Γενικά > Νομικά θέματα
Ειδικευόμενοι ως κατηγορούμενοι στο δικαστήριο για λόγους Ιατρικής ευθύνης.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγώ αλλού θα εστιάσω: γνωρίζουμε πόσο κόστισε η όλη περιπέτεια στους συναδέλφους και στους δύο βαθμούς ;
Μιας και μιλάμε για ανθρωποκτονία και δεν σε παίρνει να προσλάβεις τον κάθε τυχαίο να σε υπερασπιστεί, κάνω μια αυθαίρετη υπόθεση, κάνω μια αυθαίρετη αισιόδοξη εικασία: τουλάχιστον 15 χιλιάρικα, μπορεί και παραπάνω.
Δεν είναι διόλου φθηνό σπορ η όλη ιστορία.
--- Τέλος παράθεσης ---
Αν έχεις κάνει ασφάλιση, μπορεί να σε καλύπτει και νομικά; Ακόμη κι αν σε καλύπτει νομικά, θα μείνεις σ' αυτούς που θα ορίζει η ασφαλιστική;
Αρχίατρος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑν έχεις κάνει ασφάλιση, μπορεί να σε καλύπτει και νομικά; Ακόμη κι αν σε καλύπτει νομικά, θα μείνεις σ' αυτούς που θα ορίζει η ασφαλιστική;
--- Τέλος παράθεσης ---
Φυσικά και σε καλύπτει, αλλά φτάνει μέχρι ενός ύψους το ποσό, αν θυμάμαι καλά από γνωστή εταιρία είναι μέχρι 20 χιλιάρικα, ενώ δεν ξέρω τι σόι δικηγόρους βάζουν, αν δλδ μπορείς να αρκεστείς σε αυτούς όταν κρέμεται απ΄το κεφάλι σου η δαμόκλεια σπάθη της κατηγορίας της ανθρωποκτονίας, ενω όλοι γνωρίζουμε ότι στην Ελλάδα κάποιοι γνωστοί μεγαλοδικηγόροι, φαίνεται να έχουν πολύ καλά κονέ.
Να θυμίσω π.χ ότι τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ (δεν παίρνω θέση αν αδίκως ή δικαίως τον διώκουν), είχαν γίνει θέμα τα νομικά του έξοδα μιας και αναίρεση στην αναίρεση, κάπου διάβασα ότι έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη (100 χιλιάρικα).
fanisgp:
Εγώ έχω επιπλέον την Αrag νομική προστασία με 78 ευρώ ετήσιο καλύπτει 26000 δικαστικά πλέον της αστικής ευθύνης.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγώ έχω επιπλέον την Αrag νομική προστασία με 78 ευρώ ετήσιο καλύπτει 26000 δικαστικά πλέον της αστικής ευθύνης.
--- Τέλος παράθεσης ---
Είναι αμοιβή σε δικηγόρους που θα ορίσεις εσύ ή που θα σου ορίσει η εταιρεία;
fanisgp:
Εγώ διαλέγω.Τώρα σε περίπτωση που θέλω να κάνω εγώ αγωγή, πρέπει να ενημερώσω την εταιρία ώστε να κρίνει τον κίνδυνο.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση