Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Πλαφόν Συνταγογράφησης (και παραπεμπτικών)

<< < (65/94) > >>

Δ. Κουναλάκης:
Αν το σπάσεις σε δύο παραπεμπτικά και εκτελέσουν το δεύτερο στο σύστημα μετά από τέσσερις ημέρες έχουν πρόβλημα; Τις κάνουν όλες;

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑν το σπάσεις σε δύο παραπεμπτικά και εκτελέσουν το δεύτερο στο σύστημα μετά από τέσσερις ημέρες έχουν πρόβλημα; Τις κάνουν όλες;

--- Τέλος παράθεσης ---
Έχουν πρόβλημα γιατί η ημερομηνία έκδοσης είναι η ίδια. Τυπικά, λοιπόν, είναι προβληματική διαδικασία με βάση το ΦΕΚ. Στην ουσία, φυσικά, είναι το ίδιο.

Elisavet:
Ειναι δικο μου λαθος που "περιορισα" το θεμα στις βιοχημικες.
Ας παρουμε ενα καθημερινο παραδειγμα. Γυναικα 75 ετων με αναιμια σε προ ετους ελεγχο θελει να "δει τι γινεται" γιατι αισθανεται πολυ κουρασμενη.
Δικαιουμε να στειλω 2 Αιματολογικες (ως Παθολογος)
Δεν θα στειλω Γεν. αιματος, ΔΕΚ, ΤΚΕ, φεριτινη ? Και τιποτα αλλο να μην ελεγξω αυτες ειναι 4!!!
Πως το "χειριζεσθαι" εσεις? Και αν η ασθενης , αφου ενημερωθει, συμφωνησει να πληρωσει τις παραπανησιες, εχουμε και παλι ευθυνη οτι "παραβιαζουμε " την Υπ. Αποφαση και να μας...κυνηγανε? ???

ZArk:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕιναι δικο μου λαθος που "περιορισα" το θεμα στις βιοχημικες.
Ας παρουμε ενα καθημερινο παραδειγμα. Γυναικα 75 ετων με αναιμια σε προ ετους ελεγχο θελει να "δει τι γινεται" γιατι αισθανεται πολυ κουρασμενη.
Δικαιουμε να στειλω 2 Αιματολογικες (ως Παθολογος)
Δεν θα στειλω Γεν. αιματος, ΔΕΚ, ΤΚΕ, φεριτινη ? Και τιποτα αλλο να μην ελεγξω αυτες ειναι 4!!!
Πως το "χειριζεσθαι" εσεις? Και αν η ασθενης , αφου ενημερωθει, συμφωνησει να πληρωσει τις παραπανησιες, εχουμε και παλι ευθυνη οτι "παραβιαζουμε " την Υπ. Αποφαση και να μας...κυνηγανε? ???

--- Τέλος παράθεσης ---

Νομίζω απο ότι έχω καταλάβει οτι μπορείς να στείλεις και τις 4 εξετάσεις συνάδελφε, απλά πρέπει να εκτελεσθούν σε δημόσιο ίδρυμα ( Νοσοκομείο ή ΚΥ) για να μην πληρώσει τις εξετάσεις η ασθενής σου.

bpikou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση