ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα
Εμβολιασμός μηνιγγιτιδόκοκκου της οροομάδας Β
timex:
Δεν είναι όλα θέμα διαβάσματος αλλά και θέμα εμπειρίας και "εσωτερικών σχολίων" σε ειδικότητες άμεσα ενδιαφερόμενες...
Ο καθένας πορεύεται με το δικό του τρόπο...
md:
Ρώτησα τον γυναικολόγο μου και τη παιδίατρό μου για το εμβόλιο του ΗΡV για τη κόρη μου.Σημειωτέον οτι και οι δύο έχουν κόρες σε ηλικία να εμβολιαστούν.Ο παιδίατρος είπε κατηγορηματικά όχι-και,όχι δεν είναι γενικώς κατά των εμβολίων-η παιδίατρος είπε κατηγορηματικά ναι!!
Αυτά περί απόψεων των ειδικών...
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΡώτησα τον γυναικολόγο μου και τη παιδίατρό μου για το εμβόλιο του ΗΡV για τη κόρη μου.Σημειωτέον οτι και οι δύο έχουν κόρες σε ηλικία να εμβολιαστούν.Ο παιδίατρος είπε κατηγορηματικά όχι-και,όχι δεν είναι γενικώς κατά των εμβολίων-η παιδίατρος είπε κατηγορηματικά ναι!!
Αυτά περί απόψεων των ειδικών...
--- Τέλος παράθεσης ---
Οταν υπάρχουν τεκμηριωμένες οδηγίες, οι προσωπικές γνώμες καλό είναι να δίδονται με πολύ περίσκεψη. Εξάλλου, ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας είναι, μαζί με τον ηπατοκυτταρικό καρκίνο, οι δυο μορφές προλήψιμου καρκίνου μέσω εμβολιασμών. Τι θα πούμε, άραγε, σε μια γυναίκα αν αναπτύξει καρκίνο επειδή δεν εμβολιάστηκε ως όφειλε;
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι όλα θέμα διαβάσματος αλλά και θέμα εμπειρίας και "εσωτερικών σχολίων" σε ειδικότητες άμεσα ενδιαφερόμενες...
--- Τέλος παράθεσης ---
Μπορείτε να εξηγήσετε τι εμπειρία υπάρχει σε ένα εμβόλιο που είναι το πρώτο που βγαίνει με αυτή τη μέθοδο;
Επίσης, ποια είναι τα εσωτερικά σχόλια και σε τι στηρίζονται αυτά όταν υπάρχουν ήδη επιστημονικές δημοσιεύσεις;
Το μόνο δυσάρεστο είναι ότι κανένας σε 3 βδομάδες δεν θα ασχολείται με το συγκεκριμένο εμβόλιο.
Η Ευρωπαϊκή θνητότητα από τον ebola θα έχει ξεπεράσει την την ετήσια θνητότητα από την οροομάδα Β του μηνιγγιτιδόκοκκου.....
Και τα εσωτερικά σχόλια θα είναι ξεπουλήστε μην μας μείνει στην αποθήκη....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση