ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων

Εξετάσεις ειδικότητας

<< < (12/39) > >>

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟι γενικοί γιατροί έχουν δικά τους συστήματα..........γίνονται μόνο Αθήνα και άλλες ημερομηνίες νομίζω.

--- Τέλος παράθεσης ---
Λυπάμαι πολύ για την λάθος πληροφόρηση, πραγματικά δεν το γνώριζα πως οι συνάδελφοι γενικοί ιατροί ακολουθούν άλλο σύστημα εξετάσεων.

Αλλά περισσότερο λυπάμαι για τον τρόπο απάντησής σου που δεν προάγει την συναδελφική αλληλεγγύη.

orfeo:
Με το μαλακό, συνάδελφοι.........(παρεξηγήθηκε κανείς;)
Όποιος θέλει να πει κάτι για όποια ειδικότητα, υποειδικότητα, σχολή, εκπαιδευτικό σύστημα, φατρία μπορεί να το κάνει με σαφή τρόπο. Οι τελίτσες -κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον- δε σημαίνουν τίποτα συγκεκριμένο.

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜε το μαλακό, συνάδελφοι.........(παρεξηγήθηκε κανείς;)
Όποιος θέλει να πει κάτι για όποια ειδικότητα, υποειδικότητα, σχολή, εκπαιδευτικό σύστημα, φατρία μπορεί να το κάνει με σαφή τρόπο. Οι τελίτσες -κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον- δε σημαίνουν τίποτα συγκεκριμένο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Τι να πουν με τις τελιτσες;
Να 'τανε η ζηλια ψωρα θα κολλουσε ολη η χωρα!
Πιο αντικειμενικό συστημα εξετασης για τον τιτλο ειδικότητας απο των γενικων ιατρων δεν υπαρχει στην Ελλαδα.
Εξετάζεσαι απο άτομα που δεν σε ξέρουν και δεν ξέρεις!!!
Απαντάς σωστά περνάς. Δεν απαντάς κόβεσαι!
Σε αντιθεση με τις υπολοιπες ειδικοτητες που εξεταζονται στα κατα τοπους νοσοκομεια...... (να βαλω και εγω τελιτσες! Αμ πως! )

triantafillakis:
Σήμερα έλαβε τέλος και η εξεταστική του Οκτωβρίου!επιτυχόντες 25/30.Η επιτροπή είχε πολύ θετική διάθεση.Για όσους συναδέλφους μπαίνουν στη διαδικασία της επόμενης εξεταστικής ,καλή επιτυχια και καλό κουράγιο!Όποιος εχει κανει τη στοιχειώθη προετοιμασία είναι περασμένος!

Koterakis:
.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση