ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα
Εμβολιασμός μηνιγγιτιδόκοκκου της οροομάδας Β
Harper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
ε) Αν ήσασταν στην Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών θα συμφωνούσατε να ξοδευτούν στην παρούσα οικονομική κατάσταση της χώρας δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, για να προστατευτούν 9 άνθρωποι το χρόνο; Αν αυτοί οι πόροι κατευθύνονταν στον εμβολιασμό των χιλιάδων ανασφάλιστων παιδιών, θα προστατεύαμε περισσότερες ζωές;
--- Τέλος παράθεσης ---
Η ενσταση μου ηταν ΚΑΘΑΡΑ στο οικονομικο κομματι επειδη σχολιαστηκε.Ο τυπος Β ειναι συνηθης-διορθωστε με αν κανω λαθος -στην Ελλαδα και εξαιρετικα θανατηφοτρος.Για τα περι ασφαλειας συμφωνουμε,εξαλλου και εγω εθεσα ενα προβληματισμο επ'αυτου,αν και απο ο,τι διαβαζω στο ιντερνετ μοιαζει να ειναι ασφαλες και χωρες οπως η Βρεττανια το εχουν ενταξει στο πλανο τους.Σε ό,τι αφορα ομως το οικονομικο κομματι νομιζω οφειλουμε να θωρακισουμε τα παιδια με αυτο το εμβολιο και ας βαλει η πολιτεια βαθια το χερι στην τσεπη.Κατανοω επισης και τον προβληματισμο που θετει παραπανω ο συναδελφος παιδιατρος στη δεδομενη οικονομικη συγκυρια αλλα αν το θεμα ειναι ΚΑΘΑΡΑ οικονομικο νομιζω 9 παιδικες ζωες και 60 κρουσματα (ενδεχομενως καποια απο αυτα με πιθανα μονιμα προβληματα) αξιζουν την προσοχη μας
Δ. Κουναλάκης:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ τυπος Β ειναι συνηθης-διορθωστε με αν κανω λαθος -στην Ελλαδα και εξαιρετικα θανατηφοτρος.
--- Τέλος παράθεσης ---
αυτό από που προκύπτει;
Το δε οικονομικό δεν είναι καθόλου τόσο απλό όσο το φαντάζεσαι.....
Harper:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ τυπος Β ειναι συνηθης-διορθωστε με αν κανω λαθος -στην Ελλαδα και εξαιρετικα θανατηφοτρος.
--- Τέλος παράθεσης ---
αυτό από που προκύπτει;
--- Τέλος παράθεσης ---
Κακη εκφραση ισως λογω ταχυτητας.Συνηθης οχι με την εννοια πως εμφανιζεται συχνα αλλα πως στην Ελλάδα (και στην Ευρωπη) ειναι ο τυπος που ευθυνεται για τα περισσοτερα περιστατικα μηνιγγιτιδοκοκκικης μηνιγγιτιδας
timex:
Με ρώτησε η αδερφή μου σχετικά με το συγκεκριμένο εμβόλιο και δε ξέρω τι να της απαντήσω. Ο παιδίατρός της, της είπε οτι θα ήταν καλό να το κάνει στον ανηψιό μου ( είναι 4,5 ετών).
Δε ξέρω τι να απαντήσω όταν με ρωτούν για κάτι τέτοιο!! Θα πρέπει να ρωτήσουμε παιδιάτρους που εμπιστευόμαστε να μας πουν τη γνώμη τους!
Δ. Κουναλάκης:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΘα πρέπει να ρωτήσουμε παιδιάτρους που εμπιστευόμαστε να μας πουν τη γνώμη τους!
--- Τέλος παράθεσης ---
Γίνεται και αυτό εάν δεν μπορούμε να διαβάσουμε
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση