Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Η Ελλάδα καίγεται...

<< < (17/21) > >>

timex:
Πάντως εμένα δε μου άρεσε αυτό που έκαναν οι αγρότες της Κρήτης.
Ξεχώρισαν τον εαυτό τους απο τους υπόλοιπους ενώ θα έπρεπε να ήταν ενωμένοι με όλους τους αγρότες της Ελλάδας.

πρώτη & καλύτερη:
Το Hellenic Observatory του London School of Economics εξέδωσε μια σειρά άρθρων με θέμα τις ταραχές το Δεκέμβρη του '08 στην Ελλάδα. Παρακάτω το link του Παρατηρητηρίου και ο τόμος που έχει τίτλο The Return of Street Politics? Essays on the December Riots in Greece.

Στον τόμο συμμετέχουν ονόματα συγγραφέων όπως Othon Anastasakis, Director of SEESOX, University of Oxford, UK, Manos Matsaganis, Associate Professor, Athens University of Economics & Business, Greece, Paschos Mandravelis, Journalist – Political Analyst, ‘I Kathimerini’, Greece, Nicos Mouzelis, Emeritus Professor, London School of Economics, UK , Foteini Tsalikoglou, Professor, Panteion University of Social & Political Sciences, Greece, Dimitris Papadimitriou, Senior Lecturer, University of Manchester, UK, κα.

Στα άρθρα υποστηρίζεται ότι τα γεγονότα δεν ήταν μια απλή αναταραχή κουκουλοφόρων ή αναρχικών κλπ, αλλά μια βαθύτερη αντίδραση της ελληνικής νεολαίας, που σημαίνει και πολύ περισσότερα για την σημερινή ελληνική κοινωνία.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Koterakis:
   .

EzeΤΡΟΛ:
Ξέρει κανείς τί γίνεται;

Στα ΒΒC και Euronews παίζουν σκηνές με πλήθη διαδηλωτών στο Σύνταγμα να φωνάζουν γηπεδικά συνθήματα ("Να καεί / να καεί / το μπ.... η Βουλή") αλλά και να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο, ενώ στο βάθος ανεβαίνουν πυκνοί καπνοί...

Chris123GR:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΞέρει κανείς τί γίνεται;

Στα ΒΒC και Euronews παίζουν σκηνές με πλήθη διαδηλωτών στο Σύνταγμα να φωνάζουν γηπεδικά συνθήματα ("Να καεί / να καεί / το μπ.... η Βουλή") αλλά και να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο, ενώ στο βάθος ανεβαίνουν πυκνοί καπνοί...

--- Τέλος παράθεσης ---

Να υποθέσω ότι όσοι φωνάζουν να καεί η περιουσία του ελληνικού λαού δεν επιθυμούν πλέον την οικονομική στήριξη της ΕΕ , ε ? Γιατί στο υποθετικό σενάριο (πέρα για πέρα υποθετικό) που θα καίγαμε τη βουλή μας δεν νομίζω να έδινε κανένας Ευρωπαίος λεφτά για μας never ever !

Ε ρε πτώχευση που θέλει ο λωλος μας !

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση