Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Αφορολόγητο το επίδομα βιβλιοθήκης.
D-Michalis:
επειδή είσαι νέα ακόμη Βίκυ μου. Να τα πούμε σε 10 χρόνια. Βρές μου παλιούς που μπορούν να μου καταθέσουν δαπάνες επιμόρφωσης 3500 ευρώ (τόσα περίπου είναι) όχι για τουριστο-συνέδρια, αλλά για επιμόρφωση / εκπαίδευση, και τα ξαναλέμε.
Είπα και πάλι. Ο καθρέφτης λέει την αλήθεια.
VickyTe:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςεπειδή είσαι νέα ακόμη Βίκυ μου. Να τα πούμε σε 10 χρόνια. Βρές μου παλιούς που μπορούν να μου καταθέσουν δαπάνες επιμόρφωσης 3500 ευρώ (τόσα περίπου είναι) όχι για τουριστο-συνέδρια, αλλά για επιμόρφωση / εκπαίδευση, και τα ξαναλέμε.
Είπα και πάλι. Ο καθρέφτης λέει την αλήθεια.
--- Τέλος παράθεσης ---
Σιγουρα το επιδομα δεν αντιστοιχει στα εξοδα - στην ελλαδα τουλαχιστον. Θα επρεπε να ειναι ειλικρινεις και να το ενσωματωσουν στο μισθο. Τα επιδοματα ηταν κολπο του παρελθοντος.
Ομως ενας ιατρος που θελει να επιζησει - στους δυσκολους καιρους που δεν ξερουμε μηπως χρειαστει να μετοικησουμε σε αλλη χωρα - θα πρεπει να ειναι συνεχως ενημερωμενος και διαβασμενος.
kakalos:
Όλα αυτα τα επιδόματα , αυτοτελείς φορολογήσεις κλπ.... και όχι μόνο για ιατρούς ήταν η πολιτική χρόνων για συγκεκαλυμμένες αυξήσεις των δημοσίων υπαλλήλων!!!
Να καταργηθούν επιτέλους και να υπάρχει ένας μισθός για όλα .
Αλλά όμως δεν συμφέρει το δημόσιο διότι αν αυξηθεί ο μισθός θα αυξηθεί και η σύνταξη ή κάνω λάθος???
ΑΡΗΣ:
Πλέον για τον υπολογισμό της σύνταξης λαμβάνεται το σύνολο των πάσης φύσεως αποδοχών.
Και επειδή έγινε λόγος για την εκπαίδευση των γιατρών, αυτή της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης προφανώς, τι θεωρείτε ως περιεχόμενό της και πώς, που και από ποιους, εξαιρώντας τα ιατρικά συνέδρια?
Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Και επειδή έγινε λόγος για την εκπαίδευση των γιατρών, αυτή της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης προφανώς, τι θεωρείτε ως περιεχόμενό της και πώς, που και από ποιους, εξαιρώντας τα ιατρικά συνέδρια?
--- Τέλος παράθεσης ---
Μια ηλεκτρονική συνδρομή π.χ. στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος ή στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Υπάρχουν βέβαια και πράγματα που είναι δωρεάν όπως π.χ. η συμμετοχή στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση