Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Παραίτηση από ΠΕΔΥ-ΚΥ και έναρξη ιδ.ιατρείου

(1/3) > >>

mimis75:
Καλησπέρα σε όλους.Θα θελα να ρωτήσω αν μετά από την παραίτηση μου από την θέση που κατέχω στο Κ.Υ μπορώ να ξεκινήσω τις διαδικασίες για την έναρξη του ιδ.ιατρείου ή θα πρέπει να περιμένω την δημοσίευση της παραίτησης μου στο ΦΕΚ και μετά?

Gatekeeper:
Την ίδια μέρα που την καταθέτεις , τους φυλάς σταυρωτά και κάνεις έναρξη....

VickyTe:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα σε όλους.Θα θελα να ρωτήσω αν μετά από την παραίτηση μου από την θέση που κατέχω στο Κ.Υ μπορώ να ξεκινήσω τις διαδικασίες για την έναρξη του ιδ.ιατρείου ή θα πρέπει να περιμένω την δημοσίευση της παραίτησης μου στο ΦΕΚ και μετά?

--- Τέλος παράθεσης ---
Η εφορια για την εναρξη σου ζητα υπευθυνη δηλωση οτι δεν εισαι μισθοδοτουμενος απο το κρατος

mimis75:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤην ίδια μέρα που την καταθέτεις , τους φυλάς σταυρωτά και κάνεις έναρξη....

--- Τέλος παράθεσης ---
Ευχαριστώ πολύ   :)

Αναγνώστου Ι.:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤην ίδια μέρα που την καταθέτεις , τους φυλάς σταυρωτά και κάνεις έναρξη....

--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν είναι ακριβώς έτσι.Επειδή σήμερα υπέβαλα τη δική μου παραίτηση από το ΕΣΥ,από το γραφείο προσωπικού μου είπαν τα εξής:
Υποβάλεις την  παραίτηση σου στο γραφείο προσωπικού η οποία αφού πάρει αριθμό πρωτοκόλλου,πάει στο υπουργείο(30-40 μέρες περίπου) και αφού γίνει αποδεκτή και πρωτοκολληθεί(μέχρι εκεί μπορείς να ανακαλέσεις την παραίτηση σου) δημοσιεύεται σε ΦΕΚ(7-10 μερες) και τότε  αποτελείς παρελθόν από το ΕΣΥ.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση