Γενικά > Νομικά θέματα

Σύστημα ΑΤΛΑΣ

<< < (5/6) > >>

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣτην παρούσα φάση έχει ενσωματωθεί ο χρόνος ασφάλισης από το 1994 μέχρι σήμερα για το ΙΚΑ, τον ΟΑΕΕ, το ΕΤΑΑ .....
--- Τέλος παράθεσης ---
   Όταν λέμε ΕΤΑΑ είναι και το ΤΣΑΥ μέσα (θα μάθουμε σε δύο μέρες..);
    Και οι χαμένοι σκληροί (και αδυσώπητοι) δίσκοι; Ή θα χρειαστεί να καταθέσουμε για πολλοστή φορά "τα χαρτιά του αγροτικού" κλπ (και  γνωστός μου ιδιώτης ακόμα φαίνεται ως εργαζόμενος στο νοσοκομείο -μάλλον ειδικότητα- αλλά πληρώνει, απο τις ίδιες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, κανονικά ως ιδιώτης) και στον ΑΤΛΑντα εκτός απο το ΤΣΑΥ (όπου θα χαθούν πάλι βεβαίως, βεβαίως). Είμαι απαισιόδοξος;

anastasios theodoridis:
Κάτι σαν την ηλεκτρονική συνταγογράφηση...... ;D

504 Gateway Time-out
The server didn't respond in time.

pzogr:
Έχει ελέγξει κανείς το ασφαλιστικό του βιογραφικό στο ΑΤΛΑΣ; Στο δικό μου απουσιάζει πλήρως το ελεύθερο επάγγελμα (και οι αντίστοιχες εισφορές)
Επίσης ξέρει κανείς που μπορούμε να δούμε αναλυτικά τι σημαίνουν οι διάφορες στήλες, που συμπληρώνονται με ακατανόητους κωδικούς;
πχ κλάδος/πακέτο κάλυψης, τύπος αποδοχών.

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈχει ελέγξει κανείς το ασφαλιστικό του βιογραφικό στο ΑΤΛΑΣ; Στο δικό μου απουσιάζει πλήρως το ελεύθερο επάγγελμα (και οι αντίστοιχες εισφορές)
Επίσης ξέρει κανείς που μπορούμε να δούμε αναλυτικά τι σημαίνουν οι διάφορες στήλες, που συμπληρώνονται με ακατανόητους κωδικούς;
πχ κλάδος/πακέτο κάλυψης, τύπος αποδοχών.

--- Τέλος παράθεσης ---

Μόλις μπήκα και κοίταξα το δικό μου. Είναι ελλειπέστατο. Απουσιάζει π.χ. η περίοδος που έκανα αγροτικό αλλά επίσης την εποχή που δούλευα στο ΙΚΑ δεν δείχνει πότε ήμουν ασφαλισμένος παρά μόνο τις ημέρες που είχα πάρει άδεια και το ΙΚΑ μου έκοβε την ασφάλιση για εκείνες τις ημέρες.... (να μην σας τύχει τέτοιος εργοδότης) και που αναγκάστηκα να τις πλήρωσω εκ των υστέρων. Επίσης δεν γράφει τίποτε για την περίοδο από το 2008 έως το 2013.

EzeΤΡΟΛ:
Το ασφαλιστικό βιογραφικό του Άτλαντος είναι σε πολλές περιπτώσεις, για να μη πω στις περισσότερες, ελλειπές. Ένας συνάδελφος από τον οποίο λείπουν αδικαιολόγητα 8 χρόνια υπηρεσίας στο ΕΣΥ κατόρθωσε να συνομιλήσει τηλεφωνικά με μια μαντάμ από το Άτλας που σήκωσε το τηλέφωνο, και η απάντηση που του δόθηκε ήταν να απευθυνθεί στο ΤΣΑΥ, καθώς ο Άτλας πήρε από εκεί τα data.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση