. Έχω μεγάλη περιέργεια για τους ηλικιακούς κόφτες!!! Θα το δούμε τις επόμενες μέρες

theodos:
Στην καρτέλα  ''Τα Στοιχεία μου" αφαίρεσαν τα δεδομένα  του μηνιαίου πλαφόν και των ποσών που είχαμε γράψει ανά μήνα απο τον Ιανουάριο 2014

samsok:

ως νεοτερος θα ηθελα να ρωτησω κατι τους παλαιοτερους συναδελφους ,ειδικα αυτους με την μεγαλυτερη εμπειρια: εχετε ξαναζησει στο παρελθον ως επαγγελματιες τετοιο μπαχαλο με ΦΕΚ που καθοριζουν την επαγγελματικη δραστηριοτητα σας να βγαινουν /μηνα
Υ.Γ να δω ποτε θα βγει κανενας δικος μας εκπροσωπος να ανακοινωσει στον κοσμο τι σημαινει το πλαφον και ποσο μας δυσκολευουν απο το υπουργειο καθε μερα...σημερα αρκετοι οταν  τους ανεφερα  το πλαφον μου απαντησαν: μα δεν ακουσαμε τιποτα στις ειδησεις!

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Αποψινό μήνυμα στη σελίδα σύνδεσης:
"Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση υπ.αρ.Υ9/οικ. 53768 (ΦΕΚ Β’ 1796/1-7-14) από σήμερα Τετάρτη 9/7/2014 ελέγχονται κατά την συνταγογράφηση ανά ιατρό τα μηνιαία ελάχιστα ποσοστιαία όρια συνταγογράφησης φαρμάκων δραστικών ουσιών οι οποίες δεν τελούν υπό καθεστώς προστασίας και δεν είναι επιτρεπτή η συνταγογράφηση κάτω από το καθορισμένο ελάχιστο ποσοστό. Επίσης κατόπιν απόφασης του ΕΟΠΥΥ έχουν τεθεί περιορισμοί (SPC) ηλικιακοί και διαγνώσεων στη συνταγογράφηση συγκεκριμένων φαρμάκων καθώς και ενημερωτικά μηνύματα."
Τι θέλει να πει ο ποιητής;

DrGar:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣτην καρτέλα  ''Τα Στοιχεία μου" αφαίρεσαν τα δεδομένα  του μηνιαίου πλαφόν και των ποσών που είχαμε γράψει ανά μήνα απο τον Ιανουάριο 2014

--- Τέλος παράθεσης ---

Μολις  διαπίστωσα  το ίδιο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση