Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Παραίτηση από ΠΕΔΥ-ΚΥ και έναρξη ιδ.ιατρείου

<< < (3/3)

mimis75:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπειδή σήμερα υπέβαλα τη δική μου παραίτηση από το ΕΣΥ

--- Τέλος παράθεσης ---
Καλή αρχή συνάδελφε !!!!!
Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Gateopener:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤην ίδια μέρα που την καταθέτεις , τους φυλάς σταυρωτά και κάνεις έναρξη....

--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν είναι ακριβώς έτσι.Επειδή σήμερα υπέβαλα τη δική μου παραίτηση από το ΕΣΥ,από το γραφείο προσωπικού μου είπαν τα εξής:
Υποβάλεις την  παραίτηση σου στο γραφείο προσωπικού η οποία αφού πάρει αριθμό πρωτοκόλλου,πάει στο υπουργείο(30-40 μέρες περίπου) και αφού γίνει αποδεκτή και πρωτοκολληθεί(μέχρι εκεί μπορείς να ανακαλέσεις την παραίτηση σου) δημοσιεύεται σε ΦΕΚ(7-10 μερες) και τότε  αποτελείς παρελθόν από το ΕΣΥ.

--- Τέλος παράθεσης ---
Συνάγεται αυτο απο καποιο νομο συγκεκριμενο;;Τον εχουμε προχειρο;

Στη νομοθεσία αναφέρεται ότι αν σε ένα μήνα από την ημερομηνία υποβολής της παραίτησης δεν έχει εκδοθεί αυτή σε ΦΕΚ, τότε θεωρείται ότι έχει γίνει αποδεκτή.

--- Τέλος παράθεσης ---

Gateopener:
Συνάγεται αυτο απο καποιο νομο συγκεκριμενο;;Τον εχουμε προχειρο,τον νομο;;

Gatekeeper:
Μην το σκέφτεσαι πολυ .
Καταθέτεις την παραίτηση κρατάς τον αριθμό πρωτοκόλλου κι αλλάζεις σελίδα στην ζωή σου κι ασε το ΕΣΥ να κουρεύεται !!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση