Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Το δημοψήφισμα της Κυριακης 5/7/2015
Kyroula:
Η τοποθέτηση του ΙΣΘ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
...........................
Αρχίατρος:
Οι τελίτσες τι υποννοούν ;
Argirios Argiriou:
Για γέλια ή για κλάματα;
( Άσε που μας πήραν χαμπάρι μέχρι και οι Σουηδοί για το ψηφοδέλτιο: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος ) (αφού ανοίξει το link περιμένετε και μερικά δευτερόλεπτα να κατεβούν και οι φωτογραφίες.)
Δημοψήφισμα 2015: Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο! Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή Είσοδος
Για γέλια ή για κλάματα;....
--- Τέλος παράθεσης ---
Αγαπητέ Αργύρη επέτρεψε μου να διαφωνήσω μαζί σου. Με την ίδια λογική οι συμπαθέστατες γριούλες και κάποιοι άλλοι ν Έλληνες θα έπρεπε να αποκλειστούν απο τις εκλογές. Η διακυβέρνηση της χώρας είναι πολυσύνθετη και λίγοι μόνο (πιθανότατα ούτε εγώ - ένας μέσος γιατρός είμαι) μπορούν να την καταλάβουν πλήρως...
Θα έπρεπε μια ειδικά μορφωμένη elite να αποφασίζει για όλους;
Όποιος θέλει μπορεί να ενημερωθεί, αναλύσεις έγιναν πάμπολες. Πάντα μπορείς να ψηφίζεις και υπεύθυνα και ανεύθυνα, εσύ αποφασίζεις.
Argirios Argiriou:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Για γέλια ή για κλάματα;....
--- Τέλος παράθεσης ---
Αγαπητέ Αργύρη επέτρεψε μου να διαφωνήσω μαζί σου. Με την ίδια λογική οι συμπαθέστατες γριούλες και κάποιοι άλλοι ν Έλληνες θα έπρεπε να αποκλειστούν απο τις εκλογές. Η διακυβέρνηση της χώρας είναι πολυσύνθετη και λίγοι μόνο (πιθανότατα ούτε εγώ - ένας μέσος γιατρός είμαι) μπορούν να την καταλάβουν πλήρως...
Θα έπρεπε μια ειδικά μορφωμένη elite να αποφασίζει για όλους;
Όποιος θέλει μπορεί να ενημερωθεί, αναλύσεις έγιναν πάμπολες. Πάντα μπορείς να ψηφίζεις και υπεύθυνα και ανεύθυνα, εσύ αποφασίζεις.
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν είπα να αποκλειστούν οι γριούλες από το δημοψήφισμα. Πιστεύω όμως ότι η διατύπωση της ερώτησης, που εμπεριέχει και αγγλικές φράσεις, είναι ιδιαίτερα δυσνόητη, και αυτό ισχύει για όλους μας πόσο μάλλον για ηλικιωμένα άτομα που δεν ξέρουν Αγγλικά και δεν έχουν και πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση