Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ
Απ: Στη χώρα της πολυφαρμακίας
EzeΤΡΟΛ:
Μπα. Καμιά απάντηση.
EzeΤΡΟΛ:
Το αποκρυπτογράφησα!
Εγώ είμαι αυτός που δίνει όλα τα φάρμακα.
Ο Άλλος
Και εγώ συνταγογραφώ τα φάρμακα που δίνω.
Ο Μικρομεσαίος
Αν συμβαίνει ο Άλλος και ο Μικρομεσαίος να είναι το ίδιο πρόσωπο ("Εγώ"), τότε έχουμε τη λύση του χρησμού!
Βέβαια, υπάρχουν και άλλες εκδοχές:
- Εγώ είμαι αυτός! (Ο οποίος κάνει κουμάντο εδώ μέσα). Πού δίνει όλα τα φάρμακα ο "άλλος"; (Και δεν τα βρίσκω; ) Και εγώ συνταγογραφώ τα φάρμακα που δίνω (Αμ, τί νόμιζες τα αφήνω να πάνε χαμένα; ). Ο μικρομεσαίος
ή
- Εγώ είμαι! (Μην τρομάζεις). Αυτός που δίνει όλα τα φάρμακα, ο "άλλος", και εγώ (δηλαδή οι τρεις μας) συνταγογραφώ (εγώ συνταγογραφώ και οι υπόλοιποι κάθονται). Τα φάρμακα πού δίνω; (Δεν άκουσα καλά, δεν έχει καλό σήμα). Ο μικρομεσαίος
ή ακόμη
- Εγώ είμαι αυτός που δίνει όλα τα φάρμακα! (Όλα περνανε από το χέρι μου). Ο "άλλος" και εγώ, συνταγογραφώ τα φάρμακα που δίνω (Όταν συνταγογραφώ, γίνομαι άλλος άνθρωπος). Ο μικρομεσαίος
ή ακόμη
- Εγώ είμαι αυτός που δίνει όλα. (Όταν θα πω το σύνθημα "Όλα", ξεκινάει η επιχείρηση). Τα φάρμακα, ο "άλλος" (Το μοναδικό που κάνει). Και εγώ συνταγογραφώ τα φάρμακα που δίνω (Θα είναι το σύνθημα για να αναγνωριζόμαστε στο σκοτάδι). Ο μικρομεσαίος (Ο Αρχηγός της επιχείρησης)
Και άλλα ακόμη...
THROUSOS:
ΚΑΤΑΡΧΑΣ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΩΝ Ο ΜΑΥΡΟΣ Ο ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΚΔΡΟΜΕΥΣ ΒΛΕΠΕ "ΣΥΝΕΔΡΙΑ-ΣΑΦΑΡΙ" Η ΣΥΝΕΔΡΙΟΣΟΠΙΝΓΚ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΣΟ.
Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΩΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ
ΔΕΥΤΕΡΟΝ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΡΝΙΘΟΣΚΑΛΙΣΜΑΤΑ ΒΛΕΠΕ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ ΚΟΒΕΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΦΠΑ ΚΛΠ ΦΟΡΟΥΣ
ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ 60% ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΑΜΕΙΩΝ
ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 2007 44000 ΕΤΗΣΙΟ ΜΕΣΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΝΩ ΓΙΑΤΡΩΝ 32000 . ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ !!!
Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Συνήθως τα φόρουμ διέπονται από κάποιους κανόνες.
Στο συγκεκριμένο κάποιοι βασικοί κανόνες είναι η μη χρησιμοποίηση greeklish και η χρησιμοποίηση κεφαλαίων μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις όταν θέλουμε να δώσουμε έμφαση σε όσα γράφουμε ή να δείξουμε κάποια στιγμιαία φόρτιση και ένταση.
Επειδή θεωρώ μάλλον απίθανο να είσαι συνεχώς «ζοχαδιασμένος» (ώστε να δικαιολογήσω τα συνεχή κεφαλαία) θα σε παρακαλούσα να συμμορφωθείς με τους παραπάνω κανόνες.
Σε αντίθετη περίπτωση επικαλούμαι την επέμβαση των συντονιστών της ενότητας και του φόρουμ γενικότερα.
Θα μπορούσα να σχολιάσω πολλά απ' όσα γράφεις αλλά δεν θέλω να δω πάλι κανένα κατεβατό με κεφαλαία.
Θα περιμένω.
THROUSOS:
Ωραια ! δεν εχω λογους να διαφωνησω με τισ προυποθεσεις, αλλα θαθελα να ρωτησω το ευχαριστω που κολλαει?
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση